geoal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Παιδια γεια σας χρειαζομε την βοηθεια καποιου κατοχου Prometeia MachII γιατι λογω βλαβης στο ρελε εκκινησης του compresser και πανω στη βιασύνη μου δεν σημειωσα ποιο καλωδιο παει που και ετσι τωρα δεν μπορω να τα συνδεσω. Θα παρακαλουσα λοιπον οποιος εχει την καλοσυνη να κανει ενα κοπο και να ανοιξει το κουτακι που ειναι ακριβως πισω απο τον κομπρεσορα (ξεδισωνουμε μια βιδα και σηκωνουμε το καπακι προς τα επανω. Ολα αυτα αφου το εχουμε βγαλει απο την πριζα) και να βγαλει 2 φωτογραφιες 1 απο καθε πλευρα ωστε να φαινετε σε ποια σημεια πηγαινει ο πυκνωτης και σε ποια η φαση και η γειωση (συνολικα ειναι 5 σημεια 2 της φασης καφε και μπλε, 2 μαυρα του πυκωτη και το κιτρινο πρασινο της γειωσης). Ευχαριστω πολυ και να ειστε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 googl-αρα λιγακι και βρηκα αυτο....οχι οτι καλυτερο αλλα μιας και το χεις μπροστα σου ισως σου δωσει μια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Οκτώβριος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 ευχαριστω Γιωργη αλλα δεν φαινετε ο τροπος συνδεσης ρευματος του κομπρεσορα με τον κοντρολερ (ουσιαστικα αυτο ζητω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Οκτώβριος 18, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Παιδια μετα απο βοηθεια του Τασου (να ειναι καλα το παλικαρι που αφησε τις δουλειες του και ασχοληθηκε) βρεθηκε ο τροπος που συνδεονται τα καλωδια στον ρελε του κομπρεσσορα, σας ευχαριστω ολους οσοι ειχατε την καλοσυνη και ασχοληθηκατε με το προβλημα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 ’ ρε Γιώργαρε.... πάλι πειράματα κάνεις???? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Οκτώβριος 20, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Τι πειραματα ωρε Βαγγελακη, εβγαλε προβλημα το προμμιε και παλευω να το φτιαξω αλλα δυστυχως οι γνωσεις μου σε αυτα ειναι περιορισμενες και μερικες φορες κανω βλακειες πανω στη βιασυνη μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.