Jump to content

Γατο-περιπέτειες

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σημερα το πρωι πριν φυγω για τη δουλεια εγινε κατι που δεν ειχα ξανασυναντησει.....

παω στο παρκινγκ μπαινω στα αμαξι και ετοιμαζομαι να βαλω μπρος.

πεταγεται εκεινη την ωρα ο γειτονας και μου φωναζει''ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!!!!!''

ωπα λεω.....την κατσαμε........θα τρεχει τιποτα απο κατω και δεν πηρα χαμπαρι........

κατεβαινω και τον ρωταω τι συνεβη......μου λεει οτι ακουγε νιαουρισματα απο το αμαξι και μπορει να εχει κανα γατι μεσα.να τσεκαρουμε μην εχει μπει στη μηχανη και υπαρξει προβλημα αμα βαλω μπροστα.......

ανοιγω το καπω και κοιταω στις χαραμαδες......

3 γατακια αραζαν μεταξυ ψυγειου και μπροστινου μαρσπιε........:blink:

ντοκουμεντα

post-596-1416073218,6097_thumb.jpg

ειμαι και φιλοζωος....δεν ηθελα και να τα βγαλω με ασχημο τροπο......και δεν χρησιμοποιησα λαστιχο ποτισματος ή κατι αναλογο......

σιγα σιγα με το χερι ειδα τα 2 απο τα 3 να τρεχουν πανικοβλητα κατω απο τις ροδες και να μπαινουν σφαιρα στη πιλοτη της διπλα πολυκατοικιας:hehe:

το 3ο ομως?.............κοιταζα απο δω κοιταζα απο εκει δεν εβλεπα να υπαρχει αλλο γατακι......

λεω θα φυγε και δεν το πηρα πρεφα........μπορει να φυγε πριν απο τα αλλα......

και εφυγα για τη δουλεια.....

γυρνωντας το βραδυ και παρκαροντας το αμαξι ανοιγω την πορτα.....

ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.......ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:blink:

οχι ρε $%#$%στη λεω........πηρα μαζι μου κανενα?:rofl:

και ιδου......

:p

αυριο το πρωι θα ξαναελεγξω το αμαξι και εαν δω κανενα ακομα μεσα θα το υιοθετησω.....

εφταψυχα τα ατιμα λεμε:flower:

post-596-1416073218,6833_thumb.jpg

το χω πάθει και γω φίλε, οι κολογατες ειδικα τον χειμώνα τρυπωνουνε για να ζεσταθούνε μεσα στην μηχανή!!!ουυυσστττ!!! παλιογατες!:innocent:

δηλαδη το πηρες στη δουλεια?

συνη8ως καθονται στη μηχανη και οταν την αναβεις ακουγεται ενα

ντουπ ντουπ που χτυπανε στο καπο και φευγουν....

Αρχική απάντηση από Arxagelos

το χω πάθει και γω φίλε, οι κολογατες ειδικα τον χειμώνα τρυπωνουνε για να ζεσταθούνε μεσα στην μηχανή!!!ουυυσστττ!!! παλιογατες!:innocent:

τα ποντικια ειναι χειροτερα...πολυ χειροτερα

Εγω σκεφτομαι τι θα γινοταν αν δε πεταγοταν ο γειτονας σου..

Εγω μερικες φορες τα ακουω ολο το βραδυ που νιαουριζουν ( ολο και καπου θα εχει χωθει και δε θα μπορει να βγει ) και στεναχωριεμαι

LoL George μπορει να ηθελαν να πανε για ψωνια στην Στουρναρη :hehe:

Τπτ τσαντες δεν ειδες να εφερε μαζι του ? :rofl:

lol βρε φραγμα...

Αν και πρεπει να πουλησεις το αμαξι ..δε σε πηγαινει

Συνεχεια καποιος γειτονας σου πεταγεται ...ειτε για καλο ειτε για κακο!:p

Για γάτες απο ΒΠ μου κάνανε εμένα φράγμα... Διαλέξανε το SAAB και μπήκανε.. Ξέραν αυτά...

Το θέμα είναι απο που μπήκαν... Βρε μπας και έχεις μπλέξει με κανα πιπίνι απο Κηφισσια μεριά και δε μας το λες??? :p:P:P

ειπαμε, σου αρεσουν οι γατες, αλλα δεν ειναι αναγκη να σταζουν οι πινακιδες σου.

ρε μλκ ελεος με αυτο το αμαξι .....πλεον Φραγμας και καινουργιο θρετ εχει να κανει μονο με το τουτου....σιριαλ θα γινεις στο τελος !!! :D :D :D

Αρχική απάντηση από PGM

ρε μλκ ελεος με αυτο το αμαξι .....πλεον Φραγμας και καινουργιο θρετ εχει να κανει μονο με το τουτου....σιριαλ θα γινεις στο τελος !!!

Καλά κάνει το παλικάρι... :p

btw φράγμα, μήπως εκεί που είναι τα γατιά έπρεπε να βρίσκεται ένα intercooler? :rolleyes:

Αφήστε το το παιδι... Ολοι ξέρουμε οτι οι.. Σουηδέζες είναι για σοβαρή σχέση...

Εγω μαζί σου fragma.. :coax:

σημερα ειχαμε κι αλλα.......

και τα 3 ξανα μεσα........αυτη τη φορα κοπανησα με το χερι μου τον προφυλακτηρα και εφυγαν ολα τρομαγμενα.......ολα;

χμμ....ετσι νομιζα....γιατι ξανα δεν φαινοταν τιποτα ουτε μεσα απο το καπω αλλα ουτε και απο τη μερια των φωτογραφιων....εβαλα μπρος και ακουσα κατι να κουδουναει μεσα........σβηνω τη μηχανη και ειχα τραυματισει το ενα........ευτυχως το εβγαλα εξω ζωντανο....χωρις να φαινεται ματωμενο καπου.

το βαλα στην αυλη του γειτονα σε ενα καφασι με λιγο νερο και εφυγα για τη δουλεια.

η συνεχεια το βραδυ

Ελα ρε συ πάλι τα ίδια... Ειναι αυτό που λέγαμε σημαδιακό... Βάλτα σε ενα χαρτόκουτο και φέρτα μου στο μαγαζί να τα βάλω μαζί με τις άλλες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.