Jump to content

ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ NEW CPU ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

mag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ωραια , 3 μερες προσπαθω να με αφησουν να γραψω. ΠΗΡΑ ΕΝΑ CPU ΠΡΟΧΘΕΣ. Ε 6750 ΜΕ 8800GTS. TRPOFODOTIKO 500W . TO EIXE TO KOUTI ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΠΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Ο CPU MOY DEN ANABEI. TON PHGA ΠΙΣΩ. ΒΡΑΧΥΚΙΚΛΟΜΑ ΣΤΟ ΜΑΔΕΡ ΜΠΟΑΡΝΤ ΕΙΠΑΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΩ? ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΟΜΑΙ. MOTHERBOARD GIGABYTE DS3L , MNHMES PATRIOT 800MHZ , OYTE AYTES TIS ΠΟΛΗΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΨΑΡΩΣΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ . ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΔΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERBIS QUALITY. ΠΛΗΡΩΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΣΕ 2 μερες ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ.

1. ΟΧΙ κεφαλαία....

2. Έχεις το δικαίωμα (νομίζω ας με διωρθώσει κάποιος) εντός 10 ημερών να σου δώσουν καινούργιο

3. Ποτέ μην κρίνεις από τα φωτάκια έναν Υπολογιστή...

Εγώ λέω να τους πεις να το πάρουν πίσω αν γίνεται και μετά να δεις εδώ τα τόπικ και να συνθέσεις μόνος σου ένα πισι στα μέτρα σου χωρίς να πετάς λεφτά στα φωτάκια που λες, αν όντως δεν το εμπιστεύεσαι αυτό που πήρες... Από πού είναι? Δεν είναι κακό να αναφέρεις το μαγαζί, αφού μπορεί και να σε εξυπηρετήσουν άριστα.

Ωραια τα φωτακια. εξαιτιας τους απλα πηρα το κουτι κ απλα μου τι δινει που ειναι κινεζικο με το τροφοδοτικο μαζι. με 8800 400ε δεν του παει νομιζω. αν μου ξαναχαλασει θα του πω γιαυτο το δικαιωμα. μου την εδωσε να το σκαλιζει μολις το πηρα για να βρει τη εχει..

ευχαριστω ρε παιδια. απλα εχω τρελαθει- στεναχωριθει. θα πω τη δευτερα το μαγαζι.μην τους αδικησω ακομα.

achiles=Αχιλεας μαλον. το χε βαλει σε ιντερνετ καφε κ ετσι ηταν δοκιμασμενο μου ειπε. εμφανισιακα ωραιο = 80 ε . ανεμηστηρα στα πλαγια με φως κ ενα δευτερο απο πανω φωτεινουλης κ αυτος.ο 6750 δεν γηρναγε ο φαν του στην αρχη καλα , μετα απο 5 λεπτα γυρναει κανονικα, ετσι θα δουλευει φανταζομαι κανονικα. ποιος ξερει? απλα μετα απο 2 μερες , αναβε ο 6750 αλα δεν ειχε σημα το μουσε {g25} k η οθονη {lg 1900}.

Κακως πηρες κινεζικο psu, ειδικα με 8800gts στο συστημα σου:(

Τωρα ευγενικα και ηρεμα, ζητα του να το παρει πισω, αν προκειται για συνοικιακο μαγαζι, η να το αλλαξεις με καποιο αλλο δικη σου επιλογης.

καλα ασε εμενα που ειμαι πεγμενος τωρα, αλλα πιστευω οτι 9 στους 10 κινεζικα κουτια κ τροφοδοτικα εχουμε. κ αλλα αξεσουαρ πιστευω.

Βασικα καλως σας βρηκα. Μαλον τον πονο μου λεω. Απο μηνα σε μηνα πηρα ενα νεο CPU μετα απο 2 χρονια σκεψης , απο αυριο σε αυριο κ περιμενοντας τα Direct10 κ μετα παλυ περιμενοντας να φτινινει η σειρα 8 της NVIDIA. Αφου τον "πηρα" σε εισαγωγικα, εκανα μια συνθεση στην οποια διαλεξα την οθονη, τον επεξεργαστη κ την καρτα. ολα τα αλλα τα διαλεξε ο τεχνικος του μαγαζιου που εμπιστευτικα. μετα τον χρισημοποιησα 3 φορες κ μετα αναβε αλλα δεν εδινε σημα στο μαουσε κ την οθονη. κ τωρα περιμενω 4 μερες να μου αλαξουν το Μ/Β που βραχυκηκλωσε. Αλλα κρυφακουσα οτι ισως να μην φταιει αυτο.Ετσι για να μην του τα κανω λαμπογιαλο ειπα να περιμενω , να μου τον φτιαξει ηρεμα. ΠΕριμενοντας βρηκα τα site να λεω το προβλημα μου , για να παρω κανα τιπ. Ισως επρεπε να σας βρω πριν τον αγορασω.

