geogeoland Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Χαιρετώ! Και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Το παλιό μου dvd writer άρχισε να μου κάνει διάφορα κουλά, να μη αντιγράφει dvd, να μου βγάζει καμια 20αρα σφάλματα όταν του έτρεχα τους ελέγχους του nero, ασταθές διάγραμμα κλπ. Ήταν και μια κάποιας ηλικίας, ήταν και IDE και το άλλαξα. Παρ όλα αυτά τα προβλήματα μου δε λύθηκαν καθώς και το καινούργιο (που είναι SATA btw) μου εμφανίζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα, τουλάχιστο στο nero device check, dvd δεν δοκίμασα να αντιγράψω ακόμη. Αυτό έχει διάφορες επιπτώσεις και στην εγκατάσταση προγραμμάτων και θέλω να το διορθώσω οπωσδήποτε καθώς ως φανατικός οπαδός του κινήματος "format c:" δε θέλω να βρεθώ στη κατάσταση να περνάω λειτουγικό απο flash drive. Τί παίζει?
hayabusa Οκτώβριος 17, 2007 #2 Οκτώβριος 17, 2007 δοκιμασε να του κανεις ενα firmware upgrade και τα ξαναλεμε....λογικα θα φτιαξει...
geogeoland Οκτώβριος 17, 2007 Author #3 Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa δοκιμασε να του κανεις ενα firmware upgrade και τα ξαναλεμε....λογικα θα φτιαξει... Μπα... άλλαξα το firmware απο 1.00 σε 1.02 αλλά αν και υπήρξε αλλαγή, δε μπορώ να πω πως υπήρξε βελτίωση. Ακόμη βγάζει άπειρα σφάλματα στο C1, ποιότητα δίσκου λεει 94%, κάνει κάτι τρελές βυθήσεις όταν του κάνω speed test κλπΒασικά, μάλλον για ψιλοπράματα μιλάμε, καμια βλακεία πρέπει να έχει γίνει. Παίζει ρόλο σε ποιά θύρα είναι συνδεδεμένο?
hayabusa Οκτώβριος 17, 2007 #4 Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland Παίζει ρόλο σε ποιά θύρα είναι συνδεδεμένο? τι εννοεις σε ποια θυρα ειναι συνδεδεμενο;
intelakis Οκτώβριος 18, 2007 #5 Οκτώβριος 18, 2007 μήπως είναι ασταθές το συστημά σου λόγω τροφοδοτικού???
hayabusa Οκτώβριος 18, 2007 #6 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από intelakis μήπως είναι ασταθές το συστημά σου λόγω τροφοδοτικού??? και του βγαζει σφαλματα λογω του τροφοδοτικου; λιγο δυσκολο μου φαινεται....
geogeoland Οκτώβριος 18, 2007 Author #7 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa τι εννοεις σε ποια θυρα ειναι συνδεδεμενο; Θύρα SATA. Δε νομίζω, αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται...Intelakis, όχι, σε καμία περίπτωση. Το τροφοδοτικό μου είναι ποιοτικότατο, πάνω σε UPS και τέλος πάντων θα είχα και αλλού προβλήματα αν υπήρχε τέτοιου είδους θέμα...
hayabusa Οκτώβριος 18, 2007 #8 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland Θύρα SATA. Δε νομίζω, αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται... επειδη ακριβως ποτε δεν ξερεις τι γινεται βαλτο σε μια αλλη sata και πες μας....παντως ουτε και αυτο πρεπει να φταει γαιτι οπως ειπες σφαλματα εβγαζε και με το παλιο σου αντιγραφικο. Ενας γνωστος που ειχε παρομοιο προβλημα το ελυσε τελικα με ενα BIOS update. Τι να σου πω....ισως να χρειαζεται να κανει \ς και εσυ κατι παρομοιο.Α! ρυθμισεις απο το BIOS μια και το ανεφερα κοιταξες;;;
pavou Οκτώβριος 19, 2007 #9 Οκτώβριος 19, 2007 μια λίγο πονηρή ερώτηση , το NERO είναι γνήσιο ? μήπως είναι και αυτό ένα απο τα κουλά που κάνει όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν δεν είναι ...... ?
intelakis Οκτώβριος 19, 2007 #10 Οκτώβριος 19, 2007 Μπα δλδ , να εχει τετοια συμπεριφορα επειδή δεν ειναι γνήσιο.Μονο με το nero εχεις δοκιμάσει???
geogeoland Οκτώβριος 19, 2007 Author #11 Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από pavou μια λίγο πονηρή ερώτηση , το NERO είναι γνήσιο ? μήπως είναι και αυτό ένα απο τα κουλά που κάνει όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν δεν είναι ...... ? Ναί, το NERO, όλως τυχαίως είναι γνήσιο. Και, επίσης, ξανα-ναι, μόνο μ' αυτό έχω δοκιμάσει. Βλέπετε, η καταραμένη Β' Λυκείου δε μου αφήνει χρόνο ούτε για κατούρημα, αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω όλα αυτά τα χαζά και σας κάνω να σκέφτεστε "ε, ψάξτο λίγο κι εσύ ρε φίλε..." Ρωτάω ώστε αν υπάρχει κάτι σίγουρο να το διαγνώσουμε, να το διορθώσω και τέλος. Αλλά μιας και δεν, θα ξεκλέψω απο κάπου λίγο χρόνο και θα πειραματιστώ. Θα σας κρατώ ενήμερους, αλλά μέχρι τότε, αν κανείς έχει καμία ιδέα... ευπρόσδεκτη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.