manos_ir Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 χαιρετώ τα αλάνια...εχω χαθει το ξερω...θα επιστρέψω ομως.....και αυτο δεν ειναι υπόσχεση, ειναι απειλή !επαγγελματικά ειμαι σκασμένος το τελευταίο διάστημα(ανοίγω γραφείο)και ..... αφηστε τα !με γιες το site......άργησα αλλά το πήρα χαμπάρι.....οn topic τωρα.....μου ζήτησε ενας γνωστός να του στήσω το γραφείο....θελει 3 pc...το ενα τελείως γραμματιακο (on-board vga) ενα server/media player με μια 50αρα led πανω του....και ενα στο γραφείο του....ψάχνω να τους βάλω κάρτες..... o server/media player θα εχει και ενα autocad πάνω του..... οπότε έλεγα να μην πιάσω πατο....να παω σε κατι μεσαίο....τόσο καιρό μεσαίο για εμένα =5770 .... τώρα όμως που δεν την βρίσκω.....στο γνωστό κατάστημα....πείτε καμιά άλλη γνώμη !γιατί έχω μείνει πίσω με όλα αυτά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 Nvidia 460? http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=460 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 εσυ ξέρεις..... τσούζει λιγο η τιμη της.....να σκεφτείς οτι μαλλον δεν θα παίξει ποτε game....thanks χρηστο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Νοέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 GTX 460Αν σε παίρνει τσίμπα μια τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 αυτα ολα καλα... αλλα μην μου δινετε τιμες σκρουτζ......η αγορα θα γινει απο ενα απο τα 3....μεγαλα....οποτε...να γινω πιο σαφης.....γυρω στο 150αρι....με τιμες ....οτι εχουν στην πιαστσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 ε τοτε πηγαινε για την 450. Αφου δεν θα παιζει παιχνιδια τι το συζηταμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Νοέμβριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 ε τοτε πηγαινε για την 450. Αφου δεν θα παιζει παιχνιδια τι το συζηταμε +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 3, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 Για ποιο λόγο τόσο ακριβή κάρτα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 5, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 γιατι εδω στην ελλαδα εχουμε λεφτα...... τι κανεις ρε ??? επαναπατριστηκες ? γιατι.....στο ενα θα παιζει σε full hd 40+ inches ....... και δεν θελω να τα κλάνει η καρτα....ουτε τωρα....ουτε σε 2 χρονια.... και στο αλλο....γιατι θα του την βαρέσει (απο την αναδουλειά..... ) και θα θελει να παιξει κανα pro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.