Η ποιότητα εξυπηρέτησης στην Ελλάδα πάσχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το ιδανικότερο θα ήταν να έχεις φίλο/γνωστό κάποιον τεχνικό ο οποίος θα στο συναρμολογούσε για λογαριασμό σου και θα σε εξυπηρετούσε άμεσα ότι και να σου τύχαινε.

Δεν μπορείς να κάνει λαμπόγυαλο τίποτα, ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, δεν τους ενδιαφέρει για το πρόβλημα σου όυτε πρόκειται να ασχοληθούν ιδιαιτέρως.

Υπάρχουν εταιρίες (μικρές) που διαφέρουν και παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά είναι πολύ λίγες στην Ελλάδα (4-5). Απλά πρόσεχε περισσότερο την επόμενη φορά που θα πάρεις υπολογιστή.

Εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημά σου.

Εγω νιωθω οτι αν καθε φορα που σου κανουν απατεωνια, τους κατεβαζεις την τζαμαρια, πιστευω οτι θα γινουν πιο καλοι ανθρωποι, θα τους συμφερει κιολας αλλωστε.

Καλησπερα. ο CPU ολα καλα. Καλο σερβισ τελικα. Ασε που μπορει να εφταιγα εγω, αλλα δεν ορκιζομαι.Με το που πηγα να τον βρισω,μου λεει Cpu ειναι ετοιμος κ ολα αλλαξαν.Τα λεμε.Anamenω na saw deiξω to CASE moy.

Κατα τη γνωμη μου ειναι το καλητερο μαγαζι που εχω συνεργαστει.Εππαγγελματιες με γνωσεις ο\c κ αλλα. Ειναι η επιλογικη στην αθηνα κ καλες τιμες. Ισως κατι ινσταλ που εκανα στο Μ\Β , απτο ιδιο του το σιντι , το μπλοκαραν.

Τελικα θα του σπασεις την τζαμαρια??? :TD:

Η ειναι το καλυτερο μαγαζι του κοσμου??? :TD:

Καλο ειναι, "παιδακια" που δεν κατεχουν ουτε τα στοιχειωδη,

απο εναν Η/Υ να μην κατηγορουν αδικα ανθρωπους που εχουν

βαλει το κεφαλι τους στα "κακα" για να ανοιξουν μια επιχειρηση.

Οταν λες cpu, δεν ξερεις καν τι ειναι... Οχι να καταλαβεις οτι καηκε κιολας...

Δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι, αλλα μου την σπαει οταν γινεται αυτο.:dots:

Μια εμπειρια μου ανεφερα απλα.Η\Υ εχω απο τριτη δημοτικου δηλ 22 χρονια στους υπολογιστες. Εχω φτιαξει 4 υπολογιστες κ τους εκανα Λαν κ παιζουμε στρατηγικης παιχνιδια. Χωρια που κανω κ ωραιο μονταζ. Εσυ με τον ψαγμενο D 4500 που εχεις , τι κανεις δηλ?

Αρχική απάντηση από mag [Σήμερα, στις 22:57]

Mpla... mpla ...mpla... mpla...

4877 benchable ειναι αλλα:dots:

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=257639

Τον D 4500 τον ειχα περσυ. Φοβερος επεξεργαστης...:jump:

Ασχολησου εσυ λοιπον,με τα κινεζικα φωτακια σου, και ασε τους αλλους...

30 χρονων (και καλα) αρχηγοπουλο...

Φιλικα παντα ε!!!

Νομίζω ότι το thread είναι το sequel από αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=560291#post560291 :p

Αρχική απάντηση από mag

Μια εμπειρια μου ανεφερα απλα.Η\Υ εχω απο τριτη δημοτικου δηλ 22 χρονια στους υπολογιστες. Εχω φτιαξει 4 υπολογιστες κ τους εκανα Λαν κ παιζουμε στρατηγικης παιχνιδια. Χωρια που κανω κ ωραιο μονταζ. Εσυ με τον ψαγμενο D 4500 που εχεις , τι κανεις δηλ?

Να σου πω αγαπητέ ψαγμένε με το κινέζικο τροφοδοτικό 500w, πάρε το αλλιώς όμως γιατί εδώ δεν παίζουμε έτσι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.