Dr.Paneas Οκτώβριος 16, 2007 #21 Οκτώβριος 16, 2007 Αντε 1 μερα ακομα!!!!!!Γιατι να βαλω το νεο Ubuntu:1) Θελω να δω τα υπεροχα γραφικα του CompizFusion κανοντας ενα μονο κλικ!!2) Επιτελους υποστηριζονται ATI/nVidia πληρως!3) Θελω να δω το Gnome 2.20!!!4) Θελω επιτελους ολα να ειναι ευκολα!!! Πραγματικα εύκολα! apt-get install !!5) Να μπορω να γραφω/διαβαζω στα NTFS απο την αρχη, χωρις να ρυθμισω τιποτα!!6) Ο 1ος λογος ξανα, γιατι μου φαινεται ολοι με αυτο εχετε ενθοσιαστει.With full NTFS support, thanks to NTFS3G--an open-source, freely available read/write NTFS driver for Linux and other Unix like systems--Ubuntu users, according to Shuttleworth, will be able to read and write files from their Windows XP and Vista file systems. This will make it much easier for dual-boot Ubuntu users to have full access to their work even when a project was started on Windows.
cabrinha Οκτώβριος 16, 2007 #22 Οκτώβριος 16, 2007 Εχω ηδη περασει την beta σε μενα. Αυτα που με χαλασαν ειναι οτι ενω εχει το ntfs-3g δεν κανει μονο του mount τους δισκους αλλα χρειαζεται προσθηκη στο fstab. Δηλαδη η διαφορα με πριν ειναι οτι δεν χρειαζεται το sudo apo-get install ntfs-3g.To beryl αν και υπαρχει απο την αρχη μου δυσλειτουργουσε καπως. Στην 7.04 ηταν πιο βολικο με το compiz fusion μενου στο preferences.Με το graphic configuration tool λυνονται τα χερια μας πλεον καθως τα κανει ολα μονο του. Πολυ ωραια προσθηκη.Το gnome2.20 πιο ευχρηστο εγινε σε ορισμενα σημεια. Εχει και καποιες προσθηκες αλλα δεν βρισκω κατι το φοβερο και τρομερο. Πιστευω αλλα πραγματα χρειαζεται να προστεθουν.Σημειωνω οτι οι γνωσεις μου στο λινουξ ειναι πενιχρες και οι παραπανω αποψεις ενδεχομενως εσφαλμενες.
whitesnake Οκτώβριος 16, 2007 #23 Οκτώβριος 16, 2007 Εγώ επιμένω όμως!! Οι γραμματοσειρές γιατί είναι ακόμα έτσι?
whitesnake Οκτώβριος 16, 2007 #25 Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 02:40] Τι ακριβως εχουν? Δεν ξέρω αν έχουν κάτι ή αν εγώ είμαι περίεργος Το λειτουργικό μια χαρά είναι, το πρόβλημα είναι στο browsing, είτε με firefox, είτε με konqueror είτε με οτιδήποτε. Σε διάφορα σάιτ όπως πρώτο και καλύτερο το Lab μου φαίνονται πολύ κουραστικές οι γραμματοσειρές. Έχω βάλει και τα true type της microsoft αλλά δεν. Στα windows τα βλέπω πολύ πιο ξεκούραστα αυτά. Τεσπαν. Παίζει να φταίει το μάτι μου.
cabrinha Οκτώβριος 17, 2007 #26 Οκτώβριος 17, 2007 Δωσε σε κονσολα xdpyinfo | grep resolution και πες μας τι σου βγαζει.
Snips Οκτώβριος 17, 2007 #28 Οκτώβριος 17, 2007 too good to be true....yet για τους άπειρους χρήστες.install and go λίγο δύσκολο το βλέπω...Μακάρι πάντως.
Dr.Paneas Οκτώβριος 17, 2007 #31 Οκτώβριος 17, 2007 3 ωρες, και ετοιμος να αναψω το US Robotics να κατεβασεις την θρυλικη διανομη!!!! Αντε αντε αντε!!!!btw: Πιθανον τυχον προβλημα να διορθωθουν στην Official Release. Δοκιμασε font rendering, αξιζει.
jpavly Οκτώβριος 18, 2007 #32 Οκτώβριος 18, 2007 Η συνέχεια εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=43098
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.