Jump to content

ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ NEW CPU ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

mag

Recommended Posts

Παιδιά συγνώμη κιόλας, δεν έχω πιει ακόμα καφέ...

mag όταν λες CPU τι ακριβώς εννοείς; Τον πύργο του υπολογιστή;

(μερικοί το λένε και κεντρική μονάδα...)

Ή εννοείς τον επεξεργαστή; Γιατί μου κάνει λίγο περίεργο να καεί ένας επεξεργαστής, και μάλιστα... από κάτι ινσταλλ που έκανες από το cd της μητρικής...

Επιστρέφοντας στο προκείμενο... προφανώς κάηκε το μούφα τροφοδοτικό. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν φταίει το μαγαζί, blame την τσέπη που δεν δίνει +40 ευρώ να πάρει ένα έστω και μικρό τροφοδοτικό της προκοπής. Με γειες και καλά δικτυακά παιχνίδια :blink:

Να σου πω αγαπητέ ψαγμένε με το κινέζικο τροφοδοτικό 500w, πάρε το αλλιώς όμως γιατί εδώ δεν παίζουμε έτσι.

τα μεγαλα παιδια του thelab δεν σταματουν να παιζουν ποτε !!! :p

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Αρχική απάντηση από mag

Μια εμπειρια μου ανεφερα απλα.Η\Υ εχω απο τριτη δημοτικου δηλ 22 χρονια στους υπολογιστες. Εχω φτιαξει 4 υπολογιστες κ τους εκανα Λαν κ παιζουμε στρατηγικης παιχνιδια. Χωρια που κανω κ ωραιο μονταζ. Εσυ με τον ψαγμενο D 4500 που εχεις , τι κανεις δηλ?

--------------------------------------------------------------------------------

λοιπον φιλε χαλαρωσε λιγο. Δν μπορω να πιστεψω οτι εχεις κανει lan 4 pc!!! πως τα καταφερες ρε θηριο?? :worship: :worship:

Θελω να σου μοιασω...:tomato:

Παντως με τετοια σταση να εισαι σιγουρος οτι εισαι σε λαθος forum.

Δν τα σηκωνουμε εμεις εδω αυτα...:jump::tomato: (χωρις παρεξηγηση)

Αρχική απάντηση από Angel [Σήμερα, στις 13:20]

Παιδιά συγνώμη κιόλας, δεν έχω πιει ακόμα καφέ...

mag όταν λες CPU τι ακριβώς εννοείς; Τον πύργο του υπολογιστή;

(μερικοί το λένε και κεντρική μονάδα...)

Ή εννοείς τον επεξεργαστή; Γιατί μου κάνει λίγο περίεργο να καεί ένας επεξεργαστής, και μάλιστα... από κάτι ινσταλλ που έκανες από το cd της μητρικής...

Επιστρέφοντας στο προκείμενο... προφανώς κάηκε το μούφα τροφοδοτικό. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν φταίει το μαγαζί, blame την τσέπη που δεν δίνει +40 ευρώ να πάρει ένα έστω και μικρό τροφοδοτικό της προκοπής. Με γειες και καλά δικτυακά παιχνίδια :blink:

CPU = H/Y . Ειπα οτι εμπιστευτικα τον τεχνικο, στη μιση μου συνθεση. Το ταουερ + τροφ. ηταν δοκιμασμενα σε ιντερνετ καφε.20 χρονια φτηνα τροφ. επερνα κ δεν ειχα προβλημα , ευτηχως κιολας:upside: .Το Μ/Β ειχε μπλοκαρει, απο ενα update poy egine kata λαθος κ δεν ολοκληρωθηκε.Η μη ολοκληρωση του ,το μπλοκαρε.Με μπερδεψαν τα Βιστα. Εκανα ινσταλ το easy tune 5 που εχει σχεση με ο/c toy M/B.:giveup: Eξαιτιας ολων αυτων των μπερδεματων {κ λιγο ασχετοσινης μου}{βεβαια αν δεν ψαξεις πως θα μαθεις}, βρηκα αυτο το site k ελπιζω να μαθω καποια πραγματα απο εδω μεσα.Βεβαια απτις πολλες ντοματες που ριξατε, νιωθω οτι μια ψυχη εφυγε κ μια αλλη ηρθε.Μιλαω για τον Dom{no offence}, malon alloς eixe το ψευδονιμο κ αλλος ηρθε κ εχει την χαρη.Κατι εμαθα απολα αυτα.:eek::tomato: ????? :rip: :nuke: :turn:

το άτομο τρολλάρει και η πλάκα είναι ότι έχει το ακαταλόγιστο...

Καμμιά αίσθηση του μέτρου...

Ρε μεγάλε εκτίθεσαι σοβαρέψου λίγο και σκέψου πριν γράψεις.

