Jump to content

HD2600XT@Crossfire??

mortisboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν σήμερα πήγα και χτύπησα 2x2600ΧΤ για να τις βάλω στο DFI RD600....προς έκπληξη μου με το που τις ανοίγω πριν τις βάλω στο μηχάνημα, βλέπω οτι δεν υπήρχε μέσα το crossfire bridge σε καμιά από τις δυο συσκευασίες :blink: :blink:

..να μην τα πολυλογώ τηλ. κόντρα στα τηλ. τις πήγα ξανά εκεί με την προϋπόθεση να κοιτάξουμε μια άλλη μάρκα αν δίνει connector...αλλά τζίφος :( ...άσε που μερικοί έξυπνοι επέμεναν ότι γίνεται χωρίς αυτό...τεσπα...τελικά πήρα τα λεφτά μου πίσω και έχασα 4 ώρες από το Σάββατο μου :mad:

Για πείτε μου ρε παλικάρια γιατί δεν τα δίνουν μαζί...και καλός αφού δεν τα δίνουν μαζί γιατί δεν τα πουλάνε ξεχωριστά?? Πως τις κανείς να δουλεύουν σε crossfire δηλαδή??

καλησπερα Κωνσταντινε,γεφυρα μονο μεσα στις μητρικες sli εχει πουθενα αλλου,στο μαγαζι που παραγγελνουμε,μονο exta μα στα στελνουνε

Μαλλον δεν ειχαν σκεφτει οτι μπορει καποιος/καπου/καποτε να στησει CF με αυτες τις καρτες...

edit: CF bridge ειχε μεσα η 2900ΧΤ,δεν τα δινουν με τις μητρικες οπως καποτε τα SLI bridges,τα δινουν μαζι με τη VGA

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 18:38]

edit: CF bridge ειχε μεσα η 2900ΧΤ,δεν τα δινουν με τις μητρικες οπως καποτε τα SLI bridges,τα δινουν μαζι με τη VGA

...έτσι σωστός ;)

..παιδια το ξερω ρε σεις οτι οι 2900χτ εχουν μεσα, επαιζα το καλοκαιρι με 2 τετοιες...για αυτο εχω σιφιλιασει...επειδη δηλ. ειναι φθηνες δεν βαζουν...δεν το καταλαβαινω :getlost:

απο την αλλη καλη η ιδεα σου athens το σκεφτηκα και εγω...αλλα δεν θελω ρε συ να δωσω τοσα λεφτα γιατι ειναι για το 2ο gaming rig που εχω για πιο χαλαρα παιχνιδακια που απαιτούν ησυχία :)

Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 18:46]

Πωλείται cf bridge....

...που ρε ανθρωπε? να σκάσω απο κει την δευτερα? εχετε??

Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 18:52]

Nα το ξαναπώ 2,95 ευρώ τσίπη :p έλα να στο δώσω:hehe: :hehe: :hehe:

..και πηγα πισω τις καρτες ρε γμτ...damn....αντε ρε....δεν εβρισκα σου λεω...την δευτερα θα σου ερθω κρατα 2 :D :D

Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι 2600ΧΤ που έχω δοκιμάσει είχαν;

Θα το κοιτάξω πάντως και θα σε πω.

Ακριβώς, οι 2400 και 2600 ΔΕΝ χρειάζονται bridge. Με τους 7.10 μπορεί κάποιος να κάνει software CrossFire.

Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια οτι το με το bridge δεν είναι καλύτερα ή οτι οι κατασκευαστές δεν είναι τσίπηδες που δεν το περιλαμβάνουν στις συσκευασίες.

Εξαρτάται από τον κατασκευαστή κυρίως απ'ότι φαίνεται. ’λλοι τα βάζουν άλλοι όχι.

Αρχική απάντηση από spc

Οι GB 2600XT SILENT που μολις τσεκαρα οντως εχουν το bridge στην συσκευασια

και silent και cf?

...ρε σεις αφου στην A8R32-MVP DLX που προλαβα να τις βαλω, με τους 7.10 ενω μου εμφανιζε την επιλογη crossfire δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω και μου ελεγε οτι δεν εχω βαλει το crossfire bridge !!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.