Jump to content

Σε αναζητη καλου Q6600 G0 steping

CrazyAnt1416003257

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

το μαγικο χερι του tsan:D

απλο αναγνωριστικο spi με απλο νερακι και 1.625 απο bios.

L737A803

0018 νουμερο του waffer

Nice !!! To νουμερο του waffer πως το βλέπεις ?

μπηκα Vista μεχρι 4120 και 1.67 απο bios αλλα το 2πλο extreme ψυγειακι (με 4 ψοφιοmaster @1200rpm) δεν μπορει να κρατησει τον quad παρεα με τo EK waterblock της 8800gtx.....και τα freez-αρισματα ερχονταν στο δευτερολεπτο.....οσο και να πειραξα ρευματα στην P5K dlx.....

τα 4 για καθε μερα τα εχει αλλα ειναι αμαρτια να του δινω 1.6

θα μεινω στα 3.8 και 1.5vcore

@tifozif1.....οπως βλεπεις τον επεξεργαστη στην μαυρη περιφερεια στο καπακι εχει 2 σειρες με νουμερα και γραμματα.στην 2η γραμμη τα 4τελευταια ειναι η θεση στο waffer.οσο πιο μικρο το νουμερο τοσο πιο ''φιλετο-κεντρο'' waffer ειναι.

νομιζω οτι το 0018 ειναι καλο νουμερακι.....νομιμη ηλικια ακομα και για πιπινια:hehe:

οσο πιο μικρο το νουμερο τοσο πιο ''φιλετο-κεντρο'' waffer ειναι.

νομιζω οτι το 0018 ειναι καλο νουμερακι.....

Σε χαλουσε ρε ο 718?Ε...?Τι...?Ειχε χαμηλο fsb wall μηπως?Τι απληστια εχει πεσει στον κοσμο...

Η θεση στο waffer μετα τους athlon XP ειναι urban legend..Πιστεψε εχω δοκιμασει συνεχομενα νουμερα με μεγαλες ΟC αποκλεισεις μεταξυ τους...

Αρχική απάντηση από Astakos [Σήμερα, στις 03:46]

Σε χαλουσε ρε ο 718?Ε?Ειχε χαμηλο fsb wall μηπως?Τι απληστια εχει πεσει στον κοσμο...

Η θεση στο waffer μετα τους athlon XP ειναι urban legend..Πιστεψε εχω δοκιμασει συνεχομενα νουμερα με μεγαλες ΟC αποκλεισεις μεταξυ τους...

με χαλουσε που ηθελα πολυ περισσοτερο ρευμα για τα ιδια ρολογια με αυτον που εχω τωρα.

οσο για το urban legend νομιζω οτι πρεπει να το ξανασκεφτεις......

σιγουρα δεν εξαρταται οσο παλιοτερα αλλα κατα μεσο ορο λεει την αληθεια 9 στις 10 φορες.

οσο για το urban legend νομιζω οτι πρεπει να το ξανασκεφτεις......

σιγουρα δεν εξαρταται οσο παλιοτερα αλλα κατα μεσο ορο λεει την αληθεια 9 στις 10 φορες.

Δεν εχει να σκεφτω κατι ρε...διαπιστωση απο δοκιμες ειναι επειδη το πιστευα και εγω αυτο που λες αλλα διαψευτηκα...

Θα μπορουσαμε να ανοιξουμε thread ωστε να το εξετασουμε με μεγαλυτερο στατιστικο δειγμα..

εδιτ ξεχναω να βαζω smiley faces και μπορει να παρεξηγουμαι...:):D:)

Xrist βρήκα ακριβώς το δικό σου batch στο Πλαίσιο αλλά έχω λίγο διαφορετικό vid, είμαι 1.2625 ... θα κάνω κάποια τεστ και εγώ να δω θερμοκρασίες. Λογικά πρέπει να είμαι ποιο κάτω από ότι ήμουνα πριν και με λιγότερο ρεύμα...

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 22:28]

Xrist βρήκα ακριβώς το δικό σου batch στο Πλαίσιο αλλά έχω λίγο διαφορετικό vid, είμαι 1.2625 ... θα κάνω κάποια τεστ και εγώ να δω θερμοκρασίες. Λογικά πρέπει να είμαι ποιο κάτω από ότι ήμουνα πριν και με λιγότερο ρεύμα...

1.2625 εχω και γω

τελικα τα SS του χρησταρα ειναι πολυ μεγαλη υπο8εση...

κρατανε και την μητρικη κρυα ποθ απο οτι καταλαβα ειναι μεγαλη υπο8εση για 24/7 χρηση

στου Παρη τον Q εφαγε ρεσταρτ επειδη τα μοσφετ βαρεσαν 80αρια...

Νικηφορε,πες μου λιγο τι 8ερμοκρασια εχεις στα μοσφετ εσυ απο τα 3800 και πανω

Δεν είναι απο τα mosfet ρε συ...Μάλλον ρεύμα θέλει... :p

Μπα τι κρύα να την κρατάει...μόνο στο σόκετ...

Εμένα έπαιζαν απο 75-85...Τώρα σε idle είναι 37 βαθμούς...Αλλά ρώτα τον κάμπερο πόσο του έφταναν...:eek:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.