Jump to content

xbox 360 controller για pc ?

psyber

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θελω ενα καλο controller για gaming στο pc και σκεφτομαι σοβαρα να αγοράσω αυτό του xbox 360 και το receiver.απλα δεν ξερω χωρις την κονσολα πως φορτίζει.αν μπορει να μου πει καποιος που ξερει...

εσεις τι λετε ; ο ανταγωνισμος εχει να προσφερει κατι καλυτερο ; για wireless παντα!

Το έχω πάρει και είναι πολύ καλό. Συνδέεις το receiver, κατεβάζεις και τον driver και παίζεις.

Έχει πολύ καλή εμβέλεια και σε μερικά παιχνίδια που το υποστηρίζουν από την αρχή (Halo 2, DiRT & Bioshock) έχει και δόνηση.

Μπορείς να του βάλεις μπαταρίες ΑΑ, αν και έχω δει και κάποια κιτ για φόρτιση με περίπου 20

Κοίτα το έχω πάνω από δύο εβδομάδες και δεν του έχω αλλάξει μπαταρίες, αλλά δεν έχω παίξει και πολύ. Όταν δεν παίζεις κλείνει και έτσι δεν τρώει καθόλου μπαταρία

Με ενα δεκτη μπορεις να εχεις μεχρι και 4 χειριστηρια στο pc. Ακομα το κιτ φορτισης για το xbox ειναι usb και μπορει να χρησιμοποιηθει και στο pc. Το καλο ειναι οτι οταν φορτιζει μπορεις να το δουλεψεις κανονικα.

• 2 weeks later...

τελικα πηρα το xbox 360 controller spartan limited edition.

σαν controller νομιζω οτι ειναι το ποιοτικότερο που λεχω δει και το wireless ειναι πραγματικα ανετο.το συστήνω ανεπιφύλακτα.και μαλιστα κυκλοφορει και ετοιμο πακετο για χρηση με windows.στα 50 euro μονο.εγώ που πηρα το συλλεκτικο toy halo 3 επρεπε να αγοράσω και το receiver ξεχωριστά.θα δλω τι λεει και απο αυτονομία και θα ξαναποστάρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.