hipro5 Οκτώβριος 17, 2007 Author #21 Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 01:25] Καημένος είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις πόσο χειρότερος θα είναι ο κόσμος από του χρόνου χωρίς την ΑΜD... Λίγος σεβασμός στην εταιρεία που διαμόρφωσε τους επεξεργαστές όπως τους γνωρίζουμε σήμερα και καθόρισε τις εξελίξεις, δε βλάπτει... α. ΔΕ νομίζω ότι η AMD "διαμόρφωσε" καμμία INTEL!....και οι εξελίξεις από μεριάς INTEL αργά ή γρήγορα θα γινόντουσαν..... β. Τη σέβομαι σαν εταιρία, βλέπεις πουθενά το αντίθετο?......Απλά τη λυπάμαι τώρα..... γ. Ας κάνει κάτι αντίστοιχο ΚΑΙ η AMD κι εγώ θα πώ μετά: "καημένη Intel".... δ. και τέλος, δε νομίζω να κλείσει η AMD που είναι χρόνια στο κουρμπέτι......Απλά θα πουλάει φτηνά για να συντηριθεί ΜΕΧΡΙ να φτιάξει κάτι άλλο......
greekfragma Οκτώβριος 17, 2007 #22 Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 01:25] Καημένος είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις πόσο χειρότερος θα είναι ο κόσμος από του χρόνου χωρίς την ΑΜD... Λίγος σεβασμός στην εταιρεία που διαμόρφωσε τους επεξεργαστές όπως τους γνωρίζουμε σήμερα και καθόρισε τις εξελίξεις, δε βλάπτει... χωρις να θελω να κλεψω την απαντηση απο τον Γιωργο νομιζω οτι το καημενη AMD εχει εναν χιουμοριστικο καυστικο τονο που ευκολα μπορει να εκφρασει ενας (οχι τυχαιος αλλα ισως ο κορυφαιος Intelas overclocker) θελοντας να κανει παιχνιδι και να δωσει λιγο αλατοπιπερο στην αιωνια κοντρα μεταξυ Intel-AMD.....που εξελισσεται στο thelab απο τοτε που υπαρχει ως forum απο την αλλη μερια παρατηρω οτι ως gdp77 (γιατι απο κοντα που τα ειπαμε δεν δειχνεις το ιδιο ) εισαι εκτος κλιματος και καλοπροαιρετου χαβαλε.... το οτι οφειλουμε α)μεγαλο μεριδιο της ταχυτατης εξελιξης των επεξεργαστων την τελευταια 3ετια αλλα και β)τις πολυ ηπιες τιμολογιακες πολιτικες (4πυρηνος πρωτη μερα κυκλοφοριας στα 250ευρω) στην AMD κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει....... οπως και κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει (ακομα και ο συντροφος Dagalidis ) οτι η πλαστιγγα γερνει προς το παρον στην Intel-α. δεν θεωρω ομως οτι το παραπανω σχολιο του Γιωργου ερχεται να γκρεμισει κατι απο αυτα. προσωπικα νομιζω οτι πρεπει να ξαναπροσδιορισεις το υφος ποσταρισματος αρκετων Intel-αδων και να μην τα παιρνεις στραβα. αυτα απο μενα διχως καμια ορεξη διαξιφισμου
inlovem Οκτώβριος 17, 2007 #23 Οκτώβριος 17, 2007 ρε Γιωργαρα εξωτερικη θερμωκρασια τι εχει? θερμωκρασια δωματιου εννοω. αν εισαι σε δωματιο
GFFermari Οκτώβριος 17, 2007 #24 Οκτώβριος 17, 2007 24*C ο CPU στους 3.6GHz με 1.2VCore (default) και με 24*C η μητρική...... ΠΩΣ γινεται αυτο?....24 εχει το δωματιο...!!! Αντε να εχει 15!! το δωματιο....κ παλι 24 βαθμους!! στα 3,6!!!!....με ΑΕΡΑ!!! :eek: :nerd: :giveup: :giveup:
