Jump to content

Γατο-περιπέτειες

greekfragma

Recommended Posts

Συνήθως ανοίγουν τον δρόμο τα γατιά, και μετά έρχονται οι κότες .

Eρωτήσεις τύπου : Στα πόσα το καίει το κοτέτσι σου ;

Θα πρέπει να τις περιμένεις : P

Το ίδιο είχε πάθει ένας φίλος μου σε ένα Ford Focus αν θυμάμαι καλά το 2002 που είχε χιονίσει. Αυτός όμως δεν το πήρε χαμπάρι, και εκτός του ότι η γάτα είχε γίνει κομμάτια και είχε απλωθεί σε όλη τη μηχανή, μύριζε και το air-condition ψητό κρέας...

Αρχική απάντηση από alfa156 [Σήμερα, στις 22:43]

Το ίδιο είχε πάθει ένας φίλος μου σε ένα Ford Focus αν θυμάμαι καλά το 2002 που είχε χιονίσει. Αυτός όμως δεν το πήρε χαμπάρι, και εκτός του ότι η γάτα είχε γίνει κομμάτια και είχε απλωθεί σε όλη τη μηχανή, μύριζε και το air-condition ψητό κρέας...

ηταν πολυ τυχερος...σε εναν γνωστο η "μακαριτισσα" ψιψινελ κοστισε 2000 ευρω ζημια στην μηχανη.....

Αρχική απάντηση από alfa156

:blink: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.