mariosalice Οκτώβριος 15, 2007 #21 Οκτώβριος 15, 2007 Χρόνια τώρα έχω δύο οθόνες.Ρυθμίζονται ξεχωριστά στη δική της ανάλυση η κάθε μία.Επιπλέον μπορούμε να έχουμε μια επιφάνεια εργασίας που να επεκτείνεται σε δύο οθόνες.Αυτό γίνεται και σε Windows και σε Linux.Μόνο όταν παίζουμε ένα παιχνίδι fullscreen, στη μια οθόνη παίζει το παιχνίδι (την ορίζουμε εμείς) και στην άλλη μπορούμε να έχουμε ένα κείμενο ανοικτό, walkthrough, θερμοκρασίες, ή ότι άλλο θέλουμε.Ορισμένα παιχνίδια θυμάμαι πως είχαν τη δυνατότητα να παίζονται full screen και στις δύο οθόνες.Μόνο εξαίρεση στον κανόνα το SLI, όπου έχουμε δύο κάρτες γραφικών.Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να έχουμε 4 οθόνες, αλλά όταν ενεργοποιήσουμε το SLI, μπορούμε να έχουμε μόνο μία.Αυτό ήταν ένα από τα bug του SLI που γράφαμε πριν από δύο χρόνια.Όσο για τον τρόπο ενεργοποίησης 3D acceleration σε συνδυασμό με Desktop που επεκτείνεται σε δύο οθόνες στο Linux είχα γράψει με ποιο τρόπο γίνεται πριν από ενάμιση χρόνο.
Louris7 Οκτώβριος 15, 2007 #22 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 07:54] Ορισμένα παιχνίδια θυμάμαι πως είχαν τη δυνατότητα να παίζονται full screen και στις δύο οθόνες.Μόνο εξαίρεση στον κανόνα το SLI, όπου έχουμε δύο κάρτες γραφικών.Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να έχουμε 4 οθόνες, αλλά όταν ενεργοποιήσουμε το SLI, μπορούμε να έχουμε μόνο μία.Αυτό ήταν ένα από τα bug του SLI που γράφαμε πριν από δύο χρόνια. 1)Σε Sli δηλαδη δεν παιζουν 2 οθόνες?.....2) Εχεις δοκιμασει ποτε Μαριε να δεις Dvd με τις οθονες να ειναι extended?....Δεν ειναι σπαστικο που υπαρχουν τα Panel στις οθονες?....Υπαρχει τροπος να βλεπεις καθαρα???...
.38-.45 Οκτώβριος 15, 2007 #23 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 09:15] 1)Σε Sli δηλαδη δεν παιζουν 2 οθόνες?.... 2 ισως και να παιζουν (αν και λιγο που το εχω ψαξει, ολοι για μια μιλανε), 4 σιγουρα οχι, και ειναι λογικο. η 2η καρτα υπαρχει για να υποστηριζει την 1η.
BlueChris Οκτώβριος 15, 2007 #24 Οκτώβριος 15, 2007 Να ρωτήσω κάτι και εγώ που δεν το έχω δοκιμάσει και θέλω να το κάνω?Έχω αυτή τη στιγμή ένα 22"άρι Illyama CRT με 1600χ1200 στη μια έξοδο και ένα 22"άρι Wide LG Flat 1680x1050... μου περισσεύει ένα 19άρι CRT που το έχω και κάθεται και έλεγα να πάρω μια γιούχου PCI-E καρτούλα να τη βάλω στο 2ο PCI-E και να οδηγάει το 3ο μόνιτορ.Γίνεται αυτό? θα έχω πρόβλημα? και αν ναι... θα μου επηρεάσει την ταχύτητα της 8800 όταν παίζω παιχνίδια στα άλλα μόνιτορ?Πολλά ερωτήματα μαζί σορρυ.
Louris7 Οκτώβριος 15, 2007 #25 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:20] 2 ισως και να παιζουν (αν και λιγο που το εχω ψαξει, ολοι για μια μιλανε), 4 σιγουρα οχι, και ειναι λογικο. η 2η καρτα υπαρχει για να υποστηριζει την 1η. Σιγουρα για 3-4 φανταζομαι ειναι λογικο γιατι οπως λες η 2η υποστηριζει την 1η.... Γιατι ομως οχι 2??.... Ας μας απαντησει καποιος που εχει Sli .... Και αληθεια, η διπλη προβολη μειωνει τις επιδοσεις?????
Mainframe Οκτώβριος 15, 2007 #26 Οκτώβριος 15, 2007 Σε sli μόνο μία οθόνη παίζει (τουλάχιστον όταν το είχα τεστάρει με 2 Χ 7800gt παλία) . Κατα τα άλλα ότι λέι ο mariosalice.
ShadowRunner Οκτώβριος 15, 2007 #27 Οκτώβριος 15, 2007 Δοκιμασμένα σίγουρα παίζει μόνο μία οθόνη όταν το έχεις ενεργοποιημένο...Αν το βγάλεις μπορείς να οδηγήσεις 4 ξεχωριστές οθόνες ή να κάνεις συνδυασμούς και όλες να χειρίζονται ξεχωριστά τις αναλύσεις τους.Εγώ αυτή την στιγμή είμαι σε μία LG 1280x1024 για όλες μου τις καθημερινές εργασίες και σε μία Samsung 26" για movies και video clips.
dpolal Οκτώβριος 15, 2007 #28 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 12:32] Να ρωτήσω κάτι και εγώ που δεν το έχω δοκιμάσει και θέλω να το κάνω? Έχω αυτή τη στιγμή ένα 22"άρι Illyama CRT με 1600χ1200 στη μια έξοδο και ένα 22"άρι Wide LG Flat 1680x1050... μου περισσεύει ένα 19άρι CRT που το έχω και κάθεται και έλεγα να πάρω μια γιούχου PCI-E καρτούλα να τη βάλω στο 2ο PCI-E και να οδηγάει το 3ο μόνιτορ. Γίνεται αυτό? θα έχω πρόβλημα? και αν ναι... θα μου επηρεάσει την ταχύτητα της 8800 όταν παίζω παιχνίδια στα άλλα μόνιτορ? Πολλά ερωτήματα μαζί σορρυ. Eκείνο που θα σου επηρεάσει σίγουρα πάντως είναι ο διαθέσιμος κ ελεύθερος χώρος πάνω στο γραφείο σου...
jpavly Οκτώβριος 15, 2007 #29 Οκτώβριος 15, 2007 Dualview σε nVidia παίδες Στην ATi δεν θυμάμαι πως το λένε αλλά γίνεται. Κάθε οθόνη στην ανάλυσή της
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.