jimakos21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Αναζητω μικτη! Επειδη εχω ελειψη εμπειριας στο συγκεκριμενο θεμα ζητω την γνωμη οσων εχουν εμπειρια κ γνωση πανο στο θεμα μιξης κλπ... Μπορω να προσφερω μεχρι 300Ε και ο λογος για τον οποιο τον χρειαζομαι ειναι κυριως για partys κ τπτ παραπανω.. Προτεινετε μ την γνωμη σας κ στειλτε μ αντιστοιχα links αν εχετε την καλοσυνη!! Ευχαριστω! ;)
nickstamat Οκτώβριος 17, 2007 #2 Οκτώβριος 17, 2007 Παίζουν πολλά φίλε μου... Εξαρτάται...Πρώτα από όλα, πόσα κανάλια θες να είναι? Θέλεις να είναι USB για να κάνεις μείξη μέσω του υπολογιστή ή σκοπεύεις να πάρεις CDιέρες/πικάπ?Ένας που μου έρχεται τώρα στο μυαλό και παίζει στα 300 Ευρώ είναι ο M303 της Stanton (http://www.stantonmagnetics.com/v2/prod_m303.asp)Αν μου διευκρινίσεις καλύτερα τι θέλεις, μπορώ να σε βοηθήσω...
jimakos21 Οκτώβριος 17, 2007 Author #3 Οκτώβριος 17, 2007 Λοιπον, δικαναλος θελω να ειναι παιδες δεν ενδιαφερομαι για παραπανο... Αν μπορουσε να συνδεετε με usb θα με βολευε οντος.. Εγω παιζω με cdιερες.. Για προτεινετε... ;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.