o polonos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2007 Επιδει βλεπω πολλους εδω μεσα να εχουν μηχανες Ειπα να ανοιξω το παρον thread ... Συζητηστε !
Arxagelos Οκτώβριος 14, 2007 #2 Οκτώβριος 14, 2007 ωραιος! να δειξω και το μωρο μου αν και τωρα κοιμάται το "beast" κατω απο την κουκουλα του μεχρι να ερθει η άνοιξη!
DarkSaga Οκτώβριος 14, 2007 #3 Οκτώβριος 14, 2007 αφού μας αφήνεις πάλι καλά... το επειδή σου τα σπάει λέμε.... εγώ είμαι χωρίς μηχανάκι περίπου ένα χρόνο και αν η κίνηση μέχρι το δικαστήριο δε μου τα σπάσει τρελά ίσως και να μην ξαναπάρω.... αυτά που μου αρέσουν είναι 1.απλησίαστα σε λεφτά 2.επικίνδυνα ξέρεις αυτά που σου φωνάζουν "πιές μου το αίμα.... Βλέπεις πως σε κοιτάει? πάτα τον" κι έτσι arxaggelos... All weather man....
VIL Οκτώβριος 14, 2007 #5 Οκτώβριος 14, 2007 Εμένα μου αρέσει ο κροκόδειλας........ τα έχει δεί όλα ........ οι 2 εξατμίσεις από το φαζερ καλέέέές αλλά τα 2 β...μπαλα ακόμα καλλίτερα έλα μου που άμα βάλουν την κουλούρα μετα γίνονται έπιπλα. πάντως θα προτιμούσα να καβαλήσω αυτό με το ροζάκι παρά αυτό με το μαυράκι και ας με κοίταγε ο κροκόδειλας :magic:(με την καλή έννοια)
Arxagelos Οκτώβριος 16, 2007 #6 Οκτώβριος 16, 2007 εμενα βεβαια το όνειρο ήταν και θα είναι αυτο.......με το εφαπαξ ίσως το πάρω αλλα θα πονάει η μεσούλα τότε!
VIL Οκτώβριος 17, 2007 #7 Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Arxagelos εμενα βεβαια το όνειρο ήταν και θα είναι αυτο.......με το εφαπαξ ίσως το πάρω αλλα θα πονάει η μεσούλα τότε! Και να θέλεις τότε δέν θα μπορείς έαν το φέρνεις στην σκέψη σου τώρα είναι πραγματικά ωραίο να βγάζεις το κράνος και να παθένουν με τον παπού που οδηγάει την μηχανάρα. Αυτό όμως είναι ωραίο σαν σκέψη μόνο γιατί για πες μου πόσους 60ρηδες βλέπεις να κυκλοφορούν με το μακρύ άσπρο μαλλί να ανεμίζει πάνω σε μηχανή?. Δέν είναι τυχαίο που θα βρείς λίγους γιατί στην ηλικία αυτή έχουν είδη εμφανισθεί πολλές αρρώστιες πέρα ότι και σε πιο μικρή ηλικία 50 χάνεις και τα αντανακλαστικά σου με αποτέλεσμα να είσαι επικίνδυνος για τους άλλους πρώτα και μετά για τον εαυτό σου . Τώρα για το εφάπαξ που είπες κάτσε πρώτα ο θεός να το πάρεις και μήν είσαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς εσύ. Μάλλον κανένα παιδί σου ή εγγόνι σου. Αυτά συγνώμη εάν σε χάλασαν αυτά, αλλά σου μιλάω εκ πείρας λόγω τών 50 χρόνων που έχω, αφ ενός αλλά και της τρέλας για της μηχανές που έχω από πιτσιρικάς . Για αυτό να χαρείς τώρα της βόλτες και τα ταξίδια με το μοτόρι σου και ότι άλλο αγαπάς και τι θα γίνει με το εφάπαξ μήν το μελετάς από τώρα. :magic:
Arxagelos Οκτώβριος 18, 2007 #8 Οκτώβριος 18, 2007 συμφωνω με όσα λες γιατι έτσι και αλλιως για πλακα το είπα και γω για το εφαπαξ!! Το θεμα ειναι να μην ερθει η στιγμη για το εφαπαξ γιατι αμα ερθει θα έχει φύγει η ζωη! ήμουν στο τσακ να το χτυπήσω αλλα κρατήθηκα γιατι αυτα τα μηχανακια ειναι πιο πολυ για μόστρα και για πίστα! δεν μπορεις να το έχεις για καθημερινη χρήση με καμια παναγία!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.