knight_77 Οκτώβριος 26, 2007 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Δεν μου απαντας ομως στην ερωτηση μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 26, 2007 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 ναι ρε συ djsaqis... Δεν φταίω εγώ αν ο άλλος κακοπληρώνεται.. Αν δεν του κάνει η δουλειά του, ας ψάξει να βρει άλλη. Πάντως, το να είσαι σωστός με τους πελάτες δεν έχει σχέση με το μισθό σου, έχει να κάνει με άλλα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djsaqis Οκτώβριος 26, 2007 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 knight_77 ο πελάτης στην Ελλάδα φταίει χωρίς να φταίει, αυτό είναι γνωστό.Η εταιρία νομίζετε ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει?Αν δεν κάνει κάτι να αλλάξει το κλίμα και τις συνθήκες, εμένα σίγουρα δεν μου φταίνε τα παλικάρια.Δεν ξέρω και τι συμβαίνει συγκεκριμένα.deninho για ποια άλλα πράγματα μιλάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djsaqis Οκτώβριος 26, 2007 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Επίσης τώρα που το θυμήθηκα!Τα eshop points δημιουργήθηκαν για να είναι πιο αξιόπιστη σαν εταιρία πχ για τα rma.Έτσι είχαν δηλώσει τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayfrog Οκτώβριος 27, 2007 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2007 εγω ενα εχω να πω οποιος ειναι τυχερος ειναι ευχαριστιμενος οποιος δεν ειναι τοτε δεν ειναι εγω ομως θελω να αγοραζω απο καταστηματα που δεν ειναι θεμα τυχης :banging: :banging: :banging: :bye: :clap: :daisy: ????? :wassat: :sick: !!!!! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Νοέμβριος 2, 2007 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 παιδια εγω ψονιζω απο το e-shop και μεχρι στιγμης την εχω βγαλει καθαρη! εχτος απο ενα περιστατικο. πηγα να αλαξω ενα καλοδιακι γιατι δεν μου εκανε την δουλεια για αυτο που το πηρα και μου λεει ο πολιτης απο εμενα το πηρες ? και του κανω οχι αλα απο εσενα το παρελαβα και μαλιστα πηγε και ρωτισε 2 φορες για να το παρει πισω μιαλο δεν εχει αλα εχει ποδια το παλικαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 2, 2007 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Kαλα τι σοι καλωδιο ηταν αυτο και επρεπε να ρωτησει δυο φορες αν θα δεχθει επιστροφη? Απο χρυσαφι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 2, 2007 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Κλήση για απολογία....Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.Πάλι καλά που δεν έφαγες και ξύλο δλδ.Ε, δεν πάμε καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 2, 2007 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 E-shop rulezzz λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 2, 2007 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Εγώ θα το σκεφτόμουνα και για καμιά μήνυση... ε δεν γίνεται ρε φίλος, να σε κάνουν κουρέλι για μια κωλοκάρτα και μετά επειδή τα βγάζεις σε ένα forum να σε στέλνουν και μήνυμα κιόλας για να περάσεις από εκεί και να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ κιόλας !!! ΉΜΑΡΤΟΝ πια με αυτούς και την πολιτική της εταιρίας τους.. δεν πάμε καλά, τι άλλο δλδ θα ακούσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 2, 2007 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό σε κάλεσαν εκεί να σου πουλήσουν τσαμπουκά?δεν πιάνω το όλο πνεύμα...επικοινώνησες με τα κεντρικά να αναφέρεις το περιστατικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamwebX Νοέμβριος 2, 2007 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 To θεμα ειναι ποτε θα βρεθει κανενας τρελος και θα τους το καψει το τσαρδι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Νοέμβριος 2, 2007 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Δηλαδή πληρώνονται υπάλληλοι για να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ το ίντερνετ? Τι προσόντα-προϋπηρεσία ζητάνε για την παραπάνω (εργασία-εξειδίκευση)? ΑΙΣΧΟΣ :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayfrog Νοέμβριος 2, 2007 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 ρε παιδια γνωριζει κανενας αμα το ε-σοπ πουλαει μεταχειρισμενα, διοτι πολλα περιεργα συμβαινουν παιρνεις καρτες λειπουν καλωδια σκισμενα κουτια και αλλα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 2, 2007 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από jayfrog ρε παιδια γνωριζει κανενας αμα το ε-σοπ πουλαει μεταχειρισμενα, διοτι πολλα περιεργα συμβαινουν παιρνεις καρτες λειπουν καλωδια σκισμενα κουτια και αλλα, Αυτά συμβαίνουν σε πολλά μεγαλομάγαζα που η ανακύκλωση είναι τρόπος αντιστάθμισης του κόστους του ''γρήγορου'' rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Νοέμβριος 2, 2007 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 απο την στιγμη που εξελεχθηκε ετσι το eshop πειτε μου εναν λογο να ψωνισω ΑΠΟ ΕΚΕΙ και οχι απο το πλαισιο???? χιλιες φορες καλιτερα να εχω το κεφαλακι μου υσηχο αν χρειαστω rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Νοέμβριος 2, 2007 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 απο την στιγμη που εξελεχθηκε ετσι το eshop πειτε μου εναν λογο να ψωνισω ΑΠΟ ΕΚΕΙ και οχι απο το πλαισιο???? χιλιες φορες καλιτερα να εχω το κεφαλακι μου υσηχο αν χρειαστω rma. +100000000:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 2, 2007 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από georarg απο την στιγμη που εξελεχθηκε ετσι το eshop πειτε μου εναν λογο να ψωνισω ΑΠΟ ΕΚΕΙ και οχι απο το πλαισιο???? χιλιες φορες καλιτερα να εχω το κεφαλακι μου υσηχο αν χρειαστω rma. Eιναι κατα 0.0005 φθηνοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 2, 2007 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 Eιναι κατα 0.0005 φθηνοτερο Μη το γελάς καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 3, 2007 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από georarg απο την στιγμη που εξελεχθηκε ετσι το eshop πειτε μου εναν λογο να ψωνισω ΑΠΟ ΕΚΕΙ και οχι απο το πλαισιο???? χιλιες φορες καλιτερα να εχω το κεφαλακι μου υσηχο αν χρειαστω rma. Για κάθε ένα post σαν το δικό σου, ανοίγουν 2 thread με "παρατράγουδα" του E-Shop.. Φαίνεται είναι σαν τη ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο. Ξέρουμε πως σώζει ζωές αλλά κανείς δεν τη φοράει γιατί "δεν θα τύχει σε εμάς". Go figure, που λένε και στο χωριό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.