Jump to content

Πρόβλημα με HD 2900XT

ta_mele

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 01:22]

Ρε συ ta_mele πριν βάλεις την 2900...τι κάρτα είχες? με τι πρόγραμμα έκανες επεγκατάσταση? Αν είχες NV ειναι πολυ πιθανό να έχει ξεμείνει κάτι απο πριν...

Το πρόβλημα στο εμφανίζει μόνο στο DIRT ή και σε άλλα παιχνίδια?

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με την πρώτη μπλε οθόνη/κόλλημα ο κόσμος σκέφτεται κατευθείαν το RMA... sorry κιόλας αλλα αν ήταν έτσι με το πρώτο κόλλημα του υπολογιστή , των XP, των VISTΑ, των μνημών, του freezing σε ενα 3DMARK κτλ θα έπρεπε να πουλάμε και να αγοράζουμε καθημερινά... Παλέψτε το λίγο καθώς αυτα τα έχουμε περάσει όλοι λίγο πολύ... Αν ειναι έτσι κάθε φορά σημαίνει οτι δεν υπάρχει ουτε μια 2900 που να μην ειναι προβληματική και οπως καταλαβαινετε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει...

Θεωρώ οτι οταν αγοράζουμε ένα καινουριο hardware και δει κάρτα γραφικών ας ασχολιόμαστε λίγο μαζί της, ας διαβάζουμε κάνα guide και τι σημαίνουν ολα αυτα που υπάρχουν στο CCC ή στο αντίστοιχο μενου της NV... Και το λέω γιατί ακολουθώντας ενα τέτοιο route... ως δια μαγείας η δικιά μου 2900 δεν μου ξαναέβγαλε πρόβλημα σε game... και δεν μπορώ να πιστέψω οτι η δικιά μου ειναι η τέλεια 2900....μήπως δεν φταίει η κάρτα αλλά εμείς?

+1 :T:

....μήπως δεν φταίει η κάρτα αλλά εμείς?

Ένα ρητό λέει, οτι το 99.9% των προβλημάτων ΗΥ εντοπίζονται μεταξύ καρέκλας και πληκτρολογίου.

Αρχική απάντηση από angel_f

Ωραια , πες οτι φταιει το Dirt ....

ta_mele δεν εχεις κανενα αλλο 3d παιχνιδι να δoκιμασεις? εμενα το εκανε μεχρι και με το defcon :tomato:

Πηγαινε στο CCC και απενεργοποιησε το VPU recover , εγω παρατηρησα λυγοτερα προβληματα αφου το απενεργοποιησα

Μου κάνει το ίδιο ακριβώς και με το Blitzkrieg 2 και με το Command & Conquer 3 Tiberium Wars. Με πετάει στην επιφάνεια και επανέρχεται αν πατήσω δε βγαζει μαύρες οθόνες όπως έκανε παλιότερα και με full γραφικά!

Αρχική απάντηση από perp

Ρε συ ta_mele πριν βάλεις την 2900...τι κάρτα είχες? με τι πρόγραμμα έκανες επεγκατάσταση? Αν είχες NV ειναι πολυ πιθανό να έχει ξεμείνει κάτι απο πριν...

Είναι καινούριο το μηχάνημα και είναι η πρώτη κάρτα που μπαίνει πάνω!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με την πρώτη μπλε οθόνη/κόλλημα ο κόσμος σκέφτεται κατευθείαν το RMA... sorry κιόλας αλλα αν ήταν έτσι με το πρώτο κόλλημα του υπολογιστή , των XP, των VISTΑ, των μνημών, του freezing σε ενα 3DMARK κτλ θα έπρεπε να πουλάμε και να αγοράζουμε καθημερινά... Παλέψτε το λίγο καθώς αυτα τα έχουμε περάσει όλοι λίγο πολύ... Αν ειναι έτσι κάθε φορά σημαίνει οτι δεν υπάρχει ουτε μια 2900 που να μην ειναι προβληματική και οπως καταλαβαινετε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει...

Θεωρώ οτι οταν αγοράζουμε ένα καινουριο hardware και δει κάρτα γραφικών ας ασχολιόμαστε λίγο μαζί της, ας διαβάζουμε κάνα guide και τι σημαίνουν ολα αυτα που υπάρχουν στο CCC ή στο αντίστοιχο μενου της NV... Και το λέω γιατί ακολουθώντας ενα τέτοιο route... ως δια μαγείας η δικιά μου 2900 δεν μου ξαναέβγαλε πρόβλημα σε game... και δεν μπορώ να πιστέψω οτι η δικιά μου ειναι η τέλεια 2900....μήπως δεν φταίει η κάρτα αλλά εμείς?

Φίλε μου πολύ πιθανό είναι να έχεις και δίκιο!

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ πιεσμένος αυτόν τον καιρό και δεν είχα, ούτε έχω ακόμη, αρκετό χρόνο τόσο για να παίξω πολύ και να με ενοχλήσει που πέφτει το παράθυρο όσο και για να διαβάσω αν πρέπει να κάνω ορισμένες ρυθμίσεις στην κάρτα.

Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι με default ρυθμίσεις στα πάντα και χωρίς o/c κλπ θεωρώ απαράδεκτο να δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα.. VPU λόγω photoshop/pinnacle το οποίο ευτυχώς δεν ξαναεμφανίστηκε και στη συνέχεια αυτό με τα παιχνίδια..

Θα το ψάξω πάντως! Για RMA δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.