ennia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2007 παιδια το ιδιο προβλημα εχει και το 6 αλλα και το 7 ultra. δεν μπορω να αντιγραψω τιποτα ουτε cd ουτε dvd. μου εμφανιζει το ¨παρακατω μνμ: :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Οκτώβριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Μηπως κατα τυχη τα δισκακια σου ειναι TDK? Εχω δυο γνωστους που ειχαν προβλημα με τα καινουρια TDK και τα NEC τους (λυθηκε με firmware update)Το προβλημα σου μπορει να ειναι στα δισκακια,στο drive,στην καλωδιοταινια,στα windows,κ.α. γι αυτο δωσε μερικες παραπανω πληροφοριες αν μπορεις.Για παραδειγμα1.Με τα δισκακια που εχεις εγραφες και ξαφνικα σταματησε?2.Με αλλα δισκακια δοκιμασες?3.Με αλλο προγραμμα δοκιμασες?4.Με αλλο recorder δοκιμασες? (αν υπαρχει διαθεσιμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 απενεργοποιησε το disc at once αν αυτο ειναι εφικτο και ξαναδοκιμασε. εχω την εντυπωση πως αυτο κανει τη δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 13, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 εγω δεν χρησιμοποιω TDK. αλλα τα συγκεκριμενα ειναι ενος φιλου μου και ειναι TDK. με αλλη μαρκα δισκακια εγγραφα πριν. δοκιμασα μεσω των windows αλλα παλι δεν τα εγγραφε. εκανα και firmware update και τωρα θα δοκιμασω να δω αν θα τα γραψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 13, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa απενεργοποιησε το disc at once αν αυτο ειναι εφικτο και ξαναδοκιμασε. εχω την εντυπωση πως αυτο κανει τη δουλεια... πως θα το απενεργοποιησω το disc at once? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αν είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση πάνε και άλλαξε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 13, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 με αλλο δισκακι εκανα αντιγραφη κανονικα χωρις κανενα προβλημα. ξανα εβαλα TDK αλλα και παλι το ιδιο προβλημα. πριν απο καιρο ειχα αντιγραψει TDK χωρις προβληματα. γιατι τωρα κανει μ@λ@κιες.................... Το NEC 5 ετων και βαλε. οποτε δεν εχει εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 13, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 λοιπον παιδια το ιδιο προβλημα το κανει και με δισκακια maxell. Πως θα απενεργοποιησω το disc at once? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 13, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από ennia πως θα το απενεργοποιησω το disc at once? δεν ξερω και για αυτο σου ειπα " αν ειναι εφικτο". Δεν ξερω γιατι δεν χρησιμοποιω και πολυ συχνα το nero πλεον αλλα το roxio,alcohol κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Οκτώβριος 13, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Το disc at once δεν απενεργοποιηται απο οτι βλεπω.Παντως στην τελευταια περιπτωση με TDK NEC που μου ετυχε ενω εγραφε κανονικα τα παλαιοτερα 4χ DVD τα πιο καινουρια 8χ δεν τα εγραφε.Παντως αν υπαρχει εστω και ενα δισκακι με το οποιο γραφει κανονικα τοτε θεωρω πως ειναι θεμα drive.Δοκιμασε κατι που ακουγεται ασχετο βγαλε τελειως το jumper απο πισω.Το δικο μου το nec μονο ετσι δουλευει.ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 13, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από blindyΔοκιμασε κατι που ακουγεται ασχετο βγαλε τελειως το jumper απο πισω.Το δικο μου το nec μονο ετσι δουλευει.ΛΟΛ και αν εχει και αλλη συσκευη σθνδεδεμενη στην ιδια καλωδιοταινια τι θα γινει; σε εσενα πως δουλευει; μονο το αντιγραφικο εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Οκτώβριος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 ναι μονο του.Με το jumper σε οποιαδηποτε θεση δεν αντιγραφει.Χωρις jumper δουλευει μια χαρα και μεσα (καλωδιοταινια) και εξω (κουτι usb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 14, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 ρε παιδια χωρις το jumper δεν το βλεπει. τα cd τα αντιγραφει κανονικα ομως. εβαλα το ashampoo burning studio αλλα και παλι κατι προβλημα βγαζει. ΕΛΕΟΣ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 14, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ennia ρε παιδια χωρις το jumper δεν το βλεπει. τα cd τα αντιγραφει κανονικα ομως. εβαλα το μπορεις να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα τα δυο πραγματα ταυτοχρονα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 14, 2007 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Πήγαινε και αλλαξε το να γλυτώσεις και το ψαξιμο και ολα ...Πες πως δεν δουλεύει και θα σου το αλλάξουν, συνήθως δεν τα ελέγχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 14, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa μπορεις να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα τα δυο πραγματα ταυτοχρονα; εννοω οτι οταν εχει το jumper αντγαρφω τα cd. και οτι χωρις το jumper δεν το βλεπει. :upside: Δηλ. 2 διαφορετικα πραγματα. Πρωτα εκανα το ενα και μετα το αλλο....... :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 14, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από intelakis Πήγαινε και αλλαξε το να γλυτώσεις και το ψαξιμο και ολα ... Πες πως δεν δουλεύει και θα σου το αλλάξουν, συνήθως δεν τα ελέγχουν... Δεν ειναι στην εγγυηση οποτε δεν θα μου το αλλαξουν. Καλυτερα δηλ. για να παρω κανα καλυτερο...... :P Καμια αλλη ιδεα μηπως και το φτιαξουμε υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 16, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 τελικα φταιει το dvd rw γιατι το εβαλα στο pc ενος φιλου μου και δεν αναγνωριζει καθολου τα dvd.Οποτε παω για αλο. Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν.........:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 16, 2007 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ennia [13-10-2007 12:24] Το NEC 5 ετων και βαλε. οποτε δεν εχει εγγυηση. Απορώ που κανένας δεν πρόσεξε ότι μιλάμε για 5 ετών+ αντιγραφικό...99.9 φορές σε αυτές τις περιπτώσεις τα έφτυσε το μηχάνημα.Πάνε πάρε ένα καινούργιο φίλε, 25ευρώ+ κοστίζουν πιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 16, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αυτο θα κανω και σημερα μαλιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.