blkik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Έχει ήδη βγει το Demo απο τις 30-9 σε δύο εκδόσειςVanilla" demo: English & Scottish quickstarts, no assets, no histories, no facegen. Strawberry" demo: Quickstarts- England, Scotland, Portugal, Spain, Italy, France, Brazil and Nordic (Sweden, Norway, Finland & Denmark)Languages- English, Danish, Swedish, French, Italian, Dutch, Norweigan, Portuguese, Spanish.Το Full game κυκλοφορει στις 19/10 στην ΕλλάδαΜερικά από τα νέα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:- Δυνατότητα να ξεκινήσεις παιχνίδι μόνο με της πραγματικές μεταγραφές που έχουν κάνει οι ομάδες στην πραγματικότητα και όχι να κάνεις και επιπλέον όπως γινόταν μέχρι τώρα.- Δυνατότητα αλλαγής του budget και μεταφοράς του ανάλογα με της ανάγκες από το wage budget στο budget μεταγραφών και ανάποδα. Δυνατότητα πριμ.- Οι αλλαγές μέσα στο παιχνίδι γίνονται πλέον χωρίς να σταματήσει η ροή του αγώνα- Μπορείς να θέσεις στόχους από την αρχή της χρονιάς αλλά ανάλογη θα είναι και η πίεση που θα δέχεσαι από το board και τους fans.- Μπορείς να αλλάξεις τις διαστάσεις του γηπέδου.-Προσθήκη ημερολογίου και επανασχεδιασμός του σημειωματάριου, της οθόνης μεταγραφών, μεγαλύτερη ανάλυση των οικονομικών και της βοηθείας εκμάθησης του παιχνιδιού.-Νέα διαχείριση Εθνικών ομάδων στην οποία θα μπορείς να ορίσεις αρχηγό και να κάνεις scouting.-Μπορείς να βλέπεις πλέον ποιοι είναι οι ξένοι παίχτες και πόσο ακόμα θέλουν για να πάρουν υπηκοότητα.- Δυνατότητα προσδιορισμού τύπου feeder club(commercial, First Option, Loan)-Μπορείς να έχεις περισσότερους ξένους παίχτες πλέον αρκεί να φροντίσεις να τους στείλεις δανεικούς..-Προσθήκη νέων award όπως 11άδα της χρονιάς, γρηγορότερο goal, περισσότερο βελτιωμένης ομάδας, Fair Play, καλύτερος διαιτητής. Δυνατότητα ψήφου ειδικά σε διεθνείς awards.Και λίγα για την ιστορία για αυτούς που δεν ξέρουν:1.Κατασκευάζεται από την Sport Interactive και παράγεται από την SegaΕίναι συνέχεια της Championship manager που ξεκίνησε το 1997 με παραγωγό την Eidos αλλά το 2005 πήραν διαζύγιο. Το 2006 η Si εξαγοράστηκε από την Sega2. Δεν έχει καμιά σχέση με fifa και pro. Μπορεί να αφορά ποδόσφαιρο αλλά μόνο από την μεριά του προπονητή. Σε σύγκριση με άλλα manager ή γνώμη μου είναι ότι τα άλλα δεν το φτάνουν ούτε στο παραμικρό3.Περιέχει περισσότερα από 50 πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Σε κάθε χώρα υπάρχουν συνεργάτες που παρακολουθούν τις ομάδες και ενημερώνουν την βάση δεδομένων του παιχνιδιού. Απ;o Ελλάδα έχουμε την Superleague και την Β' εθνική. Για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει Γ' κατηγορία και Κυπριακό πρωτάθλημα 2 είναι οι βασικοί λόγοια) Δεν υπάρχουν αρκετές πωλήσεις στην χώρα μαςβ) Δεν υπάρχουν αρκετοί συνεργάτες που να παρακολουθούν τις ομάδες για φτιάξουν την βάση ΚΑΙ της Γ εθνικής ή της Κύπρου.4) Δεν περιέχει γραφικά τρισδιάστατα και φανφάρες. Βλέπεις το match σε 2d. To παιχνίδι βασίζεται σε μεταγραφές, προπονήσεις, στήσιμο ομάδας, διαχείριση παιχτών και όχι στο πως θα κουνήσεις τους παίχτες μέσα στο γήπεδο. Εσύ μόνο οδηγίες δίνεις.Για το Demohttp://fm08.footballmanager.net/en/demo.htmlΒγήκε και trailerhttp://fm08.footballmanager.net/en/article/101/1692.htmlΤο site της ελληνικής ομάδας έρευναςhttp://www.fmgreece.gr/index.phpΤο επίσημο στο οποίο μπορείτε να βρείτε και online μορφήwww.footballmanager.com
nimits1 Οκτώβριος 18, 2007 #2 Οκτώβριος 18, 2007 Ξεκιναω ενα θεμα για το παιχνιδι που βγαινει αυριο και εχει πολλους "μανιακους ανα τον κοσμο και κυριως στην χωρα μας Περιμενω λοιπον εντυπωσεις και προτασεις για "Λαυρακια"
blkik Οκτώβριος 18, 2007 Author #3 Οκτώβριος 18, 2007 Νομίζω ότι σε πρόλαβα μια εβδομάδα πρινhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=42893Αν και δεν είδα καμιά ανταπόκρισηΦαίνεται δεν είναι και πολλοί αυτοι που το περιμένουν
nimits1 Οκτώβριος 18, 2007 #4 Οκτώβριος 18, 2007 μην ανησυχεις φιλε μου θα τους πεισουμε εμεις Θα ανταλλαξουμε αποψεις απο αυριο Αληθεια στις προηγουμενες εκδοσεις ειχες δοκιμασει ποτε δικτιακο παιχνιδι;
blkik Οκτώβριος 18, 2007 Author #5 Οκτώβριος 18, 2007 Οχι αποφεύγω τα δικτυακά(Σπανία και συνήθως σε Internet cafe)Αυριο πρωί πρωί θα πάω μάλον Plaisio να το πάρωΑν και δυστυχώς τελιώνει την Δευτερα η αδεια μου θα παίξω όσο μπορώ το Σκ και κάθε Σκ απο δω και πέρα.
