ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 O Internet Explorer είναι πραγματικός exploder. Στα Vista μπορώ να εγκαταστήσω μόνο το Firefox 2.0.0.6 και αυτός κολλά συχνά και αναγκάζομαι να τον απεγκαθιστώ και να τον ξαναεγκαθιστώ, διαφορετικά δε λειτουργεί. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για Vista; O Explorer δε μ'αφήνει να κατεβάσω τίποτα. Το λειτουργικό σύστημα είναι στα Γαλλικά και ο επεξεργαστής νομίζω στα 64bit.
JimmyFox Οκτώβριος 17, 2007 #2 Οκτώβριος 17, 2007 Μήπως φταίει κάτι άλλο? Εγώ τρέχω και Explorer και FireFox χωρίς πρόβλημα...Δοκίμασε και τον Opera.
hayabusa Οκτώβριος 17, 2007 #3 Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από JimmyFox Μήπως φταίει κάτι άλλο? Εγώ τρέχω και Explorer και FireFox χωρίς πρόβλημα...Δοκίμασε και τον Explorer. και εγω επισης.δοκιμασε τον avant browser παντως
kallileo Οκτώβριος 17, 2007 #4 Οκτώβριος 17, 2007 Opera!!!!www.opera.comTo καλυτερο σε ολα τα λειτουργικα της Microsoft...
mariosalice Οκτώβριος 17, 2007 #5 Οκτώβριος 17, 2007 FF σε τρεις υπολογιστές με Vista 32 & 64 δουλεύει μια χαρά.Κάτι άλλο συμβαίνει.
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 18, 2007 Author #7 Οκτώβριος 18, 2007 Δεν ξέρω αν οφείλεται στο firewall [McAfee], αλλά από τις ρυθμίσεις του δε φαίνεται κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Μου βγάζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα έχει ήδη τρέξει αλλά δεν ανταποκρίνεται και ότι πρέπει να το κλείσω ή να κάνω επανεκκίνηση.
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 18, 2007 Author #8 Οκτώβριος 18, 2007 Δεν μπορεί να τρέξει την εφαρμογή εγκατάστασης κανενός από τα προγράμματα που μου προτείνετε.:cry:
Wizard! Οκτώβριος 18, 2007 #9 Οκτώβριος 18, 2007 ΜαλακοMcAfee.... Βγάλε το τελειώς και δες αν συνεχίζουν τα κουλά...
greekfragma Οκτώβριος 18, 2007 #10 Οκτώβριος 18, 2007 το συστημα σου ποσο σιγουρος εισαι οτι ειναι σταθερο?τρεξε ενα S&M απο τα tools αριστερα της κεντρικης του TheLab......βαλε 100% και Long σε CPU και MEM test και δες εαν το ολοκληρωνει.....εαν δεν κατι προβλημα παιζει στο μηχανακι σου
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 18, 2007 Author #11 Οκτώβριος 18, 2007 Πριν από 16 μέρες το αγόρασα από τη DELL Γαλλίας. Το τεστ που έκανε όταν τον πρωτοάνοιξα δε μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι το λειτουργικό σύστημα είναι 32b και το'χουν εγκαταστήσει σε 64b επεξεργαστή [AMD Turion 64 x 2 Mobile Technology TL-56 1.80 GHz].Ο Exploder εξακολουθεί να'χει πρόβλημα. Ο Mozilla θέλει συνέχεια επανεγκατάσταση και δεν μπορώ να του εγκαταστήσω το Flash Player. Επίσης δεν μπορεί να μου ανοίξει κάποια αρχεία html με Αγαπημένα μου, παρόλο που το ορίζω ως το πρόγραμμα με το οποίο πρέπει να ανοίγουν.
nimits1 Οκτώβριος 18, 2007 #12 Οκτώβριος 18, 2007 φιλε μου σου συνιστω τον opera .τον χρησιμοποιω στα βιστα του φορητου μου και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος
hayabusa Οκτώβριος 18, 2007 #13 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Κανά χαζό addon θα σου κάνει τα κουλά... +1ξηλωσε τον και και οταν τον ξαναεγκαταστησεις μην βαλεις κανενα add on για να δουμε τι θα γινειΑρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντε Δεν μπορεί να τρέξει την εφαρμογή εγκατάστασης κανενός από τα προγράμματα που μου προτείνετε.:cry: δηλαδη τι ακριβως συμβαινει;
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 18, 2007 Author #14 Οκτώβριος 18, 2007 Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον Opera. Μου βγάζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση. Ο Mozilla εξακολουθεί να κάνει τα δικά του, ακόμη και χωρίς πρόσθετα κλπ. Ό,τι πρόγραμμα exe και να κατεβάσωμ ,μου βγάζει στην άκρη της εφαρμογής ένα περίεργο οβάλ εικονίδιο με 4 τεταρτημόρια διαφορετικού χρώματος.:cry:
hayabusa Οκτώβριος 18, 2007 #15 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντε Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον Opera. Μου βγάζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση. ενταξει,το καταλαβαμε οτι βγαζει σφαλμα. Τι σου λεει ειναι το ζητημα....πες μας μπας και μπορεσουμε να βοηθησουμε.
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 19, 2007 Author #16 Οκτώβριος 19, 2007 Στο Opera μου βγάζει το μήνυμα Error reading setup initialization file. Στο Avast Browser το Error launching installer. [NSIS Error] Το ίδιο μου βγάζει για το BitTorrent 6.0 & eMule 0.48a. Πώς κάνεις προσθήκη φωτογραφίας εδώ;
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 19, 2007 Author #18 Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 07:42] γκουχ Format γκουχ... Εννοείς Format στο σκληρό δίσκο; Μήπως να εγκαταστήσω κάποια διανομή Linux μετά το format για να ησυχάσω από τις βλακείες και τα κενά ασφαλείας της Microsoft;
mariosalice Οκτώβριος 19, 2007 #19 Οκτώβριος 19, 2007 Έχεις πρόβλημα hardware.Βρες ένα dvd Vista, βάλε να μπουτάρει από το DVD, πατώντας συνέχεια tab.Θα σου δείξει δύο επιλογές.Η κάτω είναι για έλεγχο μνήμης.Τρέξε το δύο φορές και δες τι σου γράφει και πες μας.
jogi Οκτώβριος 19, 2007 #20 Οκτώβριος 19, 2007 Προσωπικά πιστεύω οτι κατι εχει γίνει corrupt και θέλει επανεγκατασταση... Κανενα image εχεις παρει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.