antonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 το έχει παίξει κάνεις ? εγώ σήμερα το έβαλα και μπορώ να πω ότι μαμαει . έβγαλα και μερικά screen shots . το μείον του παιχνιδιού είναι ότι τα frames περιορίζονται στα 30 αλλά με ένα fix ( το βρίσκετε εδώ http://www.gamefaqs.com/boards/997958-star-wars-the-force-unleashed-ii/56947373 )ανεβαίνουν στα 61 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Οχι ιδιαιτερα καλο...πολυ επαναληψη...και αρκετα βαρυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 έβαλες το fix ? γιατί και εμένα σερνόταν αλλά μόλις το έβαλα έστρωσε . νταξ βαρύ δεν το λέω όταν με κάρτα των 250 ευρώ παίζει με όλα στο full σταθερά με 61 καρε σε 1920χ1200. όσο για την επανάληψη θα συμφωνήσω αλλά μην τα θέλουμε και όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Οχι δε το εβαλα...γιατι διαβασα το post αφου το εκανα delete..το τελειωσα πριν κανα 15λεπτο...light side Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Το πρωτο μου αρεσε. Το 2 δεν το εχω παιξει ακομα. Σε Xbox παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.