gdp77 Οκτώβριος 18, 2007 #25 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:51] χωρις να θελω να κλεψω την απαντηση απο τον Γιωργο νομιζω οτι το καημενη AMD εχει εναν χιουμοριστικο καυστικο τονο που ευκολα μπορει να εκφρασει ενας (οχι τυχαιος αλλα ισως ο κορυφαιος Intelas overclocker) θελοντας να κανει παιχνιδι και να δωσει λιγο αλατοπιπερο στην αιωνια κοντρα μεταξυ Intel-AMD.....που εξελισσεται στο thelab απο τοτε που υπαρχει ως forum απο την αλλη μερια παρατηρω οτι ως gdp77 (γιατι απο κοντα που τα ειπαμε δεν δειχνεις το ιδιο ) εισαι εκτος κλιματος και καλοπροαιρετου χαβαλε.... το οτι οφειλουμε α)μεγαλο μεριδιο της ταχυτατης εξελιξης των επεξεργαστων την τελευταια 3ετια αλλα και β)τις πολυ ηπιες τιμολογιακες πολιτικες (4πυρηνος πρωτη μερα κυκλοφοριας στα 250ευρω) στην AMD κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει....... οπως και κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει (ακομα και ο συντροφος Dagalidis ) οτι η πλαστιγγα γερνει προς το παρον στην Intel-α. δεν θεωρω ομως οτι το παραπανω σχολιο του Γιωργου ερχεται να γκρεμισει κατι απο αυτα. προσωπικα νομιζω οτι πρεπει να ξαναπροσδιορισεις το υφος ποσταρισματος αρκετων Intel-αδων και να μην τα παιρνεις στραβα. αυτα απο μενα διχως καμια ορεξη διαξιφισμου Ok. Ανακαλώ και ζητώ και συγνώμη κιόλας, εφόσον ο στόχος ήταν το χιούμορ. Πάντως , hippro πιστεύω ότι από του χρόνου δε θα μπορείς να κάνεις ούτε "καζούρα"... Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια για τα επιτεύγματά σου. :daisy:
Duder Οκτώβριος 18, 2007 #26 Οκτώβριος 18, 2007 Εντυπωσιακότατο!!! Έχουν να πωληθούν ΠΟΛΛΟΙ Kentsfield....
Snips Οκτώβριος 18, 2007 #27 Οκτώβριος 18, 2007 Γιατί όμως ρε hipro να έχουμε θέμα με επεξεργαστή της INTEL με τίτλο όμως "KAYMENH AMD". Δυστυχώς για άλλη μια φορά θα γραφτούν οι γνωστές γελοίες πια αντιδικίες μεταξύ των εμπόλεμων. Φτάνει ρε σεις.Πάντως τα αποτελέσματα είναι εξωφρενικά. ’ντε πάλι πούλα-αγόρασε!
hipro5 Οκτώβριος 18, 2007 Author #28 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 05:07] Ok. Ανακαλώ και ζητώ και συγνώμη κιόλας, εφόσον ο στόχος ήταν το χιούμορ. Πάντως , hippro πιστεύω ότι από του χρόνου δε θα μπορείς να κάνεις ούτε "καζούρα"... Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια για τα επιτεύγματά σου. :daisy: ΠΑΝΤΑ ο στόχος μου προς τους AMD φίλους ήταν είναι και θα είναι το χιούμορ και τ' αλληλοπειράγματα.......Δε νομίζω να έχω δείξει κάτι άλλο!..... Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 08:35] Γιατί όμως ρε hipro να έχουμε θέμα με επεξεργαστή της INTEL με τίτλο όμως "KAYMENH AMD". Δυστυχώς για άλλη μια φορά θα γραφτούν οι γνωστές γελοίες πια αντιδικίες μεταξύ των εμπόλεμων. Φτάνει ρε σεις. Πάντως τα αποτελέσματα είναι εξωφρενικά. ’ντε πάλι πούλα-αγόρασε! ΑΝ ο άλλος είναι "πορωμένος" με κάποια εταιρία απ'τις δύο ΑΛΛΑ σε "κακό" βαθμό, ε τότε δε φταίω εγώ...... Κι εγώ είμαι πορωμένος με την Intel (ακόμα και στην "άσχημη" περίοδό της) αλλά ΔΕΝ τα παίρνω και κατάκαρδα και να κάτσω να σκάσω και να τσακωθώ κιόλας!.......Καζούρα κάνουμε: "επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ"...... Συμφωνώ ότι υπάρχουν και αρκετοί "κακώς πορωμένοι".......Αυτοί όμως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν λιγάκι και θα δουν ότι όλα είναι ένα τίποτα........Μόνο οι κακίες μένουν στο τέλος και τίποτε άλλο......
