ison Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Δυστηχως τελικα οπου ακους πολλα κερασια ...κρατα μεγαλο καλαθι διοτι ακομα και αν αρκετοι γνωστοι μου ηταν κατα της αγορας acer...εγω το εκανα το κακο και το πηρα.Acer 5920g το εν λογω laptop αγορασμενο πριν 3 μηνες περιπου απο Πλαισιο. Χτες και ενω επαιζα wow ξαφνικα πάγωσε. Hard reset και παπαλα. Ο σκληρος δεν αναγνωριζετε απο το συστημα οποτε μαλλον χτυπησε-χάλασε κλπ. Εκτος του οτι δεν ειχα κανει backup σε τπτ (Πανε 6 seasons απο Scrubs) αρχιζει σημερα ο γολγοθας rma.Πηρα τηλ στο Πλαισιο μου ειπαν δεν αγγιζουν καν τα acer οποτε θα φυγει για την NGI (αν δεν κανω λαθος το ονομα της εταιρειας....στο Ταυρο ειναι και στο τηλ ειχε service για asus/dell κλπ)Ερωτησειςα) Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν πιστωτικο απο Πλαισιο για να τον αλλαξω με desktop? Χλωμο αλλα λεμε τωρα.β) Σε μηχανημα 3 μηνων να μπει χερι μεσα εστω και για αλλαγη σκληρου δεν ειναι πολυ? γ) Η εγγυηση θα πρεπει να ανανεωθει στον ενα χρόνο παλι?δ) Γενικα απο service acer ειναι τα πραματα τοσο τραγικα οσο ακουω.Να προετοιμαστω ψυχολογικα οχι τπτ αλλο.Το τρελο της υποθεσης ειναι οτι απεβιωσε ο HD χωρις καποιο σημαδι οτι κατι παει στραβα.Απλα κολλησε το laptop και μετα δεν εβλεπε σκληρο στο boot.Αυτο που με καιει ειναι α)αν υπαρχει εστω και μικρη πιθανοτητα να δικαιουμε πιστωτικο απο Πλαισιο.β) αν θεωριεται οτι ειναι καλυτερο να παει στο service μεσω Πλαισιου ή να το παω εγώ κατευθείαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 α) Λίγο δύσκολοβ) Όχι, σιγά το πράγμαγ) Όχιδ) Κάνε λίγη υπομονή και θα δεις.Γενικά πάντως πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι χάλασε ο δίσκος? Μπορεί να είναι κάτι άλλο ή μπορεί και τίποτα το σημαντικό. Κάνε υπομονή και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 15, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από dubber α) Λίγο δύσκολο β) Όχι, σιγά το πράγμα γ) Όχι δ) Κάνε λίγη υπομονή και θα δεις. Γενικά πάντως πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι χάλασε ο δίσκος? Μπορεί να είναι κάτι άλλο ή μπορεί και τίποτα το σημαντικό. Κάνε υπομονή και θα δεις. Αν δεν βλεπει στο bios το δισκο και αν στο boot μου λεει No operating system found τι αλλο να σκεφτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Οκτώβριος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 α) Όχι, το πλαίσιο σου λέει ότι το προιον καλύπτεται απ'την αντιπροσωπίαγ) Ναι, για ότι σου αντικαταστήσουν/επιδορθώσουν. Αν είναι όλο το λαπτοπ ανανεώνεται για όλο, αν σου αλλάξουν τον δίσκο ανανεώνεται για τον δίσκο μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 α) Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν πιστωτικο απο Πλαισιο για να τον αλλαξω με desktop? Χλωμο αλλα λεμε τωρα.Όχιβ) Σε μηχανημα 3 μηνων να μπει χερι μεσα εστω και για αλλαγη σκληρου δεν ειναι πολυ?To αναφέρει και στην εγγύηση ότι αντικατάσταση σε καμία περίπτωση δε γίνεται, εκτός αν υπάρχει ειδικός όρος π.χ. "στους 2 πρώτους μήνες γίνεται αντικατάσταση". Κοίταξέ το.γ) Η εγγυηση θα πρεπει να ανανεωθει στον ενα χρόνο παλι?Μόνο για ό,τι σου αλλάξουνδ) Γενικα απο service acer ειναι τα πραματα τοσο τραγικα οσο ακουω.Να προετοιμαστω ψυχολογικα οχι τπτ αλλο.Πάρε ηρεμιστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 /agree με gdp. Καλή τύχη και πέρνα από το φαρμακείο πρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 15, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Και είναι Mdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Οκτώβριος 15, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2007 Η Alman Hellas έχει το επίσημο service της Acer στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.