Αρχική απάντηση από mag [Σήμερα, στις 20:58]

βρηκα αυτο το site k ελπιζω να μαθω καποια πραγματα απο εδω μεσα.Βεβαια απτις πολλες ντοματες που ριξατε, νιωθω οτι μια ψυχη εφυγε κ μια αλλη ηρθε.Μιλαω για τον Dom{no offence}, malon alloς eixe το ψευδονιμο κ αλλος ηρθε κ εχει την χαρη.

Ρε φιλε εισαι σοβαρος?????

το σκεφτηκες αυτο που μολις ειπες?????

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ:TD: :TD: :TD:

Με κατι τετοιους ανθρωπους να κυκλοφορουν αναμεσα μας,

φοβαμαι μην ακολουθουμε σαν ειδος,

την Αντιστροφή της θεωριας του Δαρβινου...

:dots:

Αρχική απάντηση από mag

Eξαιτιας ολων αυτων των μπερδεματων {κ λιγο ασχετοσινης μου}{βεβαια αν δεν ψαξεις πως θα μαθεις}, βρηκα αυτο το site k ελπιζω να μαθω καποια πραγματα απο εδω μεσα.Βεβαια απτις πολλες ντοματες που ριξατε, νιωθω οτι μια ψυχη εφυγε κ μια αλλη ηρθε.Μιλαω για τον Dom{no offence}, malon alloς eixe το ψευδονιμο κ αλλος ηρθε κ εχει την χαρη.Κατι εμαθα απολα αυτα.:eek::tomato: ????? :rip: :nuke: :turn:

Η νοηματική και εννοιολογική αποδιοργάνωση της έκφρασης διαταράσσει την ηρεμία του forum. Η απλή και αγόγγυστη αναφορά σε σοβαρά & δυσάρεστα θέματα και ο αφοπλιστικά αφελής συσχετισμός τους με οποιοδήποτε τυχαίο παράγωγο της ανθρώπινης φαντασίας μόνο υποψίες θέτουν για την ορθότητα της του τρόπου σκέψης του συντάκτη αυτού του thread.

Ας μην παρεξηγούμε κανέναν, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το λέει από κακή πρόθεση.

Νομιζω οτι πηρε το μηνυμα ο mag

Θα προτεινα να σταματησουν τα "πειραγματα" και τα "καρφια".Ο ανθρωπος μπηκε στο forum για να μαθει 5 πραγματα παραπανω (απλα ξεκινησε λιγο ανορθοδοξα).

Ας του δωσουμε αυτη την ευκαιρια

Mag όσο "δοκιμασμένο" και να είναι ένα τροφοδοτικό της πλάκας δεν παύει να είναι ένα τροφοδοτικό της πλάκας. Πραγματικά ένα καλύτερο τροφοδοτικό κάνει "καλό" στο σύστημα.

Αν κατάλαβα καλά απέτυχε αναβάθμιση του BIOS. Περαστικά λοιπόν, εύχομαι να μη το ξαναπάθεις. Δεν φταίει το μαγαζί πάντως στα σίγουρα, οπότε καλοσύνη τους που δεν στο χρεώσανε. ’ρα τώρα θα ήταν καλή στιγμή να μας πεις πιο μαγαζί είναι αυτό.

Τεσπα, καλως ήρθες και αν θέλεις κάνε και μια ανάγνωση το ποστ πριν πατήσεις το "go".

• 2 weeks later...

καλά βρε τον φάγατε τον άνθρωπο. οκ πήρε μούφα τροφοδοτικο δε 8α τον σκοτώσουμε κιόλας!

post 24=flame-να διαγραφεί........ :mad:

@mag δεν το σβήνεις αυτο με τον dom καλύτερα?:D

τι σχεση εχει η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ και που την ηξερες ?

και για ποιο λογο κανεις χιουμορ και παραλληλισμο

με αυτο αντε καγκουρα με το καγκουρικο κουτι οπως

εσυ ειπες

ρε παιδια δεν υπαρχει κανας ανθρωπος να βαλει κανα οριο ?

τι ψυχες και dom και τα ρεστα ετσι για πλακα ?

ελα γιατι ετοιμος ειμαι να το ανοιξω και να φαω κανα

ban ημαρτον ποια με τον καθε............πως να το πω

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

edit

oυτε το ονομα ουτε την χαρη εχεις

που θα κανεις και πλακιτσα με φιλαρακια

που δεν ειναι ποια μαζι μας

Εγώ:shutup:

Αλλά κάποιος πρέπει να του μιλήσει για το ρεξόνα.:magic:με π.μ

Αλοδαπός ίσος να είναι , ο mag ή ισως να μην ξέρει να μιλάει την γλώσα. τι ασχοληστε μαζί του :D

Να με συγχωρείτε που θα σας στερήσω τις χρήσιμες γνώσεις από αυτό το thread, αλλά έλεος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.