Jump to content

powerwatch και χαλασμένος σένσορας

psyber

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω εγκαταστησει στο case μου το powerwatch της aerocool για να το αναβαθμίσω εμφανισιακα και για το card reader και τις usb που είναι πολύ βολικες.

μετα απο πειραματισμους κατέστρεψα το σενσορα της vga και ως αποτελεσμα το powerwatch έκανε σαν τρελο,σφύραγε και αναβόσβηνε.επειδη και οι 4 σενσορες ειναι κολλημενοι σε ένα socket δεν θα μπορουσα να αντικαταστήσω ούτε τον χαλασμένο ουτε όλους μαζί γιατί δεν υπαρχει κατι τέτοιο aftermarket.

αν συμβει κάτι αντίστοιχο σε σας μην πανικοβληθείτε.προμηθευτείτe απλα ένα άλλο σενσορα όπως αυτον που πήρα εγώ:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976871&product=928445

κόψτε τον χαλασμένο απο το powerwatch και τον καινούριο απο το τρίπινο και απλά κολλήστε τον με καλάι.θα λειτουργήσει κανονικά και σαν να ήταν μαμα.

ενδεικτικα αναφέρω ότι ακούμπησα το διορθωμένο με έναν άλλο που λειτουργούσε κανονικά σε μάρμαρο και έδειξαν ακριβώς την ίδια θερμοκρασία (23 c).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.