Dem Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2007 Προσπάθησα να κάνω email accounts και συγχρονισμό των ήδη υπάρχοντων emails απο τους διαφορους παροχεις email στο Outlook. Για παράδειγμα του user@yahoo.com. Το yahoo δινει POP3, βρήκα το παρακάτω οδηγό και ακολουθησα τα βήματα. link http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA011133141033.aspx στο link λεει πως για POP3 βάζω pop.mail.yahoo.com και για SMTP βάζω smtp.mail.yahoo.com. Έφτασα στο 7ο βήμα του παραπάνω οδηγού εκεί που πρεπει να κάνω test account settings και κατα την διαρκεια του test μου βγάζει το παρακάτω Στο enter password network (υποθετω) ότι ζητάει να βάλω το username/password του isp που έχω. Το προβλημα είναι ότι δεν τον δεχεται. Ξαναέκανα αναζήτηση στο νετ να δω τι φταίει και κατεληξα σ αυτό http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA101513541033.aspx και προσπάθησα να ενημερώσω το outlook με τoυς κωδικους του ISP (υπάρχει και μια περιπτωση στο παρελθον να μου εχουν αλλάξει κωδικό- σε καθε περιπτωση πάντως εγώ βάζω τους κωδικους που ισυουν τωρα) είναι αυτό που λέει "Change your e-mail account password" το παραπάνω link. Eδώ το θέμα είναι ότι εγώ δεν βρισκω πουθενα το παρακάτω Έψαξα και βρήκα και αλλες πληροφοριες στο net. και τελικά έχουμε 1. Κάνω κάτι λάθος? 2. Δεν δικαιούμαι να παρω POP3 και δεν ολοκληρωνει τη διαδικασια με το email user@yahoo.com ? (δλδ θελει συνδρομή) 3. Με ποιους παρόχους email μπορω να κάνω email account στο outlook χωρις συνδρομή? Οποιαδήποτε πληροφορία πάνω στην διαδιακσια που ακολουθησα αλλα και γενικοτερα ευπροσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Και εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα...Μάλλον θα θέλει συνδρομή για POP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 13, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 20:31] Και εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα...Μάλλον θα θέλει συνδρομή για POP3 Ωραία , για αρχή, πέρα απο το προβλημα με το user@yahoo.com το δικό μουλέω να συγκεντρώσουμε σ αυτό το thread όλους (αν υπάρχουν) τους παροχεις που το κάνουν χωρίς συνδρομή, γιατί γενικότερα υπάρχει μια συγχηση απ οτι βλέπω.Τοιn emai του in.gr που με ενδιαφερει δινει ή δεν δίνει. Αλλοι λένε ναι άλλοι λένε οχιβρηκα και ένα σχετικο link αλλα είναι παλιό.(ότι πληροφορία δίνεται - βρίσκω πάνω στο θεμα mail servers-HTTP/POP3 κτλθα τα κάνω edit στο 1o post , θα το αλλάξω και λίγο όταν ξεκαθαριστει το προβλημαγιατι έχω και άλλες αποριες (π.χ με το hotmail) για να γίνει σαν ένας mini οδηγός, αν συμφωνητε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Έχει επιλογή να τικάρεις για πρόσβαση με pop3 αλλιώς δεν παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 13, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 20:48] Έχει επιλογή να τικάρεις για πρόσβαση με pop3 αλλιώς δεν παίζει Εννοεις το βημα 3 του οδηγού? Αν ναι το έχω κάνει.Αν δες και την φωτο με το test τα περναει τα POP3/SMTP (δεν ξερω βεβαια αν λέει κατι αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αφού κάνει connect με τον POP και τον SMTP είναι ΟΚ από server...Στο login που κολλάει θα πει μάλλον ότι δεν έχεις αυτό το δικαίωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 στο enter password βάζεις το yahoo id και το pass του yahoo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 13, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 20:56] στο enter password βάζεις το yahoo id και το pass του yahoo? Εγώ διαβάζοντας αυτο http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA101513541033.aspxκαταλαβα οτι πρεπει να βάλω τους κωδικους του isp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 13, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 20:56] στο enter password βάζεις το yahoo id και το pass του yahoo? Εγώ πάντως ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 13, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 στο παράδειγμα σου το yahoo id είναι το user και pass είναι αυτό που μπαίνεςι στα μαιλ του yahoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 13, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 21:03] στο παράδειγμα σου το yahoo id είναι το user και pass είναι αυτό που μπαίνεςι στα μαιλ του yahoo Ναι νομιζω το χω δοκιμασει και έτσι, αλλά θα το ξαναδοκιμασω.Εχω την εντυπωση πάντως ότι το yahoo.com έχει σταματησει να δινει αυτη την υπηρεσια δωρεαν. (Αν την έδινε ποτε, δεν ξερω). Καποιοι λένε οτι το Yahoo.gr δινει. Θα το δοκιμασω και αυτό.Προσωπικά με ενδιαφερει το in mail του in.gr. Βρηκα αυτό http://www.inmail.gr/advice1.htm ισχυει και τωρα?δλδ πρεπει να έχω συνδρομή και στο in.gr για να κάνω email με το profesional?Σε περιπτωση που πάει κατι λάθος δεν ξέρω αν κάνω εγώ κατι λάθοςή δεν το δικαιουμαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Το yahoo.gr το έχει όντως.Απλά πρέπει να πας στα options του και να ενεργοποιήσεις το POP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 13, 2007 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 και το Gmail έχει pop3 αλλά θέλει ενεργοποίηση επίσης απο τις ρυθμίσεις του λογαριασμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 14, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Ρε συ Dem με το FreePOPs έχεις δοκιμάσει?http://www.freepops.org/en/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 14, 2007 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Υπάρχει και το YPOPs όπως το από πάνω, για το Yahoo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 14, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Ακολουθησα ακριβως το οδηγο στο 1ο Post αλλά με yahoo.gr και φυσικά στους servers έβαλαPOP3: pop.mail.yahoo.gr SMTP: smtp.mail.yahoo.gr Έκανα test account settings (7o βημα) και ολοκληρωθηκεμε επιτυχια, χωρίς να μου ζητησει password αυτη την φορά, όπως με το yahoo.com.Έστειλα/δεχτηκα και μερικα mails και ολα ok. @dellman Δοκίμασα με τους ISP αλλά και αυτούς του yahoo.comκαι δεν τους δεχτηκε. Eγω βγάζω το συμπερασμα ότι οι serversτου yahoo.com δεν λειτουργουν πλέον χωρις συνδρομή, όπως λεει και ο mech5107.@DarkSaga, thanks.@jpavly/perp, δεν έχω δοκιμάσει τα FreePOPs , ΥPOP ακομα θα τα δοκιμάσω και θα ποσταρω, μπας και γινει τίποτα με τα yahoo.com/in.gr , thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.