GoMaR Οκτώβριος 18, 2007 #29 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από SnipsΠάντως τα αποτελέσματα είναι εξωφρενικά. ’ντε πάλι πούλα-αγόρασε! Δε αντεχω πολυ με τον 6400...Δε παιρνω Q6600 γιατι περιμενω τον Q9450:)
hipro5 Οκτώβριος 18, 2007 Author #30 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 08:54] Δε αντεχω πολυ με τον 6400...Δε παιρνω Q6600 γιατι περιμενω τον Q9450:)
inlovem Οκτώβριος 18, 2007 #31 Οκτώβριος 18, 2007 Δεν μας ειπες τι θερμωκρασιες δωματιου ειχες? :whistling
Athens2004 Οκτώβριος 18, 2007 #32 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 08:54] Δε αντεχω πολυ με τον 6400...Δε παιρνω Q6600 γιατι περιμενω τον Q9450:) Kαι εγώ αυτό περιμένω φίλοC , βλέπω την p5b dlx μου να κλέινει 3ετία μέσα στο Stacker
hipro5 Οκτώβριος 18, 2007 Author #33 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Inlovem [Σήμερα, στις 09:17] Δεν μας ειπες τι θερμωκρασιες δωματιου ειχες? :whistling Δωμάτιο είναι ~ 21*C... Μόλις κατέβασα το Core Temp.... Κι εδώ με Load...... .
hipro5 Οκτώβριος 18, 2007 Author #34 Οκτώβριος 18, 2007 ....και μερικά τελευταία γιατί πάω για άζωτο και βαρέθηκα τον αέρα....
GoriLLakoS Οκτώβριος 18, 2007 #36 Οκτώβριος 18, 2007 Μπορεί οι Dual Core να μην με πηγαίνουν..αλλά οι Quad Core είναι το ατού μου.. To χέριμου δεν είναι απο χρυσό..από πλατίνα έχει γίνει..
hipro5 Οκτώβριος 18, 2007 Author #37 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 11:23] Μπορεί οι Dual Core να μην με πηγαίνουν..αλλά οι Quad Core είναι το ατού μου.. To χέριμου δεν είναι απο χρυσό..από πλατίνα έχει γίνει.. :worship: :worship:
Astri Οκτώβριος 18, 2007 #38 Οκτώβριος 18, 2007 Λογικο ηταν να πηγαινουν ετσι. Θυμηθειτε τη διαφορα P4630 με P4631. Το εντυπωσιακο για μενα ειναι η αποδοση. Οσο βγαζει ενας Conroe στα 5100 να βγαζει ο York στα 4600?
f117 Οκτώβριος 18, 2007 #39 Οκτώβριος 18, 2007 λολ μπράβο hipro........πιστεύεις ότι με αυτή την γενιά επεξεργαστών μπορεί να γίνει και 6.χχ????????????????????το 7 το πιστεύω χαλαρά.....
hipro5 Οκτώβριος 18, 2007 Author #40 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 11:52] λολ μπράβο hipro........πιστεύεις ότι με αυτή την γενιά επεξεργαστών μπορεί να γίνει και 6.χχ????????????????????το 7 το πιστεύω χαλαρά..... Πιστεύω ότι οι Retail θα είναι με μονοβάθμιο ~ 5000MHz+ και με LN2 ~ 5700 - 6000MHz.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.