HotPeanut Οκτώβριος 18, 2007 #6 Οκτώβριος 18, 2007 Πότε βγαίνει? :whistling Πάντως δεν έχω παίξει ποτέ fmanager, μιας και δεν βρίσκω κάτι να με τραβάει σε αυτό το παιχνίδι.
kunoobidi Οκτώβριος 18, 2007 #7 Οκτώβριος 18, 2007 Αύριο! Αν και, νμζ, έχει αρχίσει να πωλείται από χθες στο Play.com...Για να παίξεις από το μηδέν, χρειάζεται να σου δείξει κάποιος. Είναι χαοτικό!
Louris7 Οκτώβριος 18, 2007 #8 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 15:49] Αύριο! Αν και, νμζ, έχει αρχίσει να πωλείται από χθες στο Play.com... Για να παίξεις από το μηδέν, χρειάζεται να σου δείξει κάποιος. Είναι χαοτικό! Ενταξει χαοτικο δεν ειναι....Ειναι ομως ωραιο παιχνιδακι.... Αμα εχεις κ 2 οθονες και στην μια το βαζεις αυτο και στην αλλη παιζεις ενα αλλο, π.χ Nba live 07 μια χαρα ειναι...... :jump: Αληθεια ποτε βγαινει?.... Στο πλαισιο απο οτι βλεπω πωλειται κανονικα...
feanorian82 Οκτώβριος 19, 2007 #9 Οκτώβριος 19, 2007 Είναι όμορφο! Νομίζω είναι λίγο πιο ελαφρύ, πάντα πλήρως ενημερωμένο...
Louris7 Οκτώβριος 19, 2007 #11 Οκτώβριος 19, 2007 Το εχω βαλει απλως δεν μπορεσα να ασχοληθω μαζι του....Αυτο που θελω αρχικα να δω ειναι αν οι φωτογραφιες το 7 θα παιζουν στο 08 , πραγμα δυσκολο γιατι απο οτι ειδα οι φακελοι ειναι διαφορετικοι που φτιαχνει, -π.χ graphics φακελο δεν ειδα- αλλα και οι φωτογραφιες του 08 των παικτων ειναι πιο μεγαλες...
johnnymous Οκτώβριος 19, 2007 #12 Οκτώβριος 19, 2007 μόλις το έβαλα στο pc και έπαιξα λίγο...Το skin του μην την σπάει λίγο να σας πώ την αλήθεια και έχω την εντύπωση πως δέιχνει πιο μακριά τις κουκίδες(παίκτες) στον αγώνα....Δεν με ενθουσίασε με μια ματια που του έριξα....
nimits1 Οκτώβριος 19, 2007 #13 Οκτώβριος 19, 2007 δεν εχεις δικιο.Ειναι πιο γρηγορο και με λιγο πιο ευχαριστο skin
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 19, 2007 #14 Οκτώβριος 19, 2007 ελα να γινονται τα ποστ με τα παικτακιααααααα!
nimits1 Οκτώβριος 19, 2007 #15 Οκτώβριος 19, 2007 περιμενε λιγο ντε ..... τωρα ζεσταινεται το μηχανημα
blkik Οκτώβριος 19, 2007 Author #16 Οκτώβριος 19, 2007 Εγω δυστηχώς δεν το βρήκα ακόμα στη Θεσααλονίκη. Ελπίζω άυριο που έκανα κράτηση να το πάρω.Οσο για το skin πολλά άτομα παραπονιούνται αλλά αυτό αλλάζει σε κάνα μήνα θα έχει δεκάδες να διαλέξεις.
nimits1 Οκτώβριος 20, 2007 #17 Οκτώβριος 20, 2007 καταρχην υπαρχει στο πλαισιο και στον παπασωτηριου.Ειναι πολυ πιο καλο γιατι καταρχην εχει αυξηθει αρκετα η ταχυτητα του.οσο για παιχτακια να το ψαξουμε λιγο
nimits1 Οκτώβριος 22, 2007 #18 Οκτώβριος 22, 2007 Τι εγινε παιδια; τοσο λιγοι ασχολουνται με αυτο το παιχνιδι;
Jos3ph Οκτώβριος 22, 2007 #19 Οκτώβριος 22, 2007 Βασικά όλοι περιμένουν το online manager που ετοιμάζεται Αρχές του επόμενου έτους ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.