Jump to content

Web browser για Vista;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντε

Εννοείς Format στο σκληρό δίσκο;:boxed:

οχι,πως σου περασε αυτο απο το μυαλο; στην οθονη εννοουσε το παιδι.....:D :D

σοβαρά τώρα πριν κανεις φορματ δοκιμασε να κανεις ενα repair μπας και το γλυτωσεις

Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί μου βγάζει το λογότυπο του Κέντρου Ασφαλείας κάτω από όποιο πρόγραμμα ή εφαρμογή και αν κατεβάσω; Το BitComet και το Skype δουλεύουν μια χαρά.

Τελικά, πώς μπορώ να επιλλήσω μια φωτό εδώ; Πατάω το IMG αλλά δεν ξέρω τι να πληκτρολογήσω.:tomato:

Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντε

Τελικά, πώς μπορώ να επιλλήσω μια φωτό εδώ; Πατάω το IMG αλλά δεν ξέρω τι να πληκτρολογήσω.:tomato:

πρωτα την ανεβαζεις σε καποιο image hosting site,e.g www.imageshack.us . Μετα θα σου δωσει το ιδιο το site links για να βαλεις thumbs εδω περα ή οτι αλλο θελεις :T

δεν ειναι προγραμμα. απλα εχοντας αποθηκευσει καπου την εικονα που θελεις να ανεβασεις πατας το κουμπακι Aναζητηση ή Search ( αναλογα) και σου βγαζει το ψαχτηρι των windows μεσα απο το οποιο εντοπιζεις την εικονακαι την επιλεγεις. μετα πατας upload και τελειωσε η υποθεση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.