Jump to content

Εταιρια ADSL

stefifan

Recommended Posts

Λοιπόν μιας και προκληθηκα.

Αιτηση για Ζιστο 23/10/06!!!!

Ενεργοποιηση στο "ιδιοκτητο" :tomato: 5/5/07!!!

Σο διαστημα αυτο 2 μηνες ημουν χωρις καθολου δικτυο ενω τους λοιπους μετα απο πολυ πιεση μου εδωσαν ΑΡΥΣ 1024 το οποιο φυσικα αντιστοιχουσε σε 512 (και πιο κατω μερικες φορες).Σε επαναλαμβανόμενες κλησεις για βλαβη παντα εφταιγε ο ΟΤΕ.

Παμε λοιπον στην εποχη "ιδιοκτητου" Ζιστο.

Τα 4Mbit δεν τα δα ποτε (εως 3,4) και κατα τους του 1212 επρεπε να ημουν και ευχαριστημενος.Τελος παντων το καταπια για ενα μηνα και ειπα θα το ανεχτω.

Ελα ομως που μετα αρχισαν τα disconects και η ταχυτητα δεν ξεπερνουσε το 1,2Mbit.

Σε συνεχομενες κλησεις η απαντηση κλισε¨Γινονται προσπαθειες για την επιλυση του προβληματος σας υπομονη" (σε καποιον που περιμενε απο 23/10/06)

Φυσικα ακομα και σημερα η κατασταση παραμενει σχεδον ιδια:οι διακοπες μειωθηκαν αλλα η ταχυτητα παραμενει...φωτος:devil:

Αυτα για το φιλο περι .....γραφικοτητας

Υ.Γ. Ξεχασα το αιτημα μου για πιστωση των περιοδων που ειχα βεβαιωμενο απο αυτους προβλημα ακομα επεξεργαζεται στο λογιστηριο τους .....αφου φυσικα χαθηκε 3 φορες το φαξ που ζητουσα πιστωση.Α και λογαριασμοι συνεχιζουν να ερχονται απτοητοι και ακεραιοι.

Βεβαια θα αποτελουσε αντικειμενο μελετης το ποσες πιθανοτητες εχεις να σου απαντησει καποιος υπευθυνος της εταιριας

:D :D :D :D

Δεν ξέρω για τον Nimits αλλάτο τελευταίο εξάμηνο 9/10 χρήστες Tellas σύμφωνα με όσα γράφονται στο adslgr στο αντίστοιχο υποforum πιάνουν τα 4 σταθερά και κατεβάσουν με μεσω όρο 420.

Το τελευταίο μήνα μάλιστα άρχισαν και οι αναβαθμίσεις στα 12

Πάντως εγω το σκέφτομαι σοβαρα να πάω σε Tellas

Παιδιά ξέρετε αν κάποιος εναλλακτικός δίνει αριθμοδότηση χωρίς να προυπάρχει γραμμή οτέ στο σπίτι? Είτε για adsl είτε για τηλεφωνία? (Υπήρχε οτέ στο σπίτι της ξαδέρφης αλλά κόπηκε πριν καιρό.)

Όσο για την Τελλάς μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε τιμές ή ταχύτητες αλλά καλό θα ήταν να μάθουμε και αν έχει καλό support. Μετράει όπως και να το κάνουμε.

εγω εκανα αιτηση για ΟΝ στις 12 του μηνα. ενεργοποιηση σε 25 ημερολογιακες μερες λενε. παντως με το που εκανα την αιτηση (τηλεφωνικα) με πηραν τηλ μετα για να επικυρωσουν τα στοιχεια και 2 ωρες μετα την αιτηση καταχωρηθηκε και μου εστειλαν μηνυμα με username και password. στο adslgr ακουγονται πολυ καλα λογια για τα πακετα της ον αντιθετα με φορθνετ και χολ.

Εγώ είχα FORTHNET 1 χρόνο απο πακέτο OTE ΑΡΥΣ 768/192 και ήμουνα απόλυτα ευχαριστημένος. Μετά από αναμονή 4μιση μηνών την δευτέρα ενεργοποιήθηκα στο ιδιόκτητο της εταιρείας 4νετ μόνο για γραμμή adsl (shared llu 24mbit). Απο προσωπικές εντυπώσεις, για την 4νετ έχω να πω:

Απαράδεκτο τηλεφωνικό κέντρο με τεράστιες αναμονές, σπάνια πιάνεις γραμμή και αστοχία των υπαλλήλων - χαμηλή κατάρτιση.

Το ίδιο ισχύει και για την τεχνική υποστήριξη.

Καλές ταχύτητες στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας (συγχρονίζω στα 14 mbit με 29 db attenuation και έχω κατεβάσει μέχρι και με 1,5 mb/sec, ενώ το λιγότερο 700 kb/sec μέσα σε 4 μέρες αρκετών δοκιμών).

Σίγουρα αποτελεί την καλύτερη σχέση ποιότητας - ταχύτητας - τιμής η παροχή adsl στο ιδιόκτητο της 4νετ (απο τηλεφωνία δεν γνωρίζω μιας και έχω κρατήσει ΟΤΕ).

Τεράστιοι χρόνοι αναμονής (μέχρι και 5 μήνες) για ενεργοποίηση στο δίκτυο τους (όποιος πιστεύει οτι θα ενεργοποιηθεί σε 1 μήνα μάλλον πιστεύει οτι θα έρθουν μεθαύριο εξωγήινοι στην Αθήνα, εκτός αν ειναι το τυχερό 1% των πελατών).

Επίσης ακούω πως η 4νετ ειναι τραγική στο κομμάτι της τηλεφωνίας με άπειρες βλάβες, κακή ποιότητα και αποσυνδέσεις και αργή ανταπόκριση, αλλά δεν το έχω βιώσει προσωπικά, και επειδή δεν θέλω να το βιώσω, κράτησα τον ΟΤΕ.

Και μιας που ανέφερε και ο φίλος ReaperX το βίωμα του σχετικά με την Forthnet....:p να το καταθέσω και εγω για να δούμε οτι τελικά ειναι το πώς θα σου κάτσει το θέμα με τους παρόχους.... εν τέλει μετά απο αυτά που εχω δει το θέμα ειναι εντελώς τυχαίο και σχετίζεται άμεσα όπως εζησα πρόσφατα απο την περιοχή....

Ειχα 768 απο την Forthnet... και αποφασίζω να πάω στο 2play εχωντας διαβάσει και ακούσει τα αίσχη στο adslgr... οσο ειχα 768 κατέβαζα όσο επέτρεπε η γραμμή μου, αψογο ping, κανένα disconnect κτλ....

Καταθέτω αίτηση Παρασκεύη 4/5....στις 8/5 καταχωρείται στο σύστημα και φεύγει για ΟΤΕ στα καπάκια.... στις 30/5 ενεργοποιείται όπως ελεγε στο site. Μου ήρθε και το γνωστό SMS ενημέρωσης και όντως μένω χωρις ADSL και τηλέφωνο 1 ώρα το πολύ.... Στις 2-3 φορές που εχω επικοινωνήσει μαζί τους εκτοτε, η γραμμή απαντάται μέσα σε 5' το πολύ και δε οταν χρειάστηκα τεχνική υποστήριξη ο τεχνικός ΟΝΤΩΣ με πήρε τηλέφωνο στην προκαθορισμένη ώρα... αυτό εγινε στις 30/5 και εκτοτε δεν χρειάστηκε ποτέ να επικοινωνήσω μαζί τους....

Μετά την αναβάθμιση απο τα 10 στα 24 Mbps ( η οποία έγινε αυτόματα και χωρίς προβλήματα μέσα σε 3-4 μέρες απο την επίσημη ανακοινωση) το ρουτερ κλειδώνει σταθερά στα 18-19Μbps.... Οτι disconnects εχουν γίνει αυτα οφείλονται εν τέλει στο ρευμα οπου εκει ειναι ευαίσθητο το USR9108 τσεκαρισμένο.... Κατεβάζω μέχρι και 1,9MB/sec απο rapidshare αλλα μπορώ να σερφάρω και ταύτοχρονα...

Με το τηλέφωνο κανένα πρόβλημα, η ποιότητα ειναι πολύ καλή της γραμμής και μερικές φορές μόνο χάνεται η αναγνώριση κλήσεων η οποία όμως λειτουργεί κανονικά... Χωρίς τηλέφωνο δεν έχω μείνει ποτε ακόμα και οταν γινονται προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στο ιδιόκτητο στην περιοχή μου....

Τωρα στο οικονομικο κομμάτι... Στο πρώτο λογαριασμό του 2play... μου πίστωσαν και το υπόλοιπο που ειχα απο την 768 που ειχα στο παρελθόν χωρίς εγω να μεσολαβήσω (ειχαν μείνει μερικές προπληρωμένες μέρες στο account μου) και ο λογαριασμός δεν έχει αργήσει ποτέ....

Τελείως ιδανική κατάσταση ε?

Και μάλλον εκει εγω καταλήξει και εγώ....

όπως μου και ενας φίλος μου... μάλλον στο Μοσχάτο δεν έχουν ανακαλύψει το ADSL...τι να πώ...

θέλω να κράξω και εγω και δεν με αφήνει η ατίμη.... :laughing:

Απλά μάλλον δεν εχει να κάνει ο provider.... αλλα η περιοχη και τα DSLAMs... θεωρώ και HOL και VIVODI και Tellas να είχα βάλει...πάλι απροβλημάτιστη θα ηταν η σύνδεση μου....

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 14:55]

σου πα...μαλλον παιζει νασαι και μονος σου σε αυτο το dslam...:hehe:

καλα η 4νετ ειναι αντε γεια....μεγαλο χασιμο εχουν φαει και δεν ξερω ποτε θα ισιωσουν...

Μόνος μου δεν ξέρω αν είμαι στο DSLAM μου πάντως σίγουρα η περιοχή μετράει και όχι ο provider... Αυτα ειναι αλληλένδετα.... Εξάλλου και εγω αν δω τίποτα περίεργα με την Forthnet, στανταράκι θα την σουτάρω για άλλον provider.... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.