bluesbreaker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2007 Παιδια θα ηθελα την βοήθεια σας. εχω το bιtcomet 0.80 και συναντω καποια προβληματα.πχ ενω κατεβαζω ενα τορεντ με περιπου 60kbps (εχω συνδεση 768) ξεκιναω και ενα αλλο. τοτε η ταχυτητα του ενος πεφτει στα 50 περιπου ενο το αλλο δεν εχει φτασει ουτε 2kbps. Εκεινη την ωρα δεν χρησιμοποιω αλλα προγραμματα.καποιες αλλες φορες τα τορεντ χανουν ολους τους seeders ενω το ιντερνετ δεν εχει αποσυνδεθει,και οταν συνδεονται μετα απο μερικα δευτερολεπτα οι ταχυτητες τους ειναι απογοητευτικες. αν ομως κλεισω το προγραμμα και το ξαναξεκινησω πιανουν παλι τις προηγουμενες ταχυτητες.επισης ενω ενα τορεντ μπορει να φτασει τα 75 kbps, πολλα μαζι τορεντ δεν πιανουν ουτε 20τελος παρατηρω πως πχ αν εχω τρια τορεντ που το καθε ενα πιανει μονο του 25kbps περιπου αν τα βαλω και τα τρια ειναι ζητημα αν θα πιασει 5kbps το καθενα...τι λετε να φταιει?
hayabusa Οκτώβριος 15, 2007 #2 Οκτώβριος 15, 2007 αν και στα τεχνικης φυσεως θεματα δεν ειμαι ειδικος υποθετω οτι μπορει να φταει οτι ο μεγιστος αριθμος συνδεσων ειναι μικρος. δοκιμασε να τον αυξησεις και τα ξαναλεμε....
pigassos19 Οκτώβριος 16, 2007 #3 Οκτώβριος 16, 2007 Τι ρουτερακι εχεις, γιατι πολυ πιθανον αυτο να ευθυνεται...!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.