hayabusa Οκτώβριος 19, 2007 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντε Εννοείς Format στο σκληρό δίσκο; οχι,πως σου περασε αυτο απο το μυαλο; στην οθονη εννοουσε το παιδι..... :D σοβαρά τώρα πριν κανεις φορματ δοκιμασε να κανεις ενα repair μπας και το γλυτωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 19, 2007 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 start run cmdsfc /scannowΚαι ένα checkdisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 19, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί μου βγάζει το λογότυπο του Κέντρου Ασφαλείας κάτω από όποιο πρόγραμμα ή εφαρμογή και αν κατεβάσω; Το BitComet και το Skype δουλεύουν μια χαρά. Τελικά, πώς μπορώ να επιλλήσω μια φωτό εδώ; Πατάω το IMG αλλά δεν ξέρω τι να πληκτρολογήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 19, 2007 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντεΤελικά, πώς μπορώ να επιλλήσω μια φωτό εδώ; Πατάω το IMG αλλά δεν ξέρω τι να πληκτρολογήσω. πρωτα την ανεβαζεις σε καποιο image hosting site,e.g www.imageshack.us . Μετα θα σου δωσει το ιδιο το site links για να βαλεις thumbs εδω περα ή οτι αλλο θελεις :T Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 20, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 Δεν πολυκαταλαβαίνω πώς λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 20, 2007 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 δεν ειναι προγραμμα. απλα εχοντας αποθηκευσει καπου την εικονα που θελεις να ανεβασεις πατας το κουμπακι Aναζητηση ή Search ( αναλογα) και σου βγαζει το ψαχτηρι των windows μεσα απο το οποιο εντοπιζεις την εικονακαι την επιλεγεις. μετα πατας upload και τελειωσε η υποθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.