Jump to content

Προβλημα με Asus8800 ultra

Morgan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο 2 μηνες που εχω την ουλτρα ενω λειτουργει (κανονικα) οταν βαζω καποια παινιδια οπως Splinter Cell Double Agent- BioShock-Spider-Man Friend Or Foe-TestDriveUnlimited σε καποιες φασεις με πεταει εξω στην επιφανεια εργασιας χωρις να βγαζει σφαλμα να κανει κοληματα να χανει αναλυσεις κ.τ.λ βεβαια με τους καινουργιους drivers 163.71 WHQL με πεταει ποιο σπανια αλλα δεν παυει να το κανει!:cry:

Τωρα θα ηθελα τα φωτα σας στα εξης θεματα.

1. Να φταιει η καρτα γραφικων?

2. Να εχει προβλημα η mobo?

3. Drivers

4. H να φταει κατι αλλο?

Το συστημα το εχω παρει ολο κοματια απο πλαισιο.

Aν το προβλημα ειναι θεμα Hardware θα το αναγνωρισουν στο πλαισιο? Γιατι η καρτα δουλευει κανονικα και δεν μπορω να τους πω να βαλουν ενα παιχνιδι να το δοκιμασουν και μπορει σε 5 λεπτα να σε πεταξει εξω η μπορει και σε καμια ωρα :(

Και απο την αλλη ειναι αμαρτια 720 ευρω την ειχα παρει την καρτα αυτη.

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

δοκιμασε να βαλεις τα drivers απο το cd που ερχετε μαζι με την καρτα και πες μας το αποτελεσμα :)

Αρχική απάντηση από Inlovem

δοκιμασε να βαλεις τα drivers απο το cd που ερχετε μαζι με την καρτα και πες μας το αποτελεσμα :)

Με τους drivers που ειχε το cd οταν εβαλα το splinter cell δεν εβλεπες τα σωματα των ανθρωπων μονο κατι στολες που πεταγαν :(

δοκιμασε κανενα bechmark πχ 3dmarkm 06,05? δοκιμασε επισης orthos . να αποκλειουμε ενα ενα τα πραγματα. ολα τα ειναι default ή εχεις overclock τπτ? στην στα αλλα παχνιδια ειναι ενταξει? μονο σε αυτα βγαζει προβληματα?

Αρχική απάντηση από Inlovem [Σήμερα, στις 11:09]

δοκιμασε κανενα bechmark πχ 3dmarkm 06,05? δοκιμασε επισης orthos . να αποκλειουμε ενα ενα τα πραγματα. ολα τα ειναι default ή εχεις overclock τπτ? στην στα αλλα παχνιδια ειναι ενταξει? μονο σε αυτα βγαζει προβληματα?

3dmark 06 μου βγαζει 11400. Δεν με πεταει στο 3dmark

overclock μονο στον επεξεργαστη και αυτο ελαχιστα στα 3200. Και παλι τον κατεβασα στα 2400 αλλα τα ιδια συνεχιζονται:( Γενικα ολα δουλευουν κανονικα μονο στα παιχνιδια εχει το προβλημα.

Και μονο στο tiberium wars δεν με πεταει ποτε αλλα δεν εχω δοκιμασει και αλλα.

Το orthos δεν ξερω τι ειναι.

Σαφέστατα. Πολλές φορές τα cracks-images προκαλούν αστάθεια στο παιχνίδι, ανάλογα και με τα patch που φοράει.

Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα - βέβαια στην περίπτωση εδώ απλά θα μειώσουν (αν όντως κάποια είναι πειρατικά) το φταίξιμο της κάρτας (γιατί οι διάφανοι στο SC δεν είναι από το crack :p).

Για μένα μια ενδεχόμενη λύση είναι οι καινούριοι drivers - http://www.gamershell.com/news/42355.html

Ίσως επιλύσουν τπτ

Αρχική απάντηση από Morgan [Σήμερα, στις 10:45]

3dmark 06 μου βγαζει 11400. Δεν με πεταει στο 3dmark

overclock μονο στον επεξεργαστη και αυτο ελαχιστα στα 3200. Και παλι τον κατεβασα στα 2400 αλλα τα ιδια συνεχιζονται:( Γενικα ολα δουλευουν κανονικα μονο στα παιχνιδια εχει το προβλημα.

Και μονο στο tiberium wars δεν με πεταει ποτε αλλα δεν εχω δοκιμασει και αλλα.

Το orthos δεν ξερω τι ειναι.

οταν πρωτοεστησες το συστημα σου και εγκατεστησες τα παχνιδια σου δημιουργησε προβλημα απο την αρχη? ή μετα το παρατηρησες το προβλημα? παντος εμενα σπιτι το ιδιο κανει και με παιχνιδια που επαιζα παλια που ηταν οκ . εμενα πιστευω οτι με format θα στρωση

(εγω θα το εκανα format στην θεση σου να εβαζα τους οδηγους απο τα cd και θα δοκιμαζα ξανα τα παιχνιδια ) το orthos ειναι ενα stress program θα το βρεις εδω http://sp2004.fre3.com/beta/beta2.htm

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 13:11]

Αυθεντικά τα παιχνίδια?

