Nasos1416003258 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Ερωτησουλα.Πολλα εχω ακουσει οτι δεν ειναι σωστο και φρονιμο να εχεις 2 dimmakia μνημων απο διαφορετικη εταιρια. Αληθευει? Ξερει καποιος στα σιγουρα τι επιπλοκες μπορει να υπαρχουν αποδεδειγμενα? Γιατι οσους εχω ρωτισει κανενας δεν ξερει, απλα επικρατει η γενικη ιδεα οτι ειναι λαθος να βαζεις μνημες διαφορετικων εταιριων μαζι. Με ολα αυτα τα antivirous kai antispyware kai firewall idle εχω περιπου 700mb χρηση μνημης χωρις να κανω τιποτα. Το 1Gb τα βγαζει δυσκολα περα...* Συγνωμη προς τους συντονιστες για το προηγουμενο Post μου το οποιο ηταν εκτος κανονισμων του foroum.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αν έχουν τα ίδια chip δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αλλα και αυτό παίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Οχι δεν χρειαζεται να ειναι ιδιες. Ακομα και dual channel δουλευει με διαφορετικες μνημες. Τωρα αν ενδιαφερεσαι για oc αλλαζουν λιγο τα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Οκτώβριος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 για βασικό κλοκάρισμα π.χ. +20% κανένα πρόβλημα ας είναι και άσχετες μεταξύ τους φτάνει να έχουν ίδιους χρονισμούς,αν θες όμως να δεις μέχρι που πάει θα βάλεις παιρεδ ζευγαράκι...Αυτό για ιντελ βέβαια.... για αμδ θέλει μνήμες όμοιες και της προκοπήςΟ επάρατος ιμς βλέπετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.