Jump to content

Ειναι λογικο το ποσο ;

Dr.Paneas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hayabusa

πιθανον αν και δεν νομιζω...βεβαια το κανουν πολλες φορες αυτο το τρικ: σου λενε ...τον μηνα και συ νομιζεις πως σου μιλαει για το διμηνο που ερχεται ο λογαρισμος....

ετσι ακριβως , και εμενα μου λεγανε 17.5 το μηνα και μου ερχεται 80 το διμηνο :hehe:

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Οχι, το 2μηνο μου ειχε πει και ειμαι 100000% σιγουρος γιατι ρωτησα 2 υπαλληλους μαλιστα τοτε.

http://computerservice.wordpress.com/2007/07/29/conn-x-talk-%ce%a7%cf%81%ce%b5%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/

συμφωνα με το λινκ που δινεις φαινεται πως εχεις δικιο, το διμηνο ειναι τα 97...

πολυ πιο πολυ πρεπει να ηταν, αν οντως δεν ηταν τζαμπα.

καλα ηρεμησε, ειπαμε κλεφτες αλλα ποσο πια; σχετικα νορμαλ ειναι. δεν μιλαγες σε κινητο....

@ea6gka: μηπως εχασες κανενα πολλαπλασιασμο; :D :D

Λοιπον κοιταξτε τι γινεται:

οι κλησεις που δικτυα τα οποια οι συδρομητες τους πληρωνουν ακομα παγιο στον οτε (πχ η θεια μου εχει 4νετ αλλα πληρωνει παγιο στον ΟΤΕ) ειναι ΤΖΑΜΠΑ. Αν εχεις ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ απο τον ΟΤΕ, τοτε χρεωνονται κανονικα.

Με χρεωσαν τη διαρκεια 1/8 μεχρι 26/8 κανονικα οτι τηλεφωνηματα ειχα κανει. Μετα πληρωνω απο 26/8 μεχρι 30/9 το ConX Talk και το ConX Home DSL ως ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. Και μετα προπληρώνω τους 2 επομενους μηνες, 01/10 μεχρι 30/11 τον λογαριασμο ConnX Talk και ConnX Home DSL.

Μου ειπε οτι στον επομενο λογαριασμο θα πληρωσω κανονικα τους μηνες Δεκεμβριο και Ιανουαριο. Δεν θα υπαρχουν αναδρομικα. Ειπε οτι θα βγει γυρω στα 96 Ευρω.

Αντε να δουμε....!

Λοιπον κοιταξτε τι γινεται:

οι κλησεις που δικτυα τα οποια οι συδρομητες τους πληρωνουν ακομα παγιο στον οτε (πχ η θεια μου εχει 4νετ αλλα πληρωνει παγιο στον ΟΤΕ) ειναι ΤΖΑΜΠΑ. Αν εχεις ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ απο τον ΟΤΕ, τοτε χρεωνονται κανονικα.

Με χρεωσαν τη διαρκεια 1/8 μεχρι 26/8 κανονικα οτι τηλεφωνηματα ειχα κανει. Μετα πληρωνω απο 26/8 μεχρι 30/9 το ConX Talk και το ConX Home DSL ως ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. Και μετα προπληρώνω τους 2 επομενους μηνες, 01/10 μεχρι 30/11 τον λογαριασμο ConnX Talk και ConnX Home DSL.

Μου ειπε οτι στον επομενο λογαριασμο θα πληρωσω κανονικα τους μηνες Δεκεμβριο και Ιανουαριο. Δεν θα υπαρχουν αναδρομικα. Ειπε οτι θα βγει γυρω στα 96 Ευρω.

Αντε να δουμε....!

αυτο δεν σου ειπα και εγω; οι συνδρομητες που εχουν ΟΤΕ + εναλλακτικο ειναι συνδρομητες του ΟΤΕ αρα μιλας τζαμπα. στους αλλους ειναι που σε χρεωνει....

Αντε, το γλυτωσες το τηγανι τυχερε...:D

Το τηγανι το γλυτωσα, το κατσαδιασμα το ακουσα, λες και φταιω εγω που προπληρωνεις τους μηνες. Τεσπα, τωρα κατεβαζω με 40kbps απο Premium Rapidshare Account. Λιγο δεν ειναι ; Το πρωι γιατι πιανω 85 και τωρα μονο 40 ;

To RS κανει πολλα περιεργα τωρα τελευταια και μαλιστα προ ημερων ειχε ανοιχτει και σχετικο θεμα για αυτο. Εγω για παραδειγμα με 2 Mb συνδεση τυχαινει πολλες φορες και κατεβαζω με 50-60 και αλλες πιανω 220-230.....Δεν πρεπει να υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος απλα ετσι ειναι.......

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

Μαθε να διαβαζεις και τι σου γραφουνε αν θελεις να βγαλεις ακρη...

Ευχαριστούμε Δρ. Μπαμπινιώτη που ενημερώνεις τα παιδιά μας τι να μαθαίνουν :D

Θύμισε μου, η ουσιαστική σου βοήθεια πάνω στο ζήτημα;

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 20:33]

Ευχαριστούμε Δρ. Μπαμπινιώτη που ενημερώνεις τα παιδιά μας τι να μαθαίνουν :D

Θύμισε μου, η ουσιαστική σου βοήθεια πάνω στο ζήτημα;

Post #16

Τεσπα δεν το εννoουσα προσβλητικα , απλα διεκρινα μια ταση πανικου στον δημιουργο του thread. : P

• 2 weeks later...

δεν καταλαβα κατι?

τι παει να πει οι κλησεις προς εναλλακτικους (Full LLU) δεν ειναι δωρεαν?

Δλδ οταν ο δινα εναλλακτικος σου λεει κυριε 35 για Inet και κλησεις εννοει μονο προς το δικτυο του?

Δεν νομιζω

Αρχική απάντηση από giorikas

Δλδ οταν ο δινα εναλλακτικος σου λεει κυριε 35 για Inet και κλησεις εννοει μονο προς το δικτυο του?

οχι, οι εναλλακτικοι σου δινουν δωρεαν κλησεις προς ολα τα σταθερα δικτυα. Αντιθετα ο ΟΤΕ σου δινει δωρεαν κλησεις μονο προς αριθμους οι οποιοι ειναι στο δικτυο του. Αν καλεσεις προς καποιον αλλο παροχο τοτε χρεωνεσαι κανονικα....

ο γνωστος ΟΤΕ

δεν πειραζει ομως...δεν πειραζει καθολου....

η μια τηλεφωνικη γραμμη στο σπιτι φλερταρει με ON ενω η δευτερη εχει ηδη δωθει ολοκληρωτικα στην Fortnet...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.