mech5107 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να δημιουργήσω ένα forum. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι είναι πίσω από αυτό που βλέπω σε κάθε forum, και επειδή δεν θέλω να μπλέκω ιδιαίτερα, γιατί δεν υπάρχει και πολύς χρόνος, οπότε ψάχνω την πιο εύκολη και γρήγορη λύση. Οσο πιο αυτοματοποιημένη να είναι η διαδικασία τόσο το καλύτερο... Ακούω προτάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Στο pc σου θα το στησεις? Για ευκολια κατεβασε το xampp απο εδω http://www.apachefriends.org/en/xampp.html το οποιο θα κανει εγκατασταση apache , php και mysql που ειναι αυτα που τρεχουν 'πισω' απο το forum. Μετα θα χρειαστεις καποιο forum. Υπαρχουν freeware οπως π.χ simple machine forum και αυτα που πρεπει να πληρωσεις π.χ vbulletin , invision power board, phpbb. Στησε πρωτα το xampp πες μας ποιο forum θελεις και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 15, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Oχι στο PC μου...έχω ήδη ένα site σε server του Παν.Πατρών, αλλά ίσως (αν γίνεται...το ψάχνω...) το forum στεγαστεί σε άλλο server. To simple machine forum, το έχω δει, το χρησιμοποιεί ένα forum που μπαίνω καθημερινά και μου άρεσε πάρα πολύ και πήγαινε και σφαίρα και είχε και επιλογές αρκετές... Το έχω κατεβάσει και το παλεύω να δω τι μπορώ να κάνω Το Limk σου με γλύτωσε πολύ κόπο, να σαι καλά φίλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Να σημειώσω ότι το phpBB είναι δωρεάν και, κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη free λύση αυτή τη στιγμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Να σημειώσω ότι το phpBB είναι δωρεάν και, κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη free λύση αυτή τη στιγμή... ναι, ειχα και εγω ενα στο παρελθον...o nickstamat θα το θυμαται...πολυ καλο απο αποψη λειτουργιων και αυτοματισμων και υπηρχαν επισης πολλα mods. μπορεις να κοιταξεις βεδω για περισσοτερες πληροφοριες www.phpbbplanet.com . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Σαφώς το θυμάμαι, αλλά από κάποια στιγμή κι έπειτα δεν είχα πια το χρόνο να συμμετέχω ενεργά σε τόσα φόρουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Σαφώς το θυμάμαι, αλλά από κάποια στιγμή κι έπειτα δεν είχα πια το χρόνο να συμμετέχω ενεργά σε τόσα φόρουμ... don't worry, δεν λειτουργει πλεον.....(αν και το εχω αφησει στο προφιλ μου.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 16, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Ρε παιδιά η php πώς ενεργοποιείτε? Κατέβασα ένα αρχείο php-5.2.4-Win32.zip αλλά δεν έχει κανα installer...τι κάνω...Δοκίμασα να τρέξω το simple forums machines αλλά ζητάει Php... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 16, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Δεν εβαλες xampp τελικα ? Κατεβασε το installer απο php.net που εχει και καποια extensions αν και καλυτερα θα ηταν να βαλεις xampp για να μη μπλεκεις. Δεν ειναι plug'n'play Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 16, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Το έβαλα αλλά λέει οτι δεν υπάρχει php στο simple forum machines:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Οκτώβριος 16, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 οπώς λεεί και ο defiant καλο θα ήταν να μην μπλέκεις πολύ με διαφορετικά προγραμμάτα Το xampp είναι κορυφή! επίσης υπάρχουν και αυτά:joomla portal-forum open-source πολύ καλόInvision Power Board επι πληρωμήwoltlab Burning Board επι πληρωμήxoops open source αρκετά καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 17, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Την αρχική σελίδα του xampp μπορείς να τη δεις?Το smf το έβαλες στο folder xampp/htdocs ?Στο Settings.php έβαλες τις ρυθμίσεις για τη database ?To install.php το έτρεξες από το browser ?Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.