Jump to content

Σκληρός δίσκος μέχρι 100 ευρώ

tempo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα φίλοι μου,

διαθέτω μέχρι 100ευρώ για αγορά σκληρού δίσκου.

Αυτό που με απασχολεί είναι αν πρέπει να πάρω εξωτερικό ή εσωτερικό σκληρό. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε δυο λογάκια για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός.....πχ σχετικά με ταχύτητες και άλλα χαρακτηριστικά.

Τέλος εάν έχετε υπόψην σας κάποια καλή προσφορά που να υπάρχει αυτόν τον καιρό αν μπορείτε δώστε μου το link.

ευχαριστώ

Aν θες τις max ταχύτητες πάρε εσωτερικό, αν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα μεταφοράς πας για εξωτερικό. Αν θες ένα δίσκο που θα τον έχεις πάντα μαζί σου, τότε πας σε δίσκους 2,5" από laptop και τα αντίστοιχα εξωτερικά κουτιά, που δεν θέλουν extra τροφοδοσία όπως οι 3,5".

Οπότε το θέμα είναι: χώρος-ταχύτητα ή φορητότητα?

Eγω θα σου προτεινα εσωτερικο. και αργοτερα μαζεψε κανα φράγκο για εξωτερικο usb για laptop(2,5'') που δεν θελει ρευμα! παίρνει μόνο απο το usb. θα σου είναι δηλαδη σαν στικακι.

έχει ενας φίλος μου εναν για laptop 80gb και μεταφερουμε τα πάντα.το βάζεις σε οποιοδήποτε Η/Υ και το αναγνωρίζει. μπόρείς να ον έχεις και για backup.

και φυσικά θα έχεις και τον εσωτερικό σου με τα προγράμματα λειτουργικό παιχνίδια κλπ κλπ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.