Georgesod Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040105&categoryId=040105&parentId=0401&modelCodeDisplay=L246WH-BN&model=NOTHING Την έχει φέρε3ι το πλαίσιο. ’ραγε tn φοράει; (επειδή είναι πιο φτηνή αν και οι γωνίες θέασης είναι ίδιες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Οκτώβριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 mva φοράει σήμερα το έψαξα κι εγώ. λένε ότι είναι πολύ καλή και έχει είσοδο HDMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Ποιός το λέει; Έχεις κανα λινκ από review πρόχειρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Οκτώβριος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 στα τεχνικά εδώ λέει TN πάντωςνομίζω ότι οι WH είναι TN, και οι WP είναι MVA (μπορεί να κάνω και λάθος)edit:δεν την έχω ψάξει Γιώργο, ένα απλό googling από περιέργειατα specs της στο αντίστοιχο σουηδικό θυμίζουν ΤΝ πάντως..αναφορές για TN είδα εδώ κι εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Οκτώβριος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 TN φοράει,το λέει και στο Prad.’λλωστε φαίνεται και απ τις γωνίες θέασης ότι δεν είναι mva..Aπλά φοράει το τελευταίο TN που φοράει και η L206 με βελτιωμένες γωνίες θέασης.Πάντως όπως σωστά αναφέρει ο Dr. Gonzo WH=TN και WP=MVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Οκτώβριος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 και εγώ για 24'' ψάχνω, αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω, η LG L245WP τι λέει? Την είχε το πλαίσιο πριν δύο μέρες που κοίταξα, αλλά όχι ποια... ξέρει κανείς αν θα την ξαναφέρει? Νομίζω ότι αυτή έχει mva panel...Κάνα άλλο καλό μόνιτορ σε αυτά τα χρήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Οκτώβριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από dark22 και εγώ για 24'' ψάχνω, αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω, η LG L245WP τι λέει? Την είχε το πλαίσιο πριν δύο μέρες που κοίταξα, αλλά όχι ποια... ξέρει κανείς αν θα την ξαναφέρει? Νομίζω ότι αυτή έχει mva panel...Κάνα άλλο καλό μόνιτορ σε αυτά τα χρήματα? To μοναδικό MVA που μπορείς να βρεις σε αυτά τα χρήματα...Μετά με το ίδιο panel πάνε στα 900+...Λογικά θα ξαναέρθει...Απλά απ' ότι έχω καταλάβει η LG φέρνει λίγα κομμάτια,φεύγουν και γρήγορα καθώς είναι η πιο φτηνή οθόνη με καλό πανελ,με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια σε έλειψη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 H WP είναι απλά φοβερή παίδες. Υπάρχει και αντίστοιχο νήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Οκτώβριος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 αν πάτε στο cnet ή google θα το βρείτε να το γράφει ότι είναι mva. απλά εγώ το βρήκα σε Γερμανικό site αλλά δεν θυμάμια που. ίσως και στην lg της usa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Οκτώβριος 17, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 εύχομαι πάντος να έχω δίκιο γιατί είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Οκτώβριος 17, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από AGRIMI αν πάτε στο cnet ή google θα το βρείτε να το γράφει ότι είναι mva. απλά εγώ το βρήκα σε Γερμανικό site αλλά δεν θυμάμια που. ίσως και στην lg της usa. Στο global της LG έχει την L246WP που όντως φοράει MVA.Nομίζω πως μπερδεύεις την WP με την WH...http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&hl=el&q=LG+L246WH+panel&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 18, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από dubber H WP είναι απλά φοβερή παίδες. Υπάρχει και αντίστοιχο νήμα. μετα απο ενα μηνα χρησης νομιζω οτι μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη. φοβερη δεν ειναι με τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 18, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:30] μετα απο ενα μηνα χρησης νομιζω οτι μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη. φοβερη δεν ειναι με τπτ. Σου την αλλάξαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 18, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 ναι μου την αλλαξαν, φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 μια απορία έχω πώς απο τα 34w κατανάλωσης της L206WTQ-WF εκτοξεύεται στα 80 W της L245WP-BN????? παίζει λόγω πάνελ? γιατι για 4'' παραπανω δεν δικαιολογείται τόση κατανάλωση! :...: και δεν έχει και ψηφιακή έξοδο RGB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Οκτώβριος 18, 2007 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka ναι μου την αλλαξαν, φυσικα. Γιατί,τι έπαθε αν επιτρέπεται??:...: Αρχική απάντηση από Arxagelos μια απορία έχω πώς απο τα 34w κατανάλωσης της L206WTQ-WF εκτοξεύεται στα 80 W της L245WP-BN????? παίζει λόγω πάνελ? γιατι για 4'' παραπανω δεν δικαιολογείται τόση κατανάλωση! :...: και δεν έχει και ψηφιακή έξοδο RGB Περισσότερες λάμπες σίγουρα..Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης πιστεύω με την L206 καθώς παίζει σε άλλη κατηγορία πέρα από τη διαφορά στο μέγεθος.’μα δεις γενικά και τις καλές 20ρες οι περισσότερες 50+ watt καίνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.