Jump to content

Προγράμματα για Vista 32b;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Το MS Office 2007 είναι συμβατό και αν ναι, ποια|ες εκδόσεις; Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Open Office με Java, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει την εγκατάσταση. Επίσης, βρίσκει προβληματικά τα αρχεία exe για τα παρακάτω προγράμματα : Netscape Navigator, Seamonkey, Bittorrent, eMule, Azureus, Opera και Avant Browser. Δεν ξέρω αν φταίει το McAfee. :help:

πολυ πιθανο να φταει το McAfee.

το office 2007 οπως και το open office ειναι πληρως συμβατα με τα vista. τα bittorrent & emule ειναι επισης συμβατα ( τα εχω εγκατεστημενα) οπως φανταζομαι οτι θα ειναι και το Seamonkey( η τελευταια εκδοση τουλαχιστον). τωρα για τα αλλα δεν ξερω γιατι δεν τα εχω χρησιμοποιησει......( αν και δεν νομιζω να εχουν καποιο ιδιαιτερο προβλημα...)

Οι περιηγητές δε λειτουργούν στο φορητό μου. Για το Mozilla, Netscape & Seamonkey μου βγάζει το μήνυμα ότι έχουν ήδη τρέξει, αλλά δεν ανταποκρίνονται και μου ζητά να τα κλείσω ή να κάνω επανεκκίνηση.?????

λύση εστω και προσωρινη σε αυτο ειναι να ψαξεις να βρεις και να βαλεις τις αντιστοιχες εφαργμογες σε portable edition. εγω το εχω κανει με αρκετα προγραμματα (για αλλους λογους βεβαια) και δεν εχω κανενα προβλημα...

Εγκατέστησα το ελληνικό ms office 2007 enterprise. Την 1η φορά δούλευε μια χαρά. Όταν άνοιξα το φορητό και έκανα κλικ στο Word, μου έβγαλε μήνυμα ότι αυτή η ενέργεια είναι έγκυρη μόνο για προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή αυτό το διάστημα.:blink: Το Works που μου έβαλαν οι πανέξυπνοι Γάλλοι δεν είναι συμβατό με κανένα αρχείο του Office και όταν επιχειρήσω να επικολλήσω κάτι μου λέει ότι το μέγεθος του αρχείου προς επικόλληση είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να το μικρύνω.:help:

Τι φορητό έχεις αν επιτρέπετε? γιατί δεν κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση να δεις την υγειά σου? γιατί όλα αυτά τα μηνύματα που έχεις είναι πολύ περίεργα.

Σίγουρα χρειάζεται να κάνω φορμάτ; Για κάποιο λόγο το λογότυπο του Κέντρου Ασφαλείας βγαίνει σε όποια εφαρμογή αποθηκεύω.

Αρχική απάντηση από BlueChris [19-10-2007 19:15]

Τι φορητό έχεις αν επιτρέπετε? γιατί δεν κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση να δεις την υγειά σου? γιατί όλα αυτά τα μηνύματα που έχεις είναι πολύ περίεργα.

DELL INSPIRON I1721

AMD Turion 64 X 2 MOBILE TECHNOLOGY TL-56 1,80 GHz

ΜΝΗΜΗ 1918 ΜΒ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 32b VISTA Premium Family Edition [γαλλική έκδοση]

Πώς μπορώ να μάθω ποια προγράμματα, πέρα από αυτά της Microsoft, είναι συμβατά με τα sVista;:laughing:

Αυτό που μ'ενδιαφέρει κυρίως είναι αν το Nero είναι συμβατό.

Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντε

Πώς μπορώ να μάθω ποια προγράμματα, πέρα από αυτά της Microsoft, είναι συμβατά με τα sVista;

Αυτό που μ'ενδιαφέρει κυρίως είναι αν το Nero είναι συμβατό.

Τα links που έγραψα παραπάνω, απλά τα αγνόησες...? :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.