aioannou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2007 Καλησπερα,μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να κανω share το media player μου και να ακουμε μουσικη 2 ατομα ο καθενας απο το σπιτι του?Δηλαδη να βαζει καποιος το playlist και να ακουμε συγχρονος και οι 2 το ιδιο?Γενικα και αλλος τροπος να υπαρχει με ενδιαφερει και ας μην ειναι το media player.Καμια ιδεα?Ευχαριστω
Diogenhs Οκτώβριος 15, 2007 #2 Οκτώβριος 15, 2007 Σε περιπτωση τοπικού LAN μπορει να γίνει με τον τελευταίο Media Player.Σε περίπτωση που θες να το κάνεις διαδικτυακά θα πρέπει να φτιάξεις ένα VLAN. Για να είμαι περισσότερο ακριβής με αυτό τον τρόπο μοιράζεσαι το library του Media Player, δεν κάνεις broadcast οτι ακους εσύ. Υπάρχει βέβαια τρόπος και για αυτό.
aioannou Οκτώβριος 15, 2007 Author #3 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Diogenhs [Σήμερα, στις 11:54] Σε περιπτωση τοπικού LAN μπορει να γίνει με τον τελευταίο Media Player.Σε περίπτωση που θες να το κάνεις διαδικτυακά θα πρέπει να φτιάξεις ένα VLAN. Για να είμαι περισσότερο ακριβής με αυτό τον τρόπο μοιράζεσαι το library του Media Player, δεν κάνεις broadcast οτι ακους εσύ. Υπάρχει βέβαια τρόπος και για αυτό. Καταρχας ευχαριστω πολυ,μπορεις να μου πεις κατα ποσο ειναι κατι ευκολο να δημιουργηθει το VLAN και αν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος?Ευχαριστω...
Diogenhs Οκτώβριος 15, 2007 #5 Οκτώβριος 15, 2007 Υπάρχει ένα προγραμματάκι που φτιάχνει VLAN εύκολα αλλά μου διαφεύγει αυτή την στιγμή το όνομά του. (θυμίζει Ιαπωνική λέξη). Θα το βρω και θα ενημερώσω. Αν μέχρι τότε το θυμηθεί κανένας άλλος ας ποστάρει. Το broadcasting μέσω winamp ειναί αρκετά εύκολο και το link του admin είναι κατατοπιστικότατο νομίζω.PS .38-.45 ωράιο avatar.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.