Και αυθεντικα.

Αρχική απάντηση από Inlovem

οταν πρωτοεστησες το συστημα σου και εγκατεστησες τα παχνιδια σου δημιουργησε προβλημα απο την αρχη? ή μετα το παρατηρησες το προβλημα? παντος εμενα σπιτι το ιδιο κανει και με παιχνιδια που επαιζα παλια που ηταν οκ . εμενα πιστευω οτι με format θα στρωση

(εγω θα το εκανα format στην θεση σου να εβαζα τους οδηγους απο τα cd και θα δοκιμαζα ξανα τα παιχνιδια ) το orthos ειναι ενα stress program θα το βρεις εδω http://sp2004.fre3.com/beta/beta2.htm

Δεν μπορω να σου απαντησω σιγουρα εδω.

Αρχική απάντηση από gznp

Σαφέστατα. Πολλές φορές τα cracks-images προκαλούν αστάθεια στο παιχνίδι, ανάλογα και με τα patch που φοράει.

Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα - βέβαια στην περίπτωση εδώ απλά θα μειώσουν (αν όντως κάποια είναι πειρατικά) το φταίξιμο της κάρτας (γιατί οι διάφανοι στο SC δεν είναι από το crack :p).

Για μένα μια ενδεχόμενη λύση είναι οι καινούριοι drivers - http://www.gamershell.com/news/42355.html

Ίσως επιλύσουν τπτ

Τους κατεβαζω:)

Edit:

τιποτα και με τους καινουργιους drivers :(

Με Vista είσαι ή με XP? Όπως και νάχει βρες ένα δισκάκο και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση ότι από τα 2 θες και βάλε μόνο drivers και τα παιχνίδια και τπτ άλλο από προγράμματα. Αν πάλι έχεις πρόβλημα το συζητάμε.... 99% δεν είναι θέμα hardware αλλά όλα γίνονται.

Σωστός ο perp... κάτι που είχα παρατηρήσει και στη δικιά μου ήταν ότι default όταν έπαιζα ανέβαινε στους 70-75 βαθμούς η κάρτα χωρίς προβλήματα βέβαια... τότε την έλυσα άλλαξα πάστα με nanofusion και κατέβηκα καπάκι 4 βαθμούς... μετά έβαλα υδρόψυξη βέβαια αλλά δες τι ανεβάζεις από θερμοκρασίες. Επίσης κάτι που μου συνέβαινε εμένα είναι πως επειδή έκανα hibernate στα Vista ... μια στις 3 όταν άνοιγα το pc και επανερχόταν από to hibernate ο ανεμιστήρας τις 8800 δεν δούλευε!!!! ήτανε bug του smartdoctor βέβαια μιας και όταν δεν το είχα ανοιχτό όταν έκανα hibernate όλα μετά δούλευαν σωστά.

Υ.Γ. Γιατί δεν πήγα γήπεδο ο λ@κ@μ@ς σήμερα )*#)(*#

Εχω xp απο θερμοκρασιες οταν κλεινω ενα παινιδι ειμαι στους 97 βαθμους βεβαια αν και η θερμοκρασια ειναι ακετη σε 2 παιχνιδια που παιζω δεν με πεταει καθολου.

Ενω σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι ενω η καρτα ειναι παγωμενη οταν αναβω το pc με το που ξεκιναω το παιχνιδι με πεταει εξω :(

Ω χρηστός και η παναγία??????? 97?????? ποτέ δεν είδα στην ultra μου τέτοια temp με τη stock ψήκτρα όσο την είχα.... Γνώμη μου είναι να λύσεις την κάρτα ... να πάρεις μια καλή παστούλα να καθαρίσεις από παντού την υπάρχων πάστα και να βάλεις παντού καινούργια.... Επίσης παίζει το έργο εργοστασιακά να έχουνε κάνει μ@λ@κί@ και να μην είναι καλά τοποθετημένη η ψήκτρα πάνω στην πλακέτα.... Δώσε λίγο προσοχή στα pads που είναι πάνω στις μνήμες όταν την λύσεις για να μην τα χαλάσεις όταν την ξεβιδώσεις.

Αν φοβάσαι να το κάνεις και δεν έχεις ξανακάνει κάτι τέτοιο στείλε ΠΜ να το κάνουμε μαζί... δεν έχω πρόβλημα.

Εντάξει οι 97 βαθμοι ειναι θέμα και σιγουρα δεν ειναι normal....το fan στο πόσο το έχεις και ανεβάζεις τέτοια temps? Δοκίμασε και στο 100%... ούτως ή αλλος αθόρυβο ειναι οταν το άκουσα να λειτουργεί....

Πάντως αν η κάρτα δεν παρουσιάζει προβλημα οταν τρέχεις παιχνίδια με ολα default είτε απο θέμα χρονισμών CPU, GPU και μνημών.... δεν θα δείξει πρόβλημα αν την πας για RMA...

Η άλλη λύση ειναι μια πεντακάθαρη εγκατάσταση των XP σου, drivers και των σχετικών και με ολα default ....αν και τότε σου κάνει τρελά... τοτε ναι...στειλε την RMA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.