Jump to content

Intelli explorer 3.0

KoMM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το αγοράσω από κάπου; Η ms το ξανακυκλοφόρησε σε μαύρο νομίζω..Το παλιό αρχίζει να τα φτύνει, κ θέλω να πάρω ακριβώς ίδιο ;P

:confused: :confused: πάντα το ξεχνάω το σκρουτζ...

αυτό το e-world λέει τπτ;έχει πάρει ποτέ κανείς από εκεί;

το ιντελι 3 είναι απλά κορυφή, το έχω 6 χρόνια....το 4 απ την άλλη, έσπασε σε 1 μήνα...

ΑΑΑΑΧ πόσα τουρς πήγα με το 3....σκυλί μαύρο...Logitech και αηδίες :p:confused:

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 03:03]

:confused: :confused: πάντα το ξεχνάω το σκρουτζ...

αυτό το e-world λέει τπτ;έχει πάρει ποτέ κανείς από εκεί;

το ιντελι 3 είναι απλά κορυφή, το έχω 6 χρόνια....το 4 απ την άλλη, έσπασε σε 1 μήνα...

ΑΑΑΑΧ πόσα τουρς πήγα με το 3....σκυλί μαύρο...Logitech και αηδίες :p:confused:

Εχω την νεα εκδοση κι εγω, την ειχα παρει απο καποιον που το ειχε στο ebay για 26 ευρω μεταχειρισμενο, επειδη ειναι καπως χαλαρα τα κουμπια και ο γρυλος καμια φορα κουνιεται απο μονος του ειπα να το ξανα αγορασω απο κει αλλα οταν με πηρανε τηλεφωνο για επιβεβαιωση της παραγγελιας τους ειπα πως θελω να την ακυρωσω γιατι διαβασα πως αυτα τα προβληματακια τα εχουνε ολα τα σημερινα IE λογω κακης ποιοτητας κατασκευης ( α ρε MS ..... )

:o καλά , οοοοταν χαλάσει το παλιό και καλό, θα το αλλαξώ τότε :p

Κρίμα γμτ, η κατασκευή του και η ανθεκτικότητά του το κάνανε τόσο ξεχωριστό :(

Ειμαι και εγω λατρης του ποντικιου αυτου... Δεν το αλλαζω με τπτ! Στο λινκ που δωσατε γραφει 9000 dpi. Λογικα λαθος θα εχει γινει. Ξερετε αν το καινουριο εχει τον ιδιο αισθητηρα με το παλιο? Ακομα, που μπορω να βρω ανταλλακτικο για τα 4 "ποδαρακια" του ποντικιου?

Αλλο τα fps αλλο τα dpi, ο αισθητηρας ειναι ο ιδιος με αυτον στην παλια εκδοση, για καινουργια "ποδια" κοιτα www.hyperglide.net πληρωνεις μεσω paypal για το ms-1 set 6 ευρω και σε 1-2 βδομαδες θα ειναι στην πορτα σου σε φακελο, τα εχουνε και στο e-shop http://www.skroutz.gr/products/show/1324211 :)

Δεν το ειδα οτι γραφει fps... :p Ευχαριστω πολυ GruntGR. Δεν ηξερα τι να ψαξω τοσο καιρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.