Jump to content

προβλημα με bitcomet

bluesbreaker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια θα ηθελα την βοήθεια σας.

εχω το bιtcomet 0.80 και συναντω καποια προβληματα.

πχ ενω κατεβαζω ενα τορεντ με περιπου 60kbps (εχω συνδεση 768) ξεκιναω και ενα αλλο. τοτε η ταχυτητα του ενος πεφτει στα 50 περιπου ενο το αλλο δεν εχει φτασει ουτε 2kbps. Εκεινη την ωρα δεν χρησιμοποιω αλλα προγραμματα.

καποιες αλλες φορες τα τορεντ χανουν ολους τους seeders ενω το ιντερνετ δεν εχει αποσυνδεθει,και οταν συνδεονται μετα απο μερικα δευτερολεπτα οι ταχυτητες τους ειναι απογοητευτικες. αν ομως κλεισω το προγραμμα και το ξαναξεκινησω πιανουν παλι τις προηγουμενες ταχυτητες.

επισης ενω ενα τορεντ μπορει να φτασει τα 75 kbps, πολλα μαζι τορεντ δεν πιανουν ουτε 20

τελος παρατηρω πως πχ αν εχω τρια τορεντ που το καθε ενα πιανει μονο του 25kbps περιπου αν τα βαλω και τα τρια ειναι ζητημα αν θα πιασει 5kbps το καθενα...

τι λετε να φταιει?

αν και στα τεχνικης φυσεως θεματα δεν ειμαι ειδικος υποθετω οτι μπορει να φταει οτι ο μεγιστος αριθμος συνδεσων ειναι μικρος. δοκιμασε να τον αυξησεις και τα ξαναλεμε....:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.