Jump to content

Flash-ακι μπρελοκ

Dr.Paneas

Recommended Posts

Τα απλά στικάκια της kingston όπως αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345227

έχουν και ένα μικρό λουράκι (δεν κόβεται με τπτ), το περνάς σε έναν μεταλλικό κρίκο για κλειδιά ή σε έναν κρίκο που μοιάζει με αυτούς που έχουν οι αναριχητές (όπως έκανα εγώ) και είσαι άρχοντας!:T:

Εγώ έχω ένα τέτοιο 512ΜΒ εδώ και 2 χρόνια και δεν το έχω χάσει!:cool:

Εγώ έχω αυτό:

adata-PD15_4342.jpg

που είναι πολύ μικρό. Μπορείς να το βάλεις και στο μπρελόκ, και στο πορτοφόλι, ή ακόμα και να το κρεμάσεις από το σκουλαρίκι/piercing του αφαλού ή της πόσθης... :hehe:

Αρχική απάντηση από dpolal2

Αυτό που χάνεται ποιό εύκολα πάντως είναι το καπάκι που έχουν τα περισσότερα από αυτά.

Αφήνοντας έτσι το usb μένει εκτεθειμένο.

για την ακριβεια υπαρχουν φλασακια που η ακρη απο το στικακι σταβιεται μεσα και δεν εχουν ουτε καπακια ουτε τπτ

Αρχική απάντηση από oxide [Σήμερα, στις 20:32]

για την ακριβεια υπαρχουν φλασακια που η ακρη απο το στικακι σταβιεται μεσα και δεν εχουν ουτε καπακια ουτε τπτ

Δεν θέλω να κάνω αρνητική διαφήμιση, για το λόγο αυτό δεν θα αναφέρω εταιρία παραγωγής, αλλά τα συγκεκριμένα χαλάνε(ο μηχανισμός, οχι η μνήμη) πολύ γρήγορα. Το δικό μου άντεξε 2 μήνες.

αν πάντως ψάχνετε κάτι σε διαστάσεις πιστωτικής κάρτας ωστε να το έχετε στο πορτοφόλι σας, πήρα από το πλαίσιο ένα walletflash 256 mb με μόλις 6 euros και το έχω πάντα μαζί μου

http://www.walletflash.com.au/content/view/22/62/

Αρχική απάντηση από zakkonto [Χθες, στις 21:55]

Δεν θέλω να κάνω αρνητική διαφήμιση, για το λόγο αυτό δεν θα αναφέρω εταιρία παραγωγής, αλλά τα συγκεκριμένα χαλάνε(ο μηχανισμός, οχι η μνήμη) πολύ γρήγορα. Το δικό μου άντεξε 2 μήνες.

Nαί, τα είχαμε στην εταιρεία που δούλευα και μετά από λίγους μήνες όλα χαλάσανε με αποτέλεσμα όταν πήγαινες να το βάλεις στην usb θύρα η άκρη χωνόταν προς τα μέσα.

Εντελώς σπαστικό να πρέπει να το πλαγκάρεις κρατώντας το και με τα δύο σου χέρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.