Jump to content

πρόβλημα με P5W DH deluxe

Ar@besqu.e

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

συνδέω τη mb με το psu. Το λαμπάκι του psu ανάβει ενώ της motherboard όχι...

Μου έχει καεί η mb? όλα ξεκίνησαν όταν γύρισα σπίτι και απλά το pc δν άναβε..

• 2 weeks later...

Παίζεται αν θα φτάσει... λογικά έτσι όπως κοιτάω τι pc έχεις λογικά θα φτάσει. Ρε που φτάσαμε.... ρωτάμε αν θα φτάσει ένα PSU που πριν 4-5 χρόνια όποιος είχε 400άρι ήτανε θεός...

σαν ποσοτητα Watt φτανει για να εκινησει το συστημα σου,αλλα δεν νομιζω να τα καταφερει αν ειναι παλιο,ΑΝ δεν εχει 4πινο για ρευμα στον επεξεργαστη υπολογιζοντας οτι εισαι και κλοκαρισμενος

βγαλε τα περιττα απο πανω και ασε μονο εναν δισκο,ουτε dvd μην εχεις πανω αμα δεις και δεν μπορει

αλλα σε πρωτη φαση,πριν αρχισεις τις αλλαγες,κανε ενα clear cmos στην μητρικη σου

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

βγαλε τα περιττα απο πανω και ασε μονο εναν δισκο,ουτε dvd μην εχεις πανω αμα δεις και δεν μπορει

αλλα σε πρωτη φαση,πριν αρχισεις τις αλλαγες,κανε ενα clear cmos στην μητρικη σου

+1

Να πω και εγω οτι στο 2ο pc μου εχω ενα No name τροφοδοτικό 350Watt και κρατάει καλά ενα p4 3,4 Ghz + 7800gt+sata +1 drive ωστόσο νομίζω οτι είναι στα ορια του ;)

στη περίπτωση μου είχε όντως καεί το τροφοδοτικό, ένα 580w hiper typer r....

και το είχα πάρει και για καλό...

για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχω πει και αλλες φορες τη γνωμη μου.

δεν το 8εωρω τοσο καλο οσο πλασαριστηκε πως ηταν,δλδ συγκρησιμο με Enermax/Tagan/Seasonic κτλ..

καλα καλα δεν ειχε 6πινο για pci-ex (στην αρχη τουλαχιστον,δεν ξερω αν το αλλαξαν αργοτρερα) και επρεπε να βαλλεις ανταπτορα.το ιδιο και για να εχεις 8πινο για τον cpu γιατι εδινε μονο 4πινο....

το 350άρι έχει 4πινο για cpu. το να κάνω clear cmos δεν είναι το ίδιο με το να γυρίσω το Bios sta defaults?(εγώ επιμένω οτι είναι κάποια ρύθμιση στο bios! :D(βασικά ψιλοφοβάμαι, γιατί εκτος του ότι είναι μάρκα........ "codegen" είναι και κάποιας ηλικίας.. βέβαια δουλέυει κρατάει έναν pIII με εναν σκληρο και cd)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.