Rommel.Gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2007 Παιδια εχω το εξης προβλημα:Στα ξαφνικα εφαγε κολημα το pc οτι ο ταδε φακελος δεν ανοιγει τι μπορω να κανω βρε παιδια εχω 90gb μεσα στον φακελο και τα χρειαζομαι ολα:cry: παρακαλω βοηθειστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Σε τι δισκο τον εχεις αυτο το φακελο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Οκτώβριος 14, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από intelakis [Σήμερα, στις 11:19] Σε τι δισκο τον εχεις αυτο το φακελο??? Σε seagate 320gb(δεν ειναι bootable). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 chek disk .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 δεν θα κανει τιποτα..πρεπει απο safe mode να ορισει νεα δικαιωματα ασφαλειας στον φακελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Οκτώβριος 14, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 12:25] δεν θα κανει τιποτα..πρεπει απο safe mode να ορισει νεα δικαιωματα ασφαλειας στον φακελο. Φιλε μου ειχες απολυτο δικιο και σε ευχαριστω πολυ μου εδωσες την λυση:worship: ολα δουλευουν ρολοι τωρα Να σαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.