Jump to content

Εγγραφή τεράστιου αρχείου iso

oekab1992

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους.

κατέβασα απο το site της adobe το Adobe Creative Suite 3 Production Premium σε trial edition το οποίο ειναι 9.5 gb. Ειναι iso αρχείο. Θέλω να το γράψω σε dvd αλλά δεν χωράει για να το έχω σε δίσκο και οχι στον σκληρό. Όμως δεν χωράει ούτε καν σε dual layer dvd. Τι μπορώ να κάνω για αυτό. Μπορώ να κατασκευάσω 3 διαφορετικά iso αρχεία τα οποία να εγγράψω σε 3 κανονικά dvd και να αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του προγράμματος? Δηλαδή όταν βάζω το dvd 1/3 να αρχίζει η εγκατάσταση και να ζητάει διαδοχικά μετά το dvd 2/3 και μετά 3/3 κτλ?

Ένας τρόπος είναι να το σπάσεις σε κομμάτια με το WinRAR για να το κάνεις backup,

και μετά να το γράψεις κανονικά σε όσα δισκάκια θέλεις.

Όταν θέλεις να το εγκαταστήσεις ξανά, θα αντιγράφεις τα κομμάτια .rar στο σκληρό,

και μετά mount, ή extract με κάποιο iso maker και είσαι έτοιμος.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τη Master Edition όμως για PC & Mac και επειδή βαριέμαι να συμπιέζω αποσυμπιέζω το έχω σε ένα εξωτερικό δίσκο και όπου θέλω να το κάνω εγκατάσταση κουβαλάω το δίσκο :confused:

Αρχική απάντηση από Dr. Gonzo [Σήμερα, στις 12:25]

Ένας τρόπος είναι να το σπάσεις σε κομμάτια με το WinRAR για να το κάνεις backup,

και μετά να το γράψεις κανονικά σε όσα δισκάκια θέλεις.

Όταν θέλεις να το εγκαταστήσεις ξανά, θα αντιγράφεις τα κομμάτια .rar στο σκληρό,

και μετά mount, ή extract με κάποιο iso maker και είσαι έτοιμος.

Το ξέρω το κολπάκι αυτό, το είχα κάνει σε 2 δισκάκια με το colin mcrae dirt, ήθελα απλά να το κάνω πιο επιστημονικό και πρακτικό αυτή τη φορά, και όχι να το έχω σε δίσκο.

thanks anyway

Αρχική απάντηση από oekab1992 [Σήμερα, στις 11:51]

Καλημέρα σε όλους.

κατέβασα απο το site της adobe το Adobe Creative Suite 3 Production Premium σε trial edition το οποίο ειναι 9.5 gb. Ειναι iso αρχείο. Θέλω να το γράψω σε dvd αλλά δεν χωράει για να το έχω σε δίσκο και οχι στον σκληρό. Όμως δεν χωράει ούτε καν σε dual layer dvd. Τι μπορώ να κάνω για αυτό. Μπορώ να κατασκευάσω 3 διαφορετικά iso αρχεία τα οποία να εγγράψω σε 3 κανονικά dvd και να αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του προγράμματος? Δηλαδή όταν βάζω το dvd 1/3 να αρχίζει η εγκατάσταση και να ζητάει διαδοχικά μετά το dvd 2/3 και μετά 3/3 κτλ?

δηλαδή δοκίμασες να το γράψεις σε dl και δεν τα κατάφερες?

γιατί μπορεί μεν το μέγεθος να λέει 9.5 αλλά απο την στιγμή που δεν υπάρχουν μεγαλύτερα δισκάκια το πιο πιθανό είναι να το γράφει χωρίς πρόβλημα.

π.χ. έχω iso 1.5gb που γράφονται σε απλό cd

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 13:31]

δηλαδή δοκίμασες να το γράψεις σε dl και δεν τα κατάφερες?

γιατί μπορεί μεν το μέγεθος να λέει 9.5 αλλά απο την στιγμή που δεν υπάρχουν μεγαλύτερα δισκάκια το πιο πιθανό είναι να το γράφει χωρίς πρόβλημα.

π.χ. έχω iso 1.5gb που γράφονται σε απλό cd

όχι, μου το απέρριπτε, δοκίμασα κάτι με overburn αλλά έλαβα προειδοποίηση οτι ίσως να προκληθεί μέχρι και hardware βλάβη στο dvdrw.

• 2 weeks later...

Μπορείς να αφαιρέσεις μερικά άχρηστα πράματα απο το iso ώστε να μικρύνει. Συνήθως όλο και κάτι άχρηστο θα βρεις να πετάξεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.