Jump to content

προβλημα με συνδεση pc με tv......

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια εχω ενα προβλημα με τη συνδεση του pc με την τηλεοραση μεσω καλωδιο s-video. το προβλημα δημιουργειται μετα χρωματα της τηλεορασης το οποιο ειναι ασπρο-μαυρο ενω η οθονη του pc εχει κανονικα χρωματα. η συνδεση ειναι σε κλωνο δηλ. οτι δειχνει το pc δειχνει και η tv. εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις για τα χρωαματα απο το control panel της καρτας γραφικων. η καρτα μου ειναι 8600GT Albatron...

Πειτε μου τι να κανω γιατι δεν μπορω να δω ταινιες..........

Οπως καταλαβαινεται το θεμα επειγει....:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

ξεκινωντας απτα απλα...εχεις ρυθμισει την εξοδο της καρτας γραφικων να ειναι PAL (κ οχι NTSC)?

ναι. μου εχει σπασει τα νευρα δεν μπορω να το ρυθμισω με τιποτα.

Αλλη ιδεα?

ενα φευγει απο την καρτα γραφικων και ενα καταλυγει στην τηλεοραση. αυτο το καλωδιο δεν εχει αλλο βυσματακι που να μενει ελευθερο. δοκιμασα και ενα αλλο καλωδιο που εχει 3 βυσματακια RCA και ενα αλλο στρογγυλο. το ενα απο αυτα εχει εικονα αλλα και αυτο ασπρομαυρη. τι αλλο μπορει να ειναι?

Αρχική απάντηση από Tsakonas

ξεκινωντας απτα απλα...εχεις ρυθμισει την εξοδο της καρτας γραφικων να ειναι PAL (κ οχι NTSC)?

ξανα κοιταξα στις ρυθμισεις και εχει πολλες κατηγοριες με "PAL" πια να βαλω? εχω αλλαξει μερικες αλλα τα ιδια αποτελεσματα ειχαν.

εβαλα και τους καινουργιους drivers, αλλαξα και καλωδιο αλλα τιποτα..........

Τι αλλο να κανω????????????????????

η τηλεοραση τι σημα περιμενει να παρει;

η sony που ειχα, ειχε επιλογες για ntsc και pal. αν εδινα pal απο το pc, επρεπε να αλλαξω τις ρυθμισεις της τηλεορασης για να δουλεψει σωστα.

Αρχική απάντηση από .38-.45

η τηλεοραση τι σημα περιμενει να παρει;

η sony που ειχα, ειχε επιλογες για ntsc και pal. αν εδινα pal απο το pc, επρεπε να αλλαξω τις ρυθμισεις της τηλεορασης για να δουλεψει σωστα.

αυτο πως θα το κοιταξω? απο το μενου της tv? δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο......

η sony διαλεγε την πηγη εισοδου απο το remote control.

με ενα κουμπι, διαλεγες απο που θα εβλεπες (dvd, games, κλπ κλπ).

ψαχνοντας στις εισοδους, η μια εδειχνε χρωμα ενω η αλλη οχι.

Σίγουρα έχει να κάνει με το scaling. Nvidia κάρτα έχεις? Αν ναι, παίξε λίγο με τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

vnidiaoy6.jpg

η καρτα μου ειναι αυτη: 8600GT Albatron Nvidia......

***Μην ανεβάζεις ολόκληρο το bmp, το thumbnail να ανεβάζεις.***

αυτη η ρυθμιση ειναι σωστη? με καμια απο τις 5 δεν φτιαχνει η εικονα......

Πωπω, άκυρο, λάθος μου, νόμιζα ότι πόσταρα στο θέμα ενός παιδιού με πρόβλημα στην ανάλυση της TV.

Sorry.

Αρχική απάντηση από ennia

η καρτα μου ειναι αυτη: 8600GT Albatron Nvidia.....

λαθος. LEADTEK NVIDIA 8600GT ΕΙΝΑΙ...

:p

Αρχική απάντηση από dubber

Πωπω, άκυρο, λάθος μου, νόμιζα ότι πόσταρα στο θέμα ενός παιδιού με πρόβλημα στην ανάλυση της TV.

Sorry.

Δεν πειραζει. γιατι κατα λαθος πολλες φορες βρισκεις τις σωστες λυσεις!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.