Jump to content

E-shop και παρατράγουδα...(2)

v.djay!

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

ναι ρε συ djsaqis... Δεν φταίω εγώ αν ο άλλος κακοπληρώνεται.. Αν δεν του κάνει η δουλειά του, ας ψάξει να βρει άλλη. Πάντως, το να είσαι σωστός με τους πελάτες δεν έχει σχέση με το μισθό σου, έχει να κάνει με άλλα πράγματα...

knight_77 ο πελάτης στην Ελλάδα φταίει χωρίς να φταίει, αυτό είναι γνωστό.Η εταιρία νομίζετε ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει?Αν δεν κάνει κάτι να αλλάξει το κλίμα και τις συνθήκες, εμένα σίγουρα δεν μου φταίνε τα παλικάρια.Δεν ξέρω και τι συμβαίνει συγκεκριμένα.

deninho για ποια άλλα πράγματα μιλάς?

εγω ενα εχω να πω οποιος ειναι τυχερος ειναι ευχαριστιμενος οποιος δεν ειναι τοτε δεν ειναι

εγω ομως θελω να αγοραζω απο καταστηματα που δεν ειναι θεμα τυχης

:banging: :banging: :banging: :help::TD: :bye: :clap: :daisy: :T::upside::tomato: ????? :wassat: :woot::zzz::inlove: :sick: :laughing: !!!!! :flower:

παιδια εγω ψονιζω απο το e-shop και μεχρι στιγμης την εχω βγαλει καθαρη! εχτος απο ενα περιστατικο. πηγα να αλαξω ενα καλοδιακι γιατι δεν μου εκανε την δουλεια για αυτο που το πηρα και μου λεει ο πολιτης απο εμενα το πηρες ? και του κανω οχι αλα απο εσενα το παρελαβα και μαλιστα πηγε και ρωτισε 2 φορες για να το παρει πισω μιαλο δεν εχει αλα εχει ποδια το παλικαρι!:T:

Εγώ θα το σκεφτόμουνα και για καμιά μήνυση... ε δεν γίνεται ρε φίλος, να σε κάνουν κουρέλι για μια κωλοκάρτα και μετά επειδή τα βγάζεις σε ένα forum να σε στέλνουν και μήνυμα κιόλας για να περάσεις από εκεί και να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ κιόλας !!! ΉΜΑΡΤΟΝ πια με αυτούς και την πολιτική της εταιρίας τους.. :mad: δεν πάμε καλά, τι άλλο δλδ θα ακούσουμε...

Αρχική απάντηση από jayfrog

ρε παιδια γνωριζει κανενας αμα το ε-σοπ πουλαει μεταχειρισμενα, διοτι πολλα περιεργα συμβαινουν παιρνεις καρτες λειπουν καλωδια σκισμενα κουτια και αλλα,

Αυτά συμβαίνουν σε πολλά μεγαλομάγαζα που η ανακύκλωση είναι τρόπος αντιστάθμισης του κόστους του ''γρήγορου'' rma

απο την στιγμη που εξελεχθηκε ετσι το eshop πειτε μου εναν λογο να ψωνισω ΑΠΟ ΕΚΕΙ και οχι απο το πλαισιο???? χιλιες φορες καλιτερα να εχω το κεφαλακι μου υσηχο αν χρειαστω rma.

απο την στιγμη που εξελεχθηκε ετσι το eshop πειτε μου εναν λογο να ψωνισω ΑΠΟ ΕΚΕΙ και οχι απο το πλαισιο???? χιλιες φορες καλιτερα να εχω το κεφαλακι μου υσηχο αν χρειαστω rma.

+100000000:D

Αρχική απάντηση από georarg

Eιναι κατα 0.0005€ φθηνοτερο:hehe:

Αρχική απάντηση από georarg

Για κάθε ένα post σαν το δικό σου, ανοίγουν 2 thread με "παρατράγουδα" του E-Shop..

Φαίνεται είναι σαν τη ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο. Ξέρουμε πως σώζει ζωές αλλά κανείς δεν τη φοράει γιατί "δεν θα τύχει σε εμάς".

Go figure, που λένε και στο χωριό μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.