hayabusa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Ρε παίδες υπάρχει κανενας τροπος να γινει μια εικονα απο εγχρωμη ασπρομαυρη; Κατι μου επιαν οτι μπορει να γινει με το MS Office, αλλα εγω χρησιμοποιω μονο το Οpen Office. Υπαρχει για αυτο τιποτα; Με το photoshop ισως;Ευχαριστω εκ των προτερων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=409442#post409442 -= mo0 =- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Οκτώβριος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 16:05] Ρε παίδες υπάρχει κανενας τροπος να γινει μια εικονα απο εγχρωμη ασπρομαυρη; ΝΑΙΑρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 16:05] Κατι μου επιαν οτι μπορει να γινει με το MS Office, αλλα εγω χρησιμοποιω μονο το Οpen Office. εικόνα δεν είπες? αυτά τι τα μπερδεύεις?Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 16:05] Υπαρχει για αυτο τιποτα; Με το photoshop ισως; στο Corel PSP το κάνει με "grayscale"Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 16:05] Ευχαριστω εκ των προτερων.... παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Οκτώβριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Photoshop: image -->mode-->grayscale Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 18, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 σας ευχαριστω ολους παιδια. πολυ χρησιμες ολες οι απαντησεις.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 ή αν θέλεις κάτι δωρεάν και ελαφρύ υπάρχει και το picassahttp://picasa.google.com/download/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 18, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από tarasque ή αν θέλεις κάτι δωρεάν και ελαφρύ υπάρχει και το picassahttp://picasa.google.com/download/index.html μπα ενταξει, μια χαρα ειμαι με το photoshop. thanx για το λινκ παντως...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 18, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Με το office που λες πιο πάνω πως μπορει να γίνει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 18, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από intelakis Με το office που λες πιο πάνω πως μπορει να γίνει??? δεν ξερω, γι'αυτο ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Οκτώβριος 18, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Ναι, γίνεται. Κάνεις δεξί κλικ πάνω στην εικόνα-->μορφοποιήση εικόνας-->(καρτέλα) εικόνα-->χρώμα:αποχρώσεις του γκρί Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 18, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter Ναι, γίνεται. Κάνεις δεξί κλικ πάνω στην εικόνα-->μορφοποιήση εικόνας-->(καρτέλα) εικόνα-->χρώμα:αποχρώσεις του γκρί ωραιος....! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.