Jump to content

οταν μια καρτα εχει 2 εξοδους, μπορουν συγχρονως

abarth

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

να χρησιμοποιηθουν και οι 2 εξοδοι;

δηλαδη, να δειχνουν την ιδια εικονα σε 2 διαφορετικα μονιτορς

Επισης αυτο ισχυει ειτε ειναι 2 vga, ειτε 2 dvi , ειτε 1 vga 1 dvi, ειτε 1 hdmi & 1 dvi κλπ;

ρωταω ωστε να αποφυγω τη χρηση (αγορα καταρχην) vga splitter...

thnx

ΥΓ δεν εχω ακομα τετοια καρτα, αλλα προκειται να αγορασω συντομα και γιαυτο θα ηθελα να ξερω αν ειναι να προμηθευτω μαζι και το σπλιτερ ....

κατσε εννοεις οτι αν εχει vga Ή dvi και tvout θα μπορεις να δωσεις σε 2 διαφορετικα μονιτορς; Αυτο ομως σημαινει οτι θα πρεπει να εχει tvout και επιπλεον συνηθως το tvout ειναι svideo ή κατι αντιστοιχο , δλδ μαπα(θα πρεπει να παρθει adapter για svideo->vga κλπ)...

το βασικο ειναι να μπορει να δινει σε 2 μονιτορς που θα δινει ειτε με dvi ειτε με vga (δλδ συνδυασμος vga-vga, vga-dvi, dvi-dvi)

Ανα φερομαι μονο σε συγχρονες καρτες με 2 DVI out

Παιζουν κανονικα σε 2 monitors ταυτοχρονα και μπορεις να εχεις

1.single display(δηλαδη το μονιτορ Α ή το Β μονο)

2.clone (που παιζουν και τα 2 ακριβως το ιδιο)

3.desktop extension,δλδ το desktop σου μοιραζεται και στα 2,καλη λυση αν εχεις 2 ιδιες οθονες και πολυ βολικο αν πρεπει να εχεις αρκετα παραθυρα ανοιχτα ταυτοχρονα

Γίνεται και σε κάρτες με dvi και dsub, δοκιμασμένο. Το καλύτερο όμως είναι μια κάρτα με 2 dvi, 2 ΙΔΙΕΣ οθόνες (οτιδήποτε άλλο είναι τελικά κουραστικό), και όλα όσα προανέφερε ο cptkoulis.

Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 15:10]

κατσε εννοεις οτι αν εχει vga Ή dvi και tvout θα μπορεις να δωσεις σε 2 διαφορετικα μονιτορς; Αυτο ομως σημαινει οτι θα πρεπει να εχει tvout και επιπλεον συνηθως το tvout ειναι svideo ή κατι αντιστοιχο , δλδ μαπα(θα πρεπει να παρθει adapter για svideo->vga κλπ)...

το βασικο ειναι να μπορει να δινει σε 2 μονιτορς που θα δινει ειτε με dvi ειτε με vga (δλδ συνδυασμος vga-vga, vga-dvi, dvi-dvi)

οχι, εννοω πως δεν ετυχε να βαλω 2 μονιτορ (γιατι δεν εχω 2 μονιτορ), αλλα θα πρεπει να ειναι η ιδια λογικη με τη συνδεση με τηλεοραση, οπως γραφει ο cptkoulis.

Να κάνω και εγω με την σειρά μου μια ερώτηση,

μπορούν 2 διαφορετικές οθονες(4:3 & wide)με διαφορετική ανάλυση να παίξουν ?Δηλαδή η μια να εχει δικη της native ανάλυση και η αλλη αντίστοιχα την δικη της?

Αρχική απάντηση από leros2004

Η ανάλυση για κάθε οθόνη ρυθμίζεται ξεχωριστά :)

Απ όσο ξέρω, κάνεις λάθος.

Αρχική απάντηση από dellman

Μπορούν Σύριε

Εννοώ να δουλεύεις όλο το desktop σε διαφορετικές αναλύσεις.

Όχι δλδ Extension ή κάτι τέτοιο.

Clone δλδ με διαφορετική ανάλυση για κάθε οθόνη. Γίνεται κάτι τέτοιο;

Νομιζω οτι εχει δικιο ο spc

Απο το πανελ της NV νομιζω οτι σε clone mode επιλεγεις μονο μια αναλυση(θα το δοκιμαζα να σας πω σιγουρα αλλα βαριεμαι τωρα να ψαχνω)

Έχει δοκιμάσει κανείς 3 οθόνες; Πώς γίνεται αυτό άραγε με φθηνά υλικά; (όχι δηλαδή επαγγελματικές κάρτες των 5.000 ευρώ)

Αρχική απάντηση από leros2004

Η ανάλυση για κάθε οθόνη ρυθμίζεται ξεχωριστά :)

Σωστα. Καποτε ειχα μια 19αρα με συνδεσ dvi και παραλληλα μια 21αρα στην dvi. Και οι δυο δουλευαν σε διαφορετικες αναλυσεις.

Δοκιμασμένο και απο εμένα...Η κάθε οθόνη έχει τη δική της ανάλυση!

Υ.Γ Μιλάμε για τρελό κάψιμο οι τύποι με το "warcraft"

Το επιβεβαιώνω και γω. Σε clone, κάθε οθόνη τη δική της ανάλυση. Εννοείται πως ισχύει και για desktop extension...

Να υποθέσω ότι αναφέρεστε όλοι σε NVidia και όχι ΑΤΙ;

Αν κάποιος αναφέρεται σε ATI ας μου πει πως γίνεται γιατί από μία ματιά που έχω ρίξει στα γρήγορα δεν το βλέπω.

(Nvidia με 2 οθόνες έχω να δουλέψω καιρό)

Μπορουν κανονικα .. την περασμενη εβδομαδα δοκιμασα στην 1η εξοδο συνδεμενη την 22αρα Lg στα 1680χ1050 και στην 2η εξοδο μια 17 eizo 1280x960 και δουλευε κανονικα..και με spanned desktop και με mirror.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.