george85c Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2007 Είπα χθες να φτιάξω ένα file server με το filezilla! Λοιπόν, έχω το φοιττητικό πακέτο της Hellas On Line και modem/router το fritz box fon! Ενώ λειτουργεί κανονικά σε localhost όταν πάει κάποιος απ έξω να συνδεθεί τρώει πόρτα! Έχω ανοίξει την πόρτα 20,21 έχω φτιάξει και λογαριασμό στο no-ip.com και δεν ξέρω τι άλλο μπορει να φταίει! Σας παρακαλώ HELP ME!Y.Γ: Μήπως η HOL φιλτράρει τις πόρτες και άδικα προσπαθώ? Διαφωτίστε με έτσι και ξέρετε το πρόβλημα αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Οκτώβριος 12, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Λοιπόν, ένας φίλος μου που μπαίνει με dial-up συνδέθηκε, όσοι προσπαθούν με dsl, τρώνε πόρτα! Πώς πρέπει να το ρυθμίσω για να δουλεύει active ή passive?Δοκιμάστε και εσείς και πείτε μου gvatos.nο-ip.biz και user temp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Οκτώβριος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Στο passive mode setting-> use custom port rangeΒάλε κάποιες πόρτες στο range και κάντες και αυτές ΝΑΤ μαζί με τις 20 κ 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george85c Οκτώβριος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από kostas578 [Σήμερα, στις 16:51] Στο passive mode setting-> use custom port rangeΒάλε κάποιες πόρτες στο range και κάντες και αυτές ΝΑΤ μαζί με τις 20 κ 21. Το έκανα αυτό. Έχει και κάτι άλλες επιλογές... εγώ τι να επιλέξω?External Server IP Adress for passive mode transfer:1)Default2)Use the following ip(or use hostname)3)Retrieve external ip address from:... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.