Jump to content

G.Skill 1000MHz 2GBHZ

Thodoris21

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες!Έχω τις παραπάνω μνήμες και ψάχνω να βρω πόσο ανεβαίνουν τεστάροντας με Memtest.

Μέχρι 1100MHz με 5-5-5-5 και 2.46V κατάφερα να τις πάω.Είναι λογικό αυτό για αυτές τις μνήμες?Πολύ τάση και χαλαρά timings δεν έχω δώσει για αυτά τα MHz?D9GKX είναι έλεος...

Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια δεν μου έβγαζε λάθη στο memtest αλλά το κόλλαγε μετά απο λίγο.

Μηπως έχω κάνει λάθος ρυθμίσεις?

HELP!!!!

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

To τελευταίο 5 (tRAS) κάντο 15 :) Αυτό φαίνεται να είναι που σε κόβει.

Ίσως με αρκετό "κάψιμο" να καταφέρεις να το κατεβάσεις στο 12...σε καμιά περίπτωση 5. Ανάλογα που θες να φτάσεις βέβαια. Με τόση τάση πρέπει να τρέχουν και σε 4-4-4-12 στα ίδια Mhz. Μητρική?

Λοιπόν παίδες με 2.3V και 5-5-5-15 τις πήγα στα 1200MHz όπου περνάγανε memtest.Πιο πάνω με 2.3V δεν πήγανε!

@gprhellas

Εσένα στα 1350 περνάνε memtest?Και δεύτερον εσύ τις έχεις στα 2.6V!

Τέλος πάντων θα δω πόσο ακόμα ανεβαίνουν με 2.4V - 2.5V

προσωπικά δε θα έδινα παραπάνω απο 2.35 για 24/7 (τις balistix τις έχω με 2,25@1000 5-4-4-4)

οι πραγματικές επιδόσεις που κερδίζεις είναι πολύ μικρές για το ρίσκο να τις γυρνάς στην εγγύηση.

μόνο για κανένα bench δηλαδή δώσε τόσο ρεύμα.

Ναι δεν μιλάω για 24/7,μόνο για bench.

Updated:

Φτάσανε 1220MHz με NorthBridge Volt 1.47 και τις μνήμες στα 2.46V.

Δυστυχώς παραπάνω δεν πάνε!Έδωσα στο NorthBridge 1.51V και στις μνήμες 2.5V αλλά τίποτα!

Τι λέτε να φταίει?Πάνε κι άλλο ή χτυπάνε τοίχο?Τι άλλο να κάνω?

Αρχική απάντηση από Thodoris21

Την Blitz Formula έχω!Αλλά είδα ένα review που τις είχαν πάει 1162MHz 4-4-4-5 και 2.3V.Το δοκίμασα αλλά ούτε αυτό έπαιξε.Δεν έβγαζε λάθη αλλά πάγωνε!

Γίνεται να πάνε με 4άρια στα 1162MHz με μόνο 2.3V;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.