Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Παιδια εχετε υποψην σας κανενα flash-ακι (οτι μνημη να ναι, και 128Mb δε με χαλαει) που να ειναι και μπρελοκ για τα κλειδια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Οκτώβριος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Σωστός -----εγώ έχω χάσει τουλάχιστον 5 μέχρι τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Οκτώβριος 15, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Τα απλά στικάκια της kingston όπως αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345227 έχουν και ένα μικρό λουράκι (δεν κόβεται με τπτ), το περνάς σε έναν μεταλλικό κρίκο για κλειδιά ή σε έναν κρίκο που μοιάζει με αυτούς που έχουν οι αναριχητές (όπως έκανα εγώ) και είσαι άρχοντας! Εγώ έχω ένα τέτοιο 512ΜΒ εδώ και 2 χρόνια και δεν το έχω χάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 εγω εχω ενα 128 εδω και 2,5 χρονια τοτε ηταν κορυφαιο...απο τα κλειδια δεν χανεται αν το εχεις χυμα μονο ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Αυτό που χάνεται ποιό εύκολα πάντως είναι το καπάκι που έχουν τα περισσότερα από αυτά.Αφήνοντας έτσι το usb μένει εκτεθειμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Εγώ έχω αυτό: που είναι πολύ μικρό. Μπορείς να το βάλεις και στο μπρελόκ, και στο πορτοφόλι, ή ακόμα και να το κρεμάσεις από το σκουλαρίκι/piercing του αφαλού ή της πόσθης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 15, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Εγω εχω αυτο για τα κλειδια το οποιο ειναι πολυ μικρο και δεν χανεται με τιποτα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 15, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από dpolal2 Αυτό που χάνεται ποιό εύκολα πάντως είναι το καπάκι που έχουν τα περισσότερα από αυτά.Αφήνοντας έτσι το usb μένει εκτεθειμένο. για την ακριβεια υπαρχουν φλασακια που η ακρη απο το στικακι σταβιεται μεσα και δεν εχουν ουτε καπακια ουτε τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkonto Οκτώβριος 15, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από oxide [Σήμερα, στις 20:32] για την ακριβεια υπαρχουν φλασακια που η ακρη απο το στικακι σταβιεται μεσα και δεν εχουν ουτε καπακια ουτε τπτ Δεν θέλω να κάνω αρνητική διαφήμιση, για το λόγο αυτό δεν θα αναφέρω εταιρία παραγωγής, αλλά τα συγκεκριμένα χαλάνε(ο μηχανισμός, οχι η μνήμη) πολύ γρήγορα. Το δικό μου άντεξε 2 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 15, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 αν πάντως ψάχνετε κάτι σε διαστάσεις πιστωτικής κάρτας ωστε να το έχετε στο πορτοφόλι σας, πήρα από το πλαίσιο ένα walletflash 256 mb με μόλις 6 euros και το έχω πάντα μαζί μουhttp://www.walletflash.com.au/content/view/22/62/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 16, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από zakkonto [Χθες, στις 21:55] Δεν θέλω να κάνω αρνητική διαφήμιση, για το λόγο αυτό δεν θα αναφέρω εταιρία παραγωγής, αλλά τα συγκεκριμένα χαλάνε(ο μηχανισμός, οχι η μνήμη) πολύ γρήγορα. Το δικό μου άντεξε 2 μήνες. Nαί, τα είχαμε στην εταιρεία που δούλευα και μετά από λίγους μήνες όλα χαλάσανε με αποτέλεσμα όταν πήγαινες να το βάλεις στην usb θύρα η άκρη χωνόταν προς τα μέσα.Εντελώς σπαστικό να πρέπει να το πλαγκάρεις κρατώντας το και με τα δύο σου χέρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.