Jump to content

Ποια από τις δυο μητρικες ΑΜ2

adpanos

Recommended Posts

Kαλομάθαμε στα φθηνά με την AMD μου φαίνεται...

Αλλα όπως και να έχει, πάνω από 200 ευρά για μητρική είναι πολλά...

Αρχική απάντηση από junior-21-

Kαλομάθαμε στα φθηνά με την AMD μου φαίνεται...

Αλλα όπως και να έχει, πάνω από 200 ευρά για μητρική είναι πολλά...

Αμα το αξίζει ομως....:rolleyes:

Σίγουρα θα αξίζει αλλά όχι και 250Ε! Έλλεος !

Το θέμα είναι ότι την πληρώνεις μια φορά και την κρατάς για καιρό......! Με 180-200Ε την παίρνω άυριο και ας είμαι ο μόνος που θα επενδύσει πρωκαταβολικά σε πλατφόρμα phenom (πριν δει τις επιδώσεις τους κ.λ.π.)!

Στα πρώτα revisions με τίποτα... Τόσα λεφτά για πειραματόζωο??? Αν και περίεργο βρε παιδιά, υπάρχει στα ράφια και ούτε ένα review - συγκριτικό???

Αρχική απάντηση από junior-21-

Στα πρώτα revisions με τίποτα... Τόσα λεφτά για πειραματόζωο??? Αν και περίεργο βρε παιδιά, υπάρχει στα ράφια και ούτε ένα review - συγκριτικό???

Και εγω που πηρα την striker το πασχα ελπίζοντας για νεώτερο revision πέτυχα ενα απο τα πρώτα, αλλα δεν με ενοχλεί αφου δουλεύει αψογα...:)

Απότι βλέπω είναι μια full board με το 690g. Την GA-MA69G-S2H την έχω δουλέψει και είναι ιδια αλλά micro atx και 20 ευρώ φθηνότερη! :smoke: Απλά έχει λιγότερες pci-x θύρες. Και έχει πολύ καλό μενού για o/c (κρυφό αλλά με ctr +F1 το εμφανίζεις) :cool:

Να σου εκφαρασω απωψη για την m2n32 SLI DELUXE που κατεχω! Απλα αψογη! Αψογη σε θεμα ανταποκρισης με το ολο συστημα αλλα κ σε ελενχο του pc, με αναλυτικα settings στα bios πολυ καλη κ για overclocking κ με την πολυ καλη ψυξη της asus.. Ποτε κανενα προβλημα! ;) ;)

Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 13:43]

αυτη τη μητρικη την ξερει κανεις? ειναι καλη? γιατι εμενα μου φαινεται αρκετα καλη...!

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MotherboardsAmd&cp_id=130564

Μια χαρα ειναι.Καλη και για κλοκαρισμα.

Προσωπικα εχοντας για μια περιοδο και την m2n32-sli (χαλασε και με το πιστωτικο πηρα τον 5600:bigsmile: ) δεν καταλαβαινω γιατι ηταν τοσο ακριβη περι τα 160 ευρω,ενω αυτη που εχω τωρα με 79 και κλοκαρει ακριβως το ιδιο.Βεβαια η asus ειχε μεσα 100 καλωδια...

Αρχική απάντηση από ea6gka

crosshair > *.*

καλυτερη και απο DFI 590σλι

που να την βρείς τώρα man...

Όσοι πήραμε, πήραμε... :cool:

Παιδιά η παραγγελία έγινε! Πήρα την m2n sli deluxe και όταν με το καλό κυκλοφορήσει η ο phenom βλέπουμε!

Σας ευχαριστώ όλους σας!

εγώ φιλαράκι μου έχω την

-ASUS M2N SLI DELUXE και δεν έχω κανένα απολυτως παράπονο.

Προσωπική μου άποψη, η ASUS πιστεύω είναι κορυφή..

Εσυ αποφασίζεις !!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.