Jump to content

Δημιουργία forum

mech5107

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα!

Θέλω να δημιουργήσω ένα forum. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι είναι πίσω από αυτό που βλέπω σε κάθε forum, και επειδή δεν θέλω να μπλέκω ιδιαίτερα, γιατί δεν υπάρχει και πολύς χρόνος, οπότε ψάχνω την πιο εύκολη και γρήγορη λύση. Οσο πιο αυτοματοποιημένη να είναι η διαδικασία τόσο το καλύτερο...

Ακούω προτάσεις!:D

Στο pc σου θα το στησεις? Για ευκολια κατεβασε το xampp απο εδω http://www.apachefriends.org/en/xampp.html

το οποιο θα κανει εγκατασταση apache , php και mysql που ειναι αυτα που τρεχουν 'πισω'

απο το forum.

Μετα θα χρειαστεις καποιο forum. Υπαρχουν freeware οπως π.χ simple machine forum και αυτα που πρεπει να πληρωσεις π.χ vbulletin , invision power board, phpbb.

Στησε πρωτα το xampp πες μας ποιο forum θελεις και βλεπουμε :)

Oχι στο PC μου...έχω ήδη ένα site σε server του Παν.Πατρών, αλλά ίσως (αν γίνεται...το ψάχνω...) το forum στεγαστεί σε άλλο server.

To simple machine forum, το έχω δει, το χρησιμοποιεί ένα forum που μπαίνω καθημερινά και μου άρεσε πάρα πολύ και πήγαινε και σφαίρα και είχε και επιλογές αρκετές...

Το έχω κατεβάσει και το παλεύω να δω τι μπορώ να κάνω;)

Το Limk σου με γλύτωσε πολύ κόπο, να σαι καλά φίλε!!!

Αρχική απάντηση από nickstamat

Να σημειώσω ότι το phpBB είναι δωρεάν και, κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη free λύση αυτή τη στιγμή...

ναι, ειχα και εγω ενα στο παρελθον...o nickstamat θα το θυμαται...πολυ καλο απο αποψη λειτουργιων και αυτοματισμων και υπηρχαν επισης πολλα mods. μπορεις να κοιταξεις βεδω για περισσοτερες πληροφοριες www.phpbbplanet.com .

Αρχική απάντηση από nickstamat

Σαφώς το θυμάμαι, αλλά από κάποια στιγμή κι έπειτα δεν είχα πια το χρόνο να συμμετέχω ενεργά σε τόσα φόρουμ... :)

don't worry, δεν λειτουργει πλεον.....:)(αν και το εχω αφησει στο προφιλ μου.)

οπώς λεεί και ο defiant καλο θα ήταν να μην μπλέκεις πολύ με διαφορετικά προγραμμάτα

Το xampp είναι κορυφή! επίσης υπάρχουν και αυτά:

joomla portal-forum open-source πολύ καλό

Invision Power Board επι πληρωμή

woltlab Burning Board επι πληρωμή

xoops open source αρκετά καλό

Την αρχική σελίδα του xampp μπορείς να τη δεις?

Το smf το έβαλες στο folder xampp/htdocs ?

Στο Settings.php έβαλες τις ρυθμίσεις για τη database ?

To install.php το έτρεξες από το browser ?

Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.