knight_77 Νοέμβριος 5, 2007 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Ok.... Δεν το κοιταξα καθολου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 5, 2007 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 15:16] το χει αλλα μην το βαλεις θελει αλλο .exe μετα οποτε αστο..εγω κολλησα σε κατι αγωγους με φωτια ...δεν ξερω τι να κανω Σταματάς το χρόνο και περνάς από τις φωτιές ανώδυνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 5, 2007 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Έλεος, έχω κολλήσει σε ένα πάρκο με ένα τανκς απέναντι μου και πρέπει να βρω ένα υπόνομο να μπω και δεν τον βρίσκω . Ενώ στο χάρτη λέει ότι είμαι ακριβώς από πάνω του αλλά δεν βλέπω τρύπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 5, 2007 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 ελα ρε οπως βγαινεις εχει ενα αριστερα τουνελ και ενα δεξια θα μπεις στο δεξια το αριστερο ειναι κλειστο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 7, 2007 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Λεπόν, είμαι στο σημείο που έχει πέσει το zeppelin. Πρέπει να ανέβω πάνω σε κάτι σκαλωσιές με ένα ασανσέρ(ας το πούμε). Έξω και δεξια του ασανσέρ έχει μια ρόδα που καθώς την γυρίζεις ανεβαίνει το ασανσερ και αν την αφήσεις ξαναπέφτει. Το πρόβλημα είναι ότι αν το ανεβάσω τέρμα πάνω και σταματήσω το χρόνο για να πάω να ανέβω δεν φτάνω να πηδήξω πάνω . Δεν μπορώ να βρω τι πρέπει να κάνω. Το ανεβάζω μέχρι την μέση αλλά πάλι τα ίδια. :sick: Έχει φτάσει κανείς εκεί? Α, και μια φωτογραφία του "τοπίου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 7, 2007 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 για δες τα saves σου...το χεις περασει το disputed airspace...δεν μπορω να καταλαβω που εισαι..@@ωπα ενταξει καταλαβα τωρα ειμαι στο zeppelin Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 7, 2007 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Τελικά βρήκα την λύση. Time Reverse ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 10, 2007 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Παιδια εμενα το demo δεν μου ξεκιναει, γκουγκλαρα λιγο αλλα δεν, καμια ιδεα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 10, 2007 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 16:06] Παιδια εμενα το demo δεν μου ξεκιναει, γκουγκλαρα λιγο αλλα δεν, καμια ιδεα ? Τι drivers έχεις στην κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 12, 2007 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 [05-11-2007 19:17] Έλεος, έχω κολλήσει σε ένα πάρκο με ένα τανκς απέναντι μου και πρέπει να βρω ένα υπόνομο να μπω και δεν τον βρίσκω . Ενώ στο χάρτη λέει ότι είμαι ακριβώς από πάνω του αλλά δεν βλέπω τρύπα Κι εγώ κόλλησα εκεί. Τι κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Νοέμβριος 12, 2007 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Tα σπαει.... :eek: :eek: Πολυ καλοοοοοοοοο αν και λιγο....μου μυριζει αναβαθμιση :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 12, 2007 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Ρε παιδιά, πήρα ολόκληρο το παιχνίδι... πορώθηκα με το trailer και με εσάς απο εδώ. Μόλις το εγκατέστησα, έβαλα και το patch και λέω άντε ας το παίξω. Ανοίγει όλα κανονικά παίζει τα διαφημιστικά του και φτάνει εκεί που λέει κάτι για shaders.... και ξαφνικά μου πετάει μπλε οθόνη, πρόλαβα και είδα κάτι με το nvidia λέει... Για να σας προλάβω έχω τους τελευταίους drivers, όχι τους beta που ζητάει αυτό. Μόλις έβαλα τους beta, δεν έβλεπα ούτε καν windows... έμπαινε μεν αλλά δεν έβλεπα τίποτα. Και έτσι έμεινα με τους τελευταίους forceware. Γιατί δεν παίζει; Φταίνε οι κάρτες μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 12, 2007 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Έφτασε κανένας στο τελευταίο επίπεδο? Είναι σε μια ταράτσα που προσπαθεις με το Surge Gun (αν το λέω καλά )να καταστρέψεις τα 3 turrets από ένα τεράστιο πράγμα (κάτι σαν αράχνη). Έχω ρίξει πόσες γεμιστήρες σε ένα turret και δεν πέφτει με τίποτα. Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 12, 2007 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Κανένας ρε παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 12, 2007 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 για δοκιμασε να βγαλεις το extension limit(off) απο το πανελ τις Nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 12, 2007 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Μολις ξεκινησα το παιχνιδι και σταματησα εκει που συναντας το μεγαλο πραγμα και κανει flashback.... πολυ αρχη ακομα......-Μπορω να πω οτι μου αρεσει....Με χαλαει λιγο οτι το περιβαλλον δεν επηρεαζεται απο τα πυρα...- εχοντας το everest και το task manager ανοιχτα , ειδα οτι και οι δυο πυρηνες πηγαιναν στο ~80% και η καρτα γραφικων ~68 βαθμους.... Οκ, καλα γραφικα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 12, 2007 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Εν τω μεταξύ μόνο εμένα με ζαλίζει όταν πυροβολάς που κουνιέται όλη η εικόνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 13, 2007 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 @gbakΘα το δοκιμάσω φίλος το απόγευμα.. σήμερα είδα την απάντηση και δεν πρόλαβα.Αλήθεια τι κάνει το extension limit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 13, 2007 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 Extension Limit: This option is usually set to Off by default. It indicates whether the driver extension string has been trimmed for compatibility with a particular application (On) or not (Off) for optimal performance and minimal problems. The main use for this setting is in the pre-defined Application Profiles included in the Forceware drivers, in that some games require this to be set to On to prevent problems. In general you shouldn't change this option unless specifically directed to do so. Off is the default and best setting in most cases. μεταφραση μετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 13, 2007 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 :laughing: got it ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.