stefifan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2007 Καλημέρα,θα ήθελα τη γνώμη σας για να επιλέξω ιδιόκτητο δίκτυο adsl.Σίγουρα θα βάλω κάποιο πρόγραμμα με ιντερνετ και απεριοριστη τηλεφωνια-για ΤV δεν ξέρω.Βρίσκομαι κοντα στο κεντρο και καλυπτομαι απο το δικτυο των διαφορων εταιριων.Απο τα posts που διαβασα εως τωρα αντιληφθηκα πως οι διαφορες εταιριες παιζουν πανω κατω στα ιδια απο τιμες και υπηρεσιες και τα διαφορα προβληματα δε λειπουν απο καμια. Δε ζηταω κατι παραπανω απο μια γενικη ενημερωση,για παραδειγμα αν με ρωτουσε καποιος θα του ελεγα να μη βαλει Otenet,που ειχα 12 μηνες,κυριως λογω τιμων(σιγα το νεο) ή πριν δω σε γνωστο μου τη forthnet να δουλευει καλα δε θα την προτεινα με τιποτα.Αυτα ξερω εγω και ζητω τη δικη σας εμπειρια.Ευχαριστω.
DJD Οκτώβριος 16, 2007 #2 Οκτώβριος 16, 2007 Forthnet θα σου έλεγα να μείνεις μακρυά. Τον τελευταίο μήνα είμαι με μία 2play κλειδωμένη στα 24mbps και η κατάσταση είναι απογοητευτική. Συχνά disconnects, πάνω από 6mbps download είναι σχεδόν απίθανο να δω. Το support τους είναι άκρως απαράδεκτο με τεράστιες αναμονές και αν τύχει και πιάσεις γραμμή οι γνώσεις δεν υπάρχουν για να γίνει σωστή υποστήριξη (λογικό με τα λεφτά που παίρνουν τα παιδάκια..). Δυστυχώς από αυτά που διαβάζω γενικώς η κατάσταση πάνω κάτω είναι ίδια σε όλους, εκτός από την Otenet σε θέματα ταχύτητας, γιατί κι αυτοί σε υποστήριξη είναι άστα να πάνε.
PGM Οκτώβριος 16, 2007 #3 Οκτώβριος 16, 2007 You made my day ! Προσφατα εκανα αιτηση forthnet για τα 24 :/ Ελπιζω να ειναι μην ειναι ετσι τα πραγματα..Οσο για τις αναμονες ειναι απλα απαραδεκτοι .......
dubber Οκτώβριος 16, 2007 #4 Οκτώβριος 16, 2007 Αφού λοιπόν το βλέπεις ότι οι αναμονές είναι χάλια, δεν σκέφτεσαι πως αν χρειαστείς κάτι θα φτύσεις αίμα? Μη θολώνετε από τα διογκωμένα νούμερα που διαφημίζουν.
PGM Οκτώβριος 16, 2007 #5 Οκτώβριος 16, 2007 Γιατι αλλου ειναι καλυτερα τα πραγματα ?? Μηπως σε αλλους ISP περιμενουν με αγωνια ποτε θα παρει ο καθε κακομοιρογλου να πει το προβλημα του ?? δεν νομζιω Απλα για μενα ηταν η ευκολη λυση επειδη εκανα αναβαθμιση και δεν επρεπε να τρεχω για αιτησεις- διακοπες κλπ κλπ ......
dubber Οκτώβριος 16, 2007 #6 Οκτώβριος 16, 2007 Ναι, είναι καλύτερα, παντού υπάρχουν αναμονές και καθυστερήσεις, αλλά αυτό που γίνεται στην Forthnet είναι άνευ προηγουμένου.
DarkSaga Οκτώβριος 16, 2007 #7 Οκτώβριος 16, 2007 έχει μαζέψει όλο το χαρτί....και είναι και τραγικοί εμένα μου χρωστάνε 90 απο τον συμπψηφισμό με την παλιά σύνδεσηπριν απο 2μήνες μου είπαν να πληρώσω το λογαριασμό κανονικά και θα εμφανιστεί στον επόμενο.μετά απο 2μήνες νέος λογαριασμός, πιστωτικό όχι συμψηφισμός όχικαι στο τηλέφωνο λένε "μη το πληρώνεται θα σας τα αφαιρέσουμε απο το πιστωτικό".ουστ! βρωμόσκυλα....
Tsakonas Οκτώβριος 16, 2007 #8 Οκτώβριος 16, 2007 να ρωτησω κατι κι εγω?εχω connx κ γενικα για τα μετρα μου η συνδεση παει καλα(μονιμως συνδεση 760kbps,disconnects εχω κυριολεκτικα 2-3 ανα 6μηνο,ικανοποιητικα απο pings κ τετοια,καλα στατιστικα στο attenuation του μοντεμ κ ολα αυτα με το σατζεμ 800 του ΟΤΕ)...εαν αλλαξω εταιρια θα ειναι ετσι και η καινουρια μου συνδεση?δηλαδη η κατασταση μου οφειλεται στο οτι ειμαι καπως κοντα στο dslam(ιλισσος) η αποκλειστικα στην εταιρια?
stefifan Οκτώβριος 16, 2007 Author #9 Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 10:46] να ρωτησω κατι κι εγω?εχω connx κ γενικα για τα μετρα μου η συνδεση παει καλα(μονιμως συνδεση 760kbps,disconnects εχω κυριολεκτικα 2-3 ανα 6μηνο,ικανοποιητικα απο pings κ τετοια,καλα στατιστικα στο attenuation του μοντεμ κ ολα αυτα με το σατζεμ 800 του ΟΤΕ)...εαν αλλαξω εταιρια θα ειναι ετσι και η καινουρια μου συνδεση?δηλαδη η κατασταση μου οφειλεται στο οτι ειμαι καπως κοντα στο dslam(ιλισσος) η αποκλειστικα στην εταιρια? Φιλε πιστευω πως περισσοτερο ρολο στην περιπτωση σου παιζει η τυχη παρα το dslam,εγω με OTEnet και το sagem περασα τη χειροτερη περιοδο σε αυτο το θεμα-αποσυνδεσεις ολη μερα κυριως σε torrents και διαφορα αλλα,και βρηκα την υγεια μου μ'ενα router.Μου εστειλε μαλιστα η OTEnet και τεχνικο του OTE στο σπιτι και μετρησε τα παντα τελεια και το "σημα" πολυ δυνατο αφου κι εγω κοντα ειμαι.Απο την αλλη η κοπελα μου εβαλε 4mb γραμμη forthnet 2play την περιοδο που ολοι εβριζαν τη forthnet.Δουλευει τελεια με modem crypto,της εγινε δωρεαν αναβαθμιση της γραμμης στα 8 και κατεβαζει με 800.Ακομα και με το sagem που της εδωσα για δοκιμη ολα καλα,ενω εμενα το crypto ιδια χαλια.Να επισημανω πως ολοι μου ελεγαν πως φταιει το να εχεις modem,ισως και να εφταιγαν τα usb μου.Αυτα απο μενα.
stefifan Οκτώβριος 16, 2007 Author #10 Οκτώβριος 16, 2007 Ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις σας.Να προσθεσω πως εξαιτιας της ραγδαιας εξελιξης της τεχνολογιας,της φασαριας του να αλλαξεις παροχο και του γεγονοτος πως μπορω να χρησιμοποιω τη γραμμη της κοπελας μου σκεφτομαι μηπως ειναι πιο φρονιμο να το καθυστερησω λιγο για να δω πως θα δουλεψουν ολα αυτα τα νεα πραγματα(αν και θελω να ξεφορτωθω τον ΟΤΕ).Γνωριζει καποιος αν επικεινται αλλαγες(σε ταχυτητες,παροχες,τιμες...)που θα ηταν σκοπιμο να περιμενει καποιος(πχ adsl2 οχι αλλαγες τυπου ταχυτητα απο 8 σε 10).
blkik Οκτώβριος 17, 2007 #11 Οκτώβριος 17, 2007 Πιστεύω ότι αν ρίξεις μια ματιά στο www.adslgr.com θα σου λυθούν οι απορίεςΠροσωπικά αν έμενα Αθήνα θα πήγαινα στην OnΕπειδή όμως είμαι Θεσσαλονίκη και περιμένω 4μήνες την Forthnet να με ενεργοποιήσει θα την κάνω για Tellas μόλις ανακοινώνησει το νέο της πακέτο
stefifan Οκτώβριος 17, 2007 Author #12 Οκτώβριος 17, 2007 Κι εγω για Οn σκεφτομουνα.Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..
johnnymous Οκτώβριος 17, 2007 #13 Οκτώβριος 17, 2007 Σε 2-3 μέρες θα είμαι συνδρομητής της ΟN. Αργησε λίγο(μου το είχαν πει βέβαια)....Τωρα απλά περιμένουμε...
stefifan Οκτώβριος 17, 2007 Author #14 Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Johnnymous [Χθες, στις 22:55] Σε 2-3 μέρες θα είμαι συνδρομητής της ΟN. Αργησε λίγο(μου το είχαν πει βέβαια)....Τωρα απλά περιμένουμε... Ευχομαι να ειναι ολα ok
dubber Οκτώβριος 17, 2007 #15 Οκτώβριος 17, 2007 Περιμένω κι εγώ σύνδεση με ΟΝ, δυστυχώς, εδώ και 4 μήνες περιμένω τον ΟΤΕ για ζεύγος καθώς είμαι σε καινούριο σπίτι...
stefifan Οκτώβριος 18, 2007 Author #16 Οκτώβριος 18, 2007 Οχι ρε,ουτε σε παλια ελληνικη ταινια τετοια αναμονη.Θα εχουν μαθει οτι μετα θα βαλεις On και το κανουν απο εκδικηση.Ετσι μου κανε και μενα η OTEnet τωρα που φευγω.
chrisnitro2000 Οκτώβριος 18, 2007 #17 Οκτώβριος 18, 2007 Παντως συγνωμη κιολας αλλα στη δυτικη θεσσαλονικη ο Ote σε καινουργιο σπιτι μου εβαλε τηλ + γραμμη 2048 μεσα σε 9 εργασιμες.. Στην ανατολικη θεσσαλονικη δε στο παλιο σπιτι η αδερφη μου εβαλε forthnet 24αρι με αιτηση 1 ιουνιου ( ειναι και dealer forthnet ) στις 2 οκτωμβριου.... Αν και δεν τον συμπαθω τον Οτε,ειναι και κατι ακριβοτερος, ξηγηθηκαν σπαθι ;)
Dodo Οκτώβριος 18, 2007 #18 Οκτώβριος 18, 2007 1. Από προσωπική εμπειρία Μακριά από Forthnet... Εγώ ακόμα τρέχω. Έχω κάνει καταγγελία στην ΕΕΤT !! Η πολιτική της είναι απαράδεκτη!! Το ιστορικό:29/06/2007 Κάνω αίτηση για 2playΜου λένε 20 μέρες θα έχεις την υπηρεσία 5/08/2007 κάνω αίτηση για ακύρωση της υπηρεσίας (γραπτή,τηλ. και μέσω μαιλ)6/08/2007 αίτηση connex talk 8μβιτ9/08/2007 παραλαβή ροοτερ10/8/2007 Ενεργοποίηση από ΟΤΕ (Σύνδεση πεταει στα 7μβιτ καθαρά)Και τώρα τα ωραία...1/10/2007 βρίσκω στη πόρτα του σπιτιού ένα Δέμα , το ανοίγω και τι να δω? Modem από την Forthnet... Wtf..( μ αρέσει γιατί είχα ζητήσει και router). Μπαίνω στο site ths 4net βλέπω "Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:04/10/2007"(μα καλά ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ)Παίρνω Τηλ την 4νετ Τηλ και από κει και περά κατάντησα μπαλάκι ανάμεσα στην 4νετ και ΟΤΕ.Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι σας λέω(είναι μια πολύ μικρή περίληψη )! Η απόλυτη ξεφτίλα!Τώρα περιμένω απάντηση από Εεττ. Μου είπαν πάντως πως η 4νετ έχει την υποχρέωση να προχωρήσει σε ακύρωση ,πράγμα που το αρνείται πεισματικά και δεν συμμορφώνετε !Τεσπα..Η ΟΝ έχει ξεκλειδώσει τα Router της?
johnnymous Οκτώβριος 18, 2007 #19 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από stefifan [Σήμερα, στις 02:23] Ευχομαι να ειναι ολα ok και όμως μπήκε σήμερα το πρώι.... Μου έιχαν πεί 18-22 και ευτυχώς μπήκε σήμερα γιατί βαριόμουν να περιμένω... να και μια φωτό
dubber Οκτώβριος 18, 2007 #20 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Dodo [Σήμερα, στις 10:03] Η ΟΝ έχει ξεκλειδώσει τα Router της? Ναι, εδώ και κάνα